Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Óóó de jó neked!Én éppen naplót olvasok!Amit nem szoktam,de most felfigyeltem egy 25 éves lányra,aki autista gyereket nevel,férje van,és rohadt jó humora...ajánlom figyelmetekbe!a 195.bejegyzésnél,a könnyeim csordultak ki!ha kíváncsiak vagytok,leírom priviben a nevét!persze,ha ő nem haragszik ezért meg!
idézem:a felnőttek nem tudják, hogyan kell igazán szeretni. Van olyan, aki azért van veled, mert nincs más, akivel lehet...van, aki azért, mert a múltbéli hibáit akarja jóvá tenni...van, aki azért, hogy megtudja a titkaidat és továbbadhassa másoknak...van, aki kötelességből (Mert ugye, lehet, hogy mindennap elbeszélgetsz a bolti pénztárossal, de ha nem látna egy hónapig, vajon hiányoznál neki?)
Van, akinek csak addig kellesz, amíg segíteni tudsz rajta...és van, aki azért mutatja, hogy szeret, mert a rokonság összeköt. ezt ő fogalmazta meg!!!!
Szijasztok! :)
Bocsi, csak tegnap nem volt kábelszolgáltatás :(
Este meg barátkoztunk Balázs barátaival. :)
Megmasszírozott a haverja felesége, ilyen pontnyomásossal... Hát eddig is tudtam, feszült vagyok, de most már mégjobban kiderült. :D
De amúgy nagyon jó volt.
Hogy vagytok?
Örülök,hogy jól vagy!Legalább te!:-)
üdvözlöm,én pedig elmegyek,és lefekszem!ép testben épp,hogy élek!Reggel,úgy is én "ébresztek" mindenkit!puszillak,jó éjt!:-)
Jól vagyok, össze-visszabóklászom a neten:-))
A fiam is jól van, most focizik, éppen nemrég telefonált, hogy nem sokára jön haza:-)))
Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam erre, remélem mindenki jól van?
jó reggelt!!!
èn még olyan korán nem tudok irni, akkor még itthol van az anyuka, ilyenkor tudok vele csak beszélni, reggelente beszéljük meg az elözö napi dolgokat, meg az aznapi feladatokat!! :):):)
Szóval ez nekem "fogadóóra"!!! :):):)
jó éjt!!
te is !!!
Mentem lányok... megjött közben.
Jó éjt és vigyázni magatokra! :)
Puszi
Mit????
Rá is kérdezett, könyörgöm....
Az a baj, tudod, hogy én ezt már említettem neki... és fogadni merek, most is rákérdez majd, miért tettem le olyan hamar a telefont... De nem igaz, hogy nem lehet egy minimális figyelmet elvárni.
Hallod, én a múltkor vettem neki egy csomó energiaitalt, mert tudom ,hogy szereti... meg chipset, meg amit szeret.... Nálam az ilyeneket nem kell kérni. Ez számomra természetes...
Ha pedig még rá is kérdez, nem tudom, minek kérdez vissza, hogy minek az?... Én sem iszok energiaitalt, mégis megveszem neki, mert azt issza...
Tudod, sok kis dologból adódnak össze a nagyobb problémák...
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!