Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
nem jössz mesire?mondok valamit!:-)
30 fok?nálunk olyan 25 körül van,kellemes,ezt szeretem!
Eljön annak is az ideje, ha megemberelné magát az a ... :))))))
Amúgy faca lesz, 30 fokban :D
fasza,a hülye liba belenyávogott!:-)
akkó mit szóljak én?nekem mindig faszimentes napom van!
:S Most hívtam fel exem, mert egyik bnőmnek kellett a haverja száma, és képzeld el, a kisribi már ott nyávogott a háttérben, hogy "Gyere mááár".... pfffffffffffffffffffffffffff....
Nekem is kéne vacsiznom vmit. Ma Balázs-mentes napom van :((
Én nem szeretem :( Úgyhogy viszek salátát! :D
Okés, jó pihit! Puszi :)
Jó lenne már!Hmm pizza,imádom,minden fajtáját!:-)
később leszek!pusziiii
Legalább lazíthatnál egyet! :)
Én valszínű egy régi bnőmmel találkozom. Átmegyünk Balázzsal pizzát sütni, meg dumálni... vagy tíz éve nem dumáltunk kb, pedig egy helyen lakunk... :S :)
uhhh,én éjfélkor már nézegettem a telómat,és számoltam,hány órát tudok még aludni,mire fel kell kelnem!:S
Én meg jól bekajáltam,most,lefexem,pihenek!
volt tegnap a drágaságom húga nálam,asszonta menjünk el kólába(disco),mert még sosem volt,hát én elmegyek,szívesen holnap vele,de nem hiszem,hogy el is jön!mindig mondogatja,aztán,nem jön velem!pedig tök jó lenne!
Semmi kül. nem volt. Tegnap éjfélig pötyögtem azt a sz.rt Balázsnak, azt hittem, már a szemem is kifolyik, hallod :S
Ma meg takarítás-mosás-főzés volt, és gondolkodom a napozáson..bár, már négy óra... :S :)
És mi a terv hvégére? :)
Helló-halló! :)
Hát nekem inkább ne írogassanak ilyenek, mint ez a pasi :S :))))))))
Egyedülálló.
Szerintem túl nagyok az elvárásai... Elég jól áll anyagilag, és szerintem azt hiszi magáról, hogy nagyon jóképű...és gondolom, így válogat.
A jelzéseit mindig figyelmen kívül hagytam, és ilyen tök hköznapi dolgokról írtam (főzés, munka, Balázs :DDDD )...
De néha nagyon nem veszi a lapot...
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!