Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Írtam levelet.
Én lassan elmegyek aludni, lányok, mert holnap hétkor kelek. Remélem, nem hiába :S mert akkor lennék csak igazán ideges, ha felkelek, ő meg nem is jön :S
Jó éjszakát, puszi nektek :)) :*
ezt még ő írta,nem én! :DDD
én is barna leszek asszem,ha megtudják csinyáni!
Én mindig gondban vagyok, mert ha világos, sötétíteni akarom, ha sötét, világosítani :S
Én tavaly télen rákentem jeges sötétszőkét, amitől full sötét lett, azóta világosítottam. Alapból gesztenyebarna vagyok, most aranyszőkét kenek rá egy ideje, ettől ilyen aranybarnás-szőkés. Sokak szerint jó, de én mindig unom, ami van. :)
jó nagy kuki nektek
mindegyikőtöknek ez teszi helyre az agyát
csak kéretitek magatokat :) aztán mikor már a feje ott a bejáratnál, már kéritek is :)
**valóban ti nők elég szeszélyesek és kiismerhetetlenek vagytok...
Én:miért?
2009.08.08. 15:22:49 Norbi:egyszer jó látni ,v dugnátok, majd taliznátok, majd mégsem, aztán, lehet, aztán talizzunk, aztán dugjunk, aztán mégse....és ezt nem csak rád értem
2009.08.08. 15:22:55 Norbi Melinda globális női agyprobléma
Igen :D
Igen, néztem már régen is, jó kép.Én vmiért szeretem a depi képeket... :)
Am télleg azon gondolkodom, befestem barnára a hajam...
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!