Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Tuti :D
Na...feltettem újra egy képet ide :D Hogy tetszem? :DDDDDD
Egy fenét :)
Meg hogy a nők bonyolultak, hisztisek és pletykásak! Na persze-persze :))))
Hát mondjuk ja.
De amúgy ezt úúúgy utálom. ŐK bunkók, és még elvárják, hogy a nő fusson utánuk, meg még kérjenek bocsánatot, mert ŐK hibáztak :S
:)
Amúgy én is ezt mondom, amit Edit. Írj neki smst és kész. Vagy csörgesd meg, egyszer. Ha zaklatásnak veszi, akkor meg újfent kapja beeeeeeeeeee :)
Ezt inkább Meli tudná leírni neked. :)
Én csak annyit tudok, hogy az is beképzelt és egoista, mint a pasik nagyrésze :))
Jaaaaaaaaaaaaaaaa :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jah, hát az is alapból lüketóni. :D
Akkor zaklasd! :DDDDDDDDD
Megérdemli! :D
Mármint, kivel?... Nekem annyi, amit leírtam. Ez a mai, hogy nem hívott fel....
Amúgy alapban figyelmetlen természete van... sokszor nem hív fel, pedig megígéri.
Jah, a legjobb az volt, hogy a fejemhez vágta, hogy én sosem hívom, csak sms-t írok. :D
De mondtam neki, nem véletlen, mivel mikor dolgozik, nincs nála a telefon, így mikor hívtam sokszor, nem vette fel........ Akkor meg minek hívjam??? :S :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!