IPL (Nanolight) szőrtelenítés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: IPL (Nanolight) szőrtelenítés
6. eb673dfdcb (válaszként erre: 4. - Sunbird)
2008. jún. 8. 08:57
..nézd vannak emberek akiknek 12, vannak akiknek 7 és nem nő kb 4-6 évig, sajnos nem lehet valóban előre tudni, de eggyel tisztában kell lenned alkudni a kezelőkkel mindig lehet és kell is ha úgy érzed sok pénzed áll benne(nem kevés tudom)
5. eb673dfdcb (válaszként erre: 2. - Sunbird)
2008. jún. 8. 08:55
Szia nagyon egyénfüggő a kezelési szám, tényleg nem tudodm megmondani mert függ az anagén fázisban lévő szőrök számától
az étkezési szokásaidtól, az előtte való szőrtelenítési szokásaidtól.....sajnos erre azt tudom mondani kb 10 ketelés után igazán reklamálhatsz.Az is előforfdulhat hogy te inkább a lézerre vagy "érzékeny"...
4. sunbird
2008. ápr. 30. 18:21
Valszeg nekem is fog kelleni még 1-2. Igazából attól félek, hogy sosem lesz vége, és sok pénzemben van már. Ez olyan 22-es csapdája. Nem hagyom abba ha már ennyi pénz van benne, de mennyit öljek még bele?
3. 189e7a0266
2008. ápr. 30. 17:12
Szia! Ennél a kezelésnél átlagot nehéz mondani, mert én 5 kezelésen voltam, mostmár két éve, és azóta csak pár szőr nőtt vissza, és teljesen meg vagyok elégedve az eredménnyel. Idén ősszel fogok menni egy emlékeztető kezelésre (így nevezi a doki).
A kolleganőm viszont most tart a 7 kezelésnél, és még mondott neki a doki 1 vagy 2 alkalmat, mert neki olyan a szőre.
2. sunbird
2008. ápr. 30. 12:24
Szia, végig olvastam a cikkedet. Én is járok ilyen kezelésre. Engem tájékoztattak arról, hogy ez nem végleges, csak kb 7 éves időtartamra szól, de azért belevágtam. Most már 7 kezelésen túl vagyok, és tény, hogy lassabb, ritkább lett a növekedés, de arra számítottam, hogy 5-6 kezeléstől már várhatok "végleges" eredményt. Mennyi kezelés kell ahhoz, hogy utána 7 évig ne legyen rá gondom. Tudom sok függ a szőr milyenségétől, a bőr színétől stb. Inkább csak egy átlagra lennék kiváncsi.
1. eb673dfdcb
2008. ápr. 30. 11:03
Napjaink legnagyobb problémája az esztétikus kinézet szinten tartása. Gondolok a divatra, sminkre, stílusra, ránctalanításra és persze kiragadva a szőrtelenítésre.
Ugrás a teljes írásra: IPL (Nanolight) szőrtelenítés
Ugrás a teljes írásra: IPL (Nanolight) szőrtelenítés