Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Igen teljes kiörlésű lisztből mindegy milyen búza, tönköly, rozs mindegyik jó !!!
A kenyér meg akkor jó ha minél több rost (korpa, lennmagtöret ilyesmi) van benne reggelinél, az a legkritikusabb étkezés.
A MM- be nem sikerült bejelentkeznem, mert nem túl jók az időpontok, nekem nem elérhetőek...
Tudnátok ajánlani egy korrekt nőgyógyászt, aki ért a PCO- hoz, és végez hüvelyi uh- t, magánrendelésben?
Szia,
akkor tényleg egy cipőben járunk.
Ti teljesen az inzulinrezisztencia szerinti étrenddel étkeztek? tehát nézitek, meg számolgatjátok, hogy mikor mennyi és milyen ch-t ettetek? Ez lehet, hogy hülye kérdés volt, de még nagyon gyerek cipőben járok ezen a téren.
A teljes kiörlésú buzaliszt az jo nekünk?
Abbol csinálhatok kuglofot?
Vagy mit ajánlotok?
Szia Nora!!
Ahogy olvasom soraidat,azt hiszem egycsipőbe járunk:)
Nekem is most derült ki nem rég,én most csütörtökön megyek vissza aterheléses eredményekért,február közepén meg megye a Mensmentisbe sok reménnyel...
Nagyon szeretnénk mi is babaát a párommal!
De érzem hogy összefog jönni4:)
Nóra, ha rendszeresen használod, heti 3-4x legalább 45 percet, akkor hatásos.
Ha van pulzusmérő órád, akkor feltétlenül használd!
Nekünk is van ellipszis trénerünk és imádom!
Köszi Roszika!
Ma felhívom őket, és ha tudok, akkor kérek febr. 19- re időpontot.
Úgy szeretnék még egy orvosi véleményt.
És k.rva szar érzés, de kezdem elveszíteni a kevés kis bizalmamat a dokiban...
Köszönöm a segítséget :)
Nem tudjátok, hogy mozgás terén a sífutógép (elipszis tréner)mennyire hatásos?
Hajna, szerinted érdemes a MM- be nőgyógyászhoz elmenni?
Meg persze mindenki válaszát várom, akinek van tapasztalata :)
Üdv. köztünk Nóri, naná, hogy csatlakozhatsz. Diétát mi alapján csinálod? Ha csak magadtól, és még nem kaptál anyagot senkitől (innen a fórumról) küldj nekem priviben egy e-mail címet és adok anyagot, átolvasod, megbeszéljük. Fel a fejjel, inkább úgy fogd fel, hogy végre kiderült, hogy mi a probléma és van rá megoldás, ami csak rajtad múlik. Nekem két sikertelen lombik után derült csak ki.
Ne diétának fogd fel, hanem életmódváltásnak, mert ez egész életedben el fog kísérni. Ha betartasz szépen mindent, a fogyás is be fog indulni.
2 napja elrontottam az étkezésemet,mert vettem tk tésztát, és ettem belőle, 1 adagban 133 Ch volt :(
Na de a többi étkezést nem akartam kihagyni,féltem h rosszul leszek, de így meg bepusziltam 260 Ch-át :(((
Szó se róla,most először éreztem, hogy ettem is valamit,pocó tele volt :)
Tegnap már 170 volt a Ch, ma pedig ujra a 160 a cél :)
Remélem nem érte nagy sokk a szervezetemet a figyelmetlenségem miatt .
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?