Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Úgy értettem, hogy felszívódtak a cisztái.
Igen, ez lehetséges, abszolút.
Roszika!
Ne haragudj, nem akarok a nyakadra mászni, meg tudom, hogy másnak is van, és nem a világ vége, de még mindig nem tettem magam túl ezen a PCO-n.
Neked mennyire volt gáz az IR-d, a PCO-d, és mennyi idő alatt jött helyre, és mikor estél teherbe?
Én sem tudok úgy eltölteni egy napot, hogy ne tudjak itt meg valami új infot :)
És annyira nagy-nagy hála a lányoknak!
Csak Roszikán kívül írna még valaki, akinek a PCO-ja eltűnt a diétától...
Hamar meg lehet szokni, 2-3 hét, de akkor az már nagyon a maximum.
És meglátod, utána sokkal jobb lesz. Nekem legalábbis a közérzetem sokkal-sokkal jobb, mióta így eszem.
Sziasztok!
Zzsuga, jaaaaaaaaaaaaj, de jóóóóó!!! Úgy örülök az urad eredményének, megérdemlitek. Most kicsit lehet elszállva, na, jó célért játszhatja az agyát kicsit. Tényleg, a futár rendes volt? :)
Üdv az újaknak is. Nóra a gyümölcs tiltott reggelire. Kapsz Hajnától anyagot, NAGYON nézd át, memorizáld, jegyzeteld, írd ki a hűtőre, bele lehet jönni.
Mi itt a legtöbben számolunk rendesen és tartjuk a diétát.
Roszika, többiek, melengetitek a lelkem, h így tetszik a boltocsakám. Találtam újabb cuccokat lassan felkerülnek az oldalra (töki pompos alapot tönkölylisztből pl, kézműves csokikat, alig várom, h rendeződjön a programozás.)
Lesznek hírek az oldalon, diétaösszefoglaló, betegség leírása, juuuuj, teljesen fel vagyok dobva! Na jó, ömlengés vége. :)
Ivi, a feng shui nem rossz dolog, anyum fellógatott 1-2 dolgot a kecóban és kapott jutalmat. Az biztos árteni nem árt. Én rendszeresen kifüstöltem minden sarkot, mikor nem kedvelt emberek voltak nálunk- utána persze.
A paradicsom miért nem mehet? Én úgy emlékszem, hogy nekem a MM- ben azt mondták, hogy a paradicsomra nem számolunk ch-t.
Vagy hülye vagyok???
Végül is amúgy meg logikus, hiszen gyümölcs....
Paradicsom miért nem?
És pl. pritamin paprika, zöld paprika?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?