Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én még kísérletező fázisban vagyok, így nem vagyok hiteles. A durum-tk.búzaliszt kombó a sós poginak nekem nagyon bejött. Múltkor és most is.
Már csak az édessüti lisztjére kell rátalàlni, a zabpehely lisztet mondják a lányok. Megvettem, de még nem próbáltam.
Te melyik lisztet kedveled leginkább? Mondjuk egy muffint mivel készítenél? (édesítő az oké,de liszt?)Annyi félét írtok kiváncsi vagyok én tönkölyt szoktam,de ritkán.
Szerintem is nagyon kevés ch-t fog tartalmazni. De ezek szerint mehet a gabonakávé? Még nem is ittam olyat!
Barnarizs, de jó, hogy jó lett a pogi!!!
Nézd meg az nagyon kevéske lehet!:-)
Jó,hogy vagytok elrontottam hétvégi étkezéseimet, addig eljutottam ha később kelek,mint hétköznap,akkor tízóraival kezdek(9/9:30körül), de nem osztottam szét azt a reggeli 30g ch-t adott napra és nem értettem miért nem bírom edzést és a napot.Illetve gondoltam,de azt hittem ennyi mert ugye nem keltem fel reggel valahogy erre vonatkozó adatot nem találtam el kell osztani nagy segítség vagytok!:-) Sokat , rengeteget számít az a reggeli (-30ch) most tapasztaltam. Ma minden a régi, tele energiával, mert rendesen 5x ettem, pedig dolgoztam is. Köszönöm!:-)
Ja, és elsőre féladagot csináltam, de a család is rájár... Ilyen még nem volt sütivel! :)
EGy púpos kávéskanál mondjuk. Hát akkor majd lemérem az mennyi. Lehet tényleg nem is lehet megszámolni.
Gica!
Brutálisan jó lett a túróspogi!!!!
Volt benne tk. búza+durumliszt+pici mascarpobe :)
De nagyon finom, omlós!
Köszi, akkor jól gondoltam, hogy lesz abban ch.
De oly keveset iszol meg egy alkalomra meg sem érzed a ch-t nem? mennyi lehet egy (kis)kanálnyi mondjuk szinte semmi, bár ebben nem vagyok otthon!:-)
A gabonakávéban nincs ugye koffein,de van árpa+rozs+cikória .
Ch tartalma 78-80g ch/100g
Én sem, amíg anyukám ma nem mondta, hogy a gabonakávé tök jó, gabonaszemek vannak egészben megpörkölve és az van ledarálva. Megállt a számban a kávé, majd nem ittam meg. Nincs doboz, régen kidobta, a neten próbáltam utánanézni, de nem találtam egyértelmű leírást.
én erre nem is gondoltam. nem is foglalkoztam vele eddig. szerintem nem is kell, de vki okosabb majd biztos mond vmit. Dobozára nincs ráírva?
Sziasztok, már megint kérdésem van:S tud valaki a koffeinmentes kávé és a gabonakávé ch tartalmáról valamit?
MosolygoL! Igen nekem pcos-m van és van egy kislányom. Szeretnénk kistesót, de már egy éve várat magára. Az meg első pikk-pakk összejött.
na ebben nem tudok súgni.szívesen:-)
Oké, köszönöm szépen!
Még lehet, hogy elmegyek hüvelyi uh- ra is...
A MM- be érdemes elmenni a nőgyógyászhoz, meg uh-ra?
sajnos igen.csak sokkal kisebb az esélye
akkor amit én javasolok.párod eredményét mindenképp várjátok meg.3-4 hónap után kontroll terhelés,ha javult go:-)
Második terhelés volt, de az elsőnél sajnos az inzulint nem nézték :(
Korom 33
Párom 11- én megy vizsgálatra.
De ha tartom a diétát, sportot, meg a gyógyszert szedem, akkor is visszajöhet?
Mert nekem azt mondta a doki, hogy ez attól van, hogy a tüsző beleég a petefészekbe, és ez alkot egy kérget.
1. terhelés volt?hány éves vagy?párod renben?
én közvetlen babaprojekt előtt csináltatnám, mert ez olyan mint az endo sajnos.egy idő után újra megvastagodhat.mikor terheltettél utoljára?
Azt nem tudom, hogy javult- e, de szerintem nem romlott.
Akkor érdemes megcsináltatni ezt a műtétet?
ha az ir javult akkor hajrá:-)
Akkor a hormonok még nem borultak fel:-)ez jó:-)igen ilyen esetben segíthet a drilling
1,5 éve próbálkozunk... szeptemberben derült ki az IR.
Amúgy épp készül a túróspogi :)
További ajánlott fórumok: