Intimplasztika (beszélgetés)
Bocsánat, ugrál a billentyűzet és elküldte a hozzászólást. Szóval a legkellemetlenebb rész, hogy be kellett avatnom a háziorvosom, de teljesen normálisan fogadta szerencsére. Mindenkinek ajánlom, hogy vágjon bele! Még csúnya, az egész sebes, lila, gennyes, de már most sokkal szebb, mint volt. Sikost pedig csak ajánlani tudom. Még írok, hogy hogy gyógyulok.
Ui.: mégegyszer bocsi, hogy előbb elküldődött a hozzászólás, de meghülyült a telóm.
Ooo.. 😯
Akkor lehet még össze is futottunk, olyan fél 1 körül mentem el.
Persze!! :))
Szia!:)
Engem ma 13:00kor műtöttek.Az úton nem volt gond viszont most nagyon fáj.Szerintem erősnek kell lennünk ezekben a napokban.Kitartást!Privát üziben tudnánk esetleg írni ?
Sziasztok!:)
Mai napon volt a műtetem Hévízen Regényi doktor úrnál.Mindenki nagyon kedves volt.💖A műtét végig fájdalom mentes volt.A haza fele ut is türhető volt Budapestig,minimális fájdalmat érzékeltem.Kitartást kívánok mindenkinek és gyors felépülést!
Sziasztok!
Ma lettem túl a műtèten.. Hévizen voltam Regényi doktor úrnál. Tényleg mindenki nagyon kedves :)
Nekem már a varrásnál kiment az érzéstelenítő így 1-2 helyen elég kellemetlen volt, a haza fele út kész pokol volt, olyan fájdalmaim voltak. Azóta sem tudok igazán ki kellni az ágyból. 😩 Kicsit úgy érzem mintha túl szoros lenne a varrás.. más is érezte így?! Jegelés nektek segített?
Ooo de szuper! :))
Remélem én is jól viselem majd.. már nagyon várom, hogy túl legyek rajta.. 😪
Szia!
Én most leszek 5 hetes, nekem a sebbel volt egy kis nehézségem de aztán a bioptron lámpa sokat segített. Nem gondoltam volna hogy ennyire hatásos.
A 4. héttől elkezdtem ismét edzeni. Igazából mostanra teljesen olyan mintha semmi nem történt volna oda lent, kicsit érzékeny meg ahogy hozzaerek de nem zavar és nem is fáj már.
Nekünk az egyuttlettel sincs semmi gond de még azért óvatosak vagyunk.
Sziasztok! :) Egy hete volt a kisajakműtétem Székesfehérváron. A műtét altatással történt, utána kb 3 órára még megfigyelés alatt tartottak, vérnyomást mértek, fájdalomcsillapítót kaptam infúzióba. Majd el kellett menni pisilni és akkor nagyon vérzett a seb, de itthon már alig volt vérzés és csak egy kis fájdalmam volt. Másnap szinte nem is fájt a seb, viszont a harmadik naptól kezdve alig tudok menni, ülni meg egyáltalán nem tudok. A pisilés kész szenvedés, mert eléggé csíp. Valamint a jobb oldala teljesen meg van duzzadva, és a csiklónál olyan mintha ezen a felén jobban meg lenne szorítva a varrás mert ilyen csomószerű feldagadt rész emelkedik ki. Viszont a bal oldal szép, nincs feldagadva. De a sebet ilyen fehér genny borítja be.
Valakinek voltak ilyesmi tapasztalatai, hogy a műtét után a kisajak két fele nem egyezett gyógyulás során? Esetleg valakit műtöttek Fehérváron ilyennel?
Kedden megyek vissza a doktorhoz, de nem tudom hogy most megvárjam-e a keddet vagy menjek előbb, mert egy kicsit elkeserített a mai látványa az eltérés miatt. Persze tudom hogy a végleges kinézete az hónapok kérdése, csak aggódom, nehogy valami baj legyen.
Esetleg nektek ajánlottak még valamit a jegelés és a betadin oldat használatán kívűl? Valamint nektek melyik fájdalomcsillapító vált be a legjobban? Mert nekem a cataflam nem valami hatásos. :/
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
És a nemi élettel voltak gondok 6 hét után, vagy az már fájdalommentes volt? :)
Köszi a választ!
Sziasztok!!
Én is jövő hèten megyek Hévízre, a kommentek alapján elég vegyesek az érzéseim most. :/ Én azért döntöttem a lézeres műtét mellett mert rövidebb a gyógyulási idő, viszont a kommentek alapján nem így látom... :( kinek mennyi idő volt mire újból teljes ( nemi )életet tudott élni?!
Sziasztok! 23 napja műtöttek Hévízen kisajakplasztikával.
Még 2 helyen nem szívódott fel a varrat,szerintetek ez baj lehet?
Egy picit ma reggelre bedagadt az egyik oldal, de tényleg csak kis mértékben.
Valakinek hasonló tapasztalat?