Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Na ezek már igazán jó és biztató hírek! És a kicsinek is kell örülni, elvégre h van peteérésed már egy szupi dolog! Tök örülök h nálad már ilyen jól haladnak a dolgok! Én is kezdem érezni a pozitív hatásokat, most már nekem is láthatóan sokkal szebb a bőröm mint azelőtt és a mensim is kezd helyrejönni, bár az a clostynak is betudható. Most már tényleg én is csak azt várom h legyen peteérésem.
A méhpemporol sikersztorik garmadát olvasni, szoval tuti h dolgozik nálatok is!! Ha mégis kéne a laparoszkopia, akkor viszont utána rohamosan nő az esélyetek!!! Szóval ne aggodj, mindenki megtalalja a megoldast, a sajat modszerét!
Sajna pont lemaradtunk rola... Mire együtt tudtunk lenni, már gyenge volt a csík. Viszont most már tudom hogy időzítsek, és már a peteéréstol totál fel vagyok villanyozva. 😊 Januarban megyek hormonra es cukorterhelesre, majd megirom ott mik lettek az eredmenyek.
Nekem már 26-án lejárt az Inofolic. Most csak a méhpempő van. Mindketten szorgalmasan esszük reggelente, és mérem a hőt is. Nagyon nem akarom a januári laparoszkópiát... Jó lenne, ha a jövő évet egy pozitív teszttel kezdhetnénk.
De orulok!Remeljuk a terhessegi teszted is pozitiv lesz!
Első adag végén jarok, de csak napi 1 tasakkal iszom, igy lassan 2 hónapja.
Szia,had kérdezzem meg miota szeded iszod az inofolicot ? Nekem egy adag utàn semmi màr mint egy doboz utàn.
Drukkolok Wicky! Nekem épp ma lett kétcsíkos az ovulációs tesztem. :))))) Sosem volt peteérésem, és a mensim is mindig össze-vissza a pco-tól. Úgyhogy lányok, nekem nagyon bejött az Inofolic!!!! 28 napos lett tőle a mensim, és épp tegnap, a szülinapomon, a 13. napon lett peteérésem. :)) Remélem mindenkinél hamarosan csodát tesz ez az "ivólé". <3
Remeljuk,hogy igy tortent,de ez tenyleg csak jovore derul ki.:)
Sziasztok! Remélem mindenkinek boldogan és persze termékenyen telt a karácsony! Bízom benne h a Jézuska mindenkinek hozott szép kis érett petesejteket is, én is csak remélni tudom h végre volt peteérésem, jövőre kiderül!
:)
Békés, szeretetben gazdag karácsonyt kívánok Nektek! Kérjétek az angyalokat, hogy ajándékozzanaknak érett petesejteket! Nekem elvileg holnap lesz peteérésem :)
Nagyon örülnék neki, ha szentestén, a nagy szeretetben foganna meg :)
<3
Koszonjuk szepen!Enis mindenkinek Aldott,Bekes Karacsonyi Unnepeket Kivanok!Na es persze sok-sok erett petesejtet!:)
Kedves Lányok! Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánok!
Szia wicky12!En voltam aki irt a baratcserje tearol.Herbariaban vettem Szolnokon az Auchanban.650ft volt.
persze, arra érdemes, hogy megtudja az ember, van-e peteérése.
én is addig holtbiztos voltam benne, hogy minden rendben van velem, aztán egyszer sem lett kétcsíkos, amiatt mentem el először dokihoz...
Méhpepmőt 4 napja esszük. Az Inofolic jövő hét szerdán fog elfogyni. Most ebben a ciklusban maradok még a méhpepmpőnél. Januárban úgyis lesz újabb vérvétel és lapar. Majd meglátjuk, mit tesz.
Én is használtam. Amikor volt peteérésem azt ki is mutatta, de sajna általában nincs.
Kicsit problémásabb használni, mint a terhességi tesztet, mert itt el kell dönteni, hogy egyformán erős-e a két csík.
Szerintem érdemes használni 1-2 cikluson keresztül, legalább megtudod, hogy van-e peteérésed.
szia
én kezdetben használtam, de sosem lett határozott erős két csík, a második mindig egy picivel halványabb volt, aztán kiderült az IR, a PCO-t nem tudom, azt még nem erősítette meg senki...
úgyhogy nálam nem játszik az ovuteszt sajna
Vki írta h ebből a barátcserjéből van tea is nem csak kapszula és az sokkal olcsóbb. Nem tudjátok hol lehet beszerezni? Mert én eddig akárhol kérdeztem mindenki azt mondta h nekik csak kapszulájuk van!
Ti használtok ovulációs tesztet? Nem rég rendeltem a fertinetről, de ott azt írták, hogy nem biztos hogy pco-soknál alkalmas a valós helyzet kimutatására. Valahogy olyan ködös nekem. Halvány csík... de azt írják az nem számít... Írják hogy létezik extra érzékeny és kevésbé érzékeny is... aaaa... :/
A méhpempőre lehet allergiásnak lenni? Úgy értem jellemző ez? tudja valaki? Én minden kutyafülére az vagyok. Még a mézre is. Félek kipróbálni...
Az Inofolicot idd nyugodtan. Én a méhpempőt és a barátcserjét írtam, és az is csak azoknak nem ajánlott, akinek az LH-ja magas a ciklus elején, mivel még inkább növeli az LH szintjét.
Az FSH-ra ez nem vonatkozik.
Csak azért írtam le, hogy vigyázzon vele, akinek magas az LH-ja, mert én is mindent megvettem, amiről azt írták, hogy rendbeteszi a ciklust.
Szerintem szedd csak nyugodtan,ha az orvos mondta aztan majd kiderul.Elvileg az inofolic mindent oda tesz ahova kell a szervezetben.:)Csak pozitivan.
Nekem pont igy neztek valahogy az elejen.Akkor lehet nem tul jo otlet a mehpempo mert ahogy irtatok noveli az LH-t.Hat en mar nem tudom mit lehet csinalni es mit nem.Ezt a kurat pedig mar vegig csinalom.Koszonom valaszod!:)
Akkor most, hogy 14-es volt az FSH-m, akkor elvileg nem szedhetném? Már 3 napja szedem. Csodát várok tőle....
Szerintem jónak számít. Az arány a fontos. A tiéd csaknek 1:1 arányú, ami a tökéletes.
A PCOS esetében az LH magasabb az FSH-nál a ciklus első felében is, ezért nincs ovuláció. A petesejteknek esélyük sincs megérni az alacsony FSH miatt. Az én értékem pl. LH több mint 3x-osa az FSH-nak.
Hat nem tudom az en LH szintem 7,3 az FSH szintem pedig 6,7 az jonak szamit?
Amit major belinkkelt, azon a holnapon olvastam a méhpempőről:"Növeli az ovulációt kiváltó luteinizáló hormon szintjét a vérven"
Barátcserjéről:Nem tudom, hogy itt olvastam-e, de már több helyen láttam. [link]
"Bár nincs hormontartalma, mégis hatást gyakorol a hormonműködésre, különösen az LH-hormon termelésére. Az agyalapi mirigyet „dolgoztatja meg”, így több LH-hormon termelődik. Hála az LH-hormonnak, a progeszteron (sárgatest-hormon) szint is nő a szervezetben, így menstruációs problémák esetén elsősorban azoknak ajánlott, akik elégtelen progeszteron szinttel küzdenek. Emellett a prolaktin-szintet is csökkenti."
További ajánlott fórumok: