Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Hát nem bìrtam mi csináltam egy tesztet dèlután ami negatìv lett sajnos,de egyre jobban szúrkál a hasam a másikat már csak akkor csinálom meg ha nem jon meg 4-5 napon belül.Addig is mèrem a hőmet.A reménytelensèg a legrosszabb!
Sziasztok! Mindenkinek sok sikert, csatlakozom én is, és őszintén remélem, hogy mi leszünk majd a pozitív példa a későbbi guglizásoknál:-) Nekem nem IR-em van (PCOS szerencsére nincs), hanem picit más korai inzulinzavarom, későn termeli a szervezetem és 120 percnél nem megy le, hanem még tovább nő. Úgyhogy 1,5 hónapja iszom lelkesen a lötyit. Mellette: málnalevél/palástfű tea, aviva torna, glutén- és cukormentes étkezés. Reménykedem, bár most épp tuti, hogy nem lesz útó-karácsonyi meglepi a gólyától.
Jó, hogy neked már van egy bevált "recepted". Én is úgy érzem, hogy ha az elsőt sikerülne valahogy összehozni, akkor a többi is már menne.
anno nekem is így volt az első clostis ciklus. a 3.ból meg lett Áron :)
most ez megint 1. volt.
Amikor első alkalommal kaptam closty-t, nem adtak hozzá repesztőt, na hiába szúrkált a petefészkem, nézegettem az ovutesztet, csont negatív volt. Se peteérés nem volt, se mensi utána. Én is norcoluttal hoztam meg végül.
na igen, de mi csak stimuláltunk, nem repesztettünk gyógyszeresen... szóval lehet, nem is volt ovu. ki tudja? nem szokott lenni...
Ja értem. Mert akkor nagyjából ki lehet számolni mikor lenne esedékes, csak azért kérdeztem. Nekem ugye nagyon el vannak tolódva a hormonok, ezért nincs peteérésem, de amikor ovitrellel repesztettünk, mindig megjött annak függvényében, mikor volt az ovuláció.
mittudomén!
he tudnék hőt mérni, tudnám... az sem biztos, hogy volt. persze, ha tudnék mérni, ezt is tudnám :)
Mikor volt az ovulációd, hányadik napon?
én egyáltalán nem várom :D
amúgy december 9.én indult a ciklus, clostit szedtem, szóval számíthatónak kellene lennie... de nem jön. igaz, volt már ilyen, akkor olyan 40. nap környékén kaptam a norcolutot és fejeztük be a ciklust... szóval csak várok, na! :D
Nekem is negatív volt tegnap is meg ma is. De reménykedjünk, hátha csak még nem elég magas a hcg.
tegnap is negatív volt. már csak jövő hét csütörtökön tervezem, ha nem jön meg. utána már majd csak dokihoz megyek.
Youlcsi, visszaolvastam a hozzászólásaidat, látom pár napja teszteltél. Mikor tervezed megint? Nagyon drukkolok!!!
Köszönöm Duzsika!Drukkolok ėnis neked ès persze mindenkinek!
Köszönöm a válaszod.Remèlem pozi lesz:)Remènykedem!
És csináltál valamilyen tesztet?
én meg már 33. napon vagyok... lassan kezdem azt érezni, jobb lenne, ha megjönne, mint csak várni, várni... mondjuk ha minden leheletnyi reményt beszámítok, még jövő hét esélyes lehet... aztán már fizikailag is lehetetlen, hogy babás legyek.
Major, én veled vagyok, nekem is akkoriban kellene megjönnie, és nagyon nem akarom!!!
Tényleg? :)) Akkor hátha van még remény. Azt hittem, hogy mindenkinél 37 körül kell mozognia megtermékenyítés után. Oh, Youlcsi, akkor még nem adom fel. Hátha... Rengeteg intenzív nem szokványos tünetem van, szóval ha mégsem ez, akkor a hormonok nagyon elszálltak..
egy mérés nem mérés :( ha holnap is ennyi az ébredési hőd (nem elég a reggel, hanem azonnal ébredés után, minden mozgás, felkelés nélkül), illetve vasárnapig kitart ez a 37 fok körüli 1-2 tuzedes eltéréssel, akkor lehet reménykedni...
de persze megy a drukk a holnapi tezsthez is :D
miért kellene 37 felett/körül lennie? tudod mennyi volt PÉ előtt? ahhoz képest kell csak minimum 3-4 tizeddel magasabban lennie a hőnek.
ez pl teljesen jó, hogy egyenletes :)
Sziasztok!Tudom nem számìt,de tegnap este mèrtem a hőmet 37 fok volt viszont megmèrtem ma reggel is ès 37,1 fok volt ès,ha 28. napra jön meg akkor vasárnap kène megjönnie.Nemtudom remènykedjek-e,de ahogy azt már az előzőekben leìrtam kb másfèl hete fájdogál ès szúrkál a hasam.Szerintem holnap csinálok tesztet.
Köszönöm, aranyos vagy! :)
Köszönöm! Még csak az elmúlt 3 napot mértem, most kezdtem a hőgörbémet. 36,4 36,6 36,5 Ezek az elmúlt 3 nap mérései. De ha jól sejtem, 37 alatt ez pont nem jó. :( Ha terhes lennék, már 37 körül vagy afelett lenne. Hétfő környékére várom a mensim.
drukkolok, hogy ne kelljen már a hőmérőt elővenned!
lh-tesztekhez nem értek, csak amit összeolvastam róla. meg tesóm anno azzal tesztelte a középső gyermeket először zebrásra :D
a hőd sajnos nem mond semmit így, hogy nem tudom, tegnap-tegnapelőtt mennyi volt... az meg, hogy miután elindult a nap, mennyi, egyáltalán nem fontos, nincs jelentőssége... gondolom máskor sem méregeted, most se tedd, mert csak kombinálni kezdesz vele :D
nem muszáj nyelv alatt mérni. nehet hüvelyben is, végbélben is, de ami fontos, hogy mindig ugyanott. a lényeg, h testnyílásban.
én nyelv alatt mértem... nyilván ez a legegyszerűb, meg nem volt kedvem lázmérőt mosogatni :o
Január 3án voltam a dokinál, akkor konzultáltunk, így már nem álltam neki hőmérőzni, már az új hónap elkezdődött. Viszont a doki azt mondta, hogy teszteljek minden nap, így fogom látni, mikor pozitív. Ma az lett! Határozottan az első csík a sötétebb :) Apró örömök az életben :)
Viszont új ciklussal hőmérőt is előveszem. Köszi a tippet és a megerősítést ;)
Szia Youlcsi! :) Mint hőmérőzési szakértőt, kérdeznélek ha lehet. :) Kb. a 10 dpo-n lehetek. Már 5. napja pozitív az Lh tesztem, de a hcg negatív lett ma reggel. A hőm ébredés után egyből 36,5 volt. Most egy órára rá 37,3. Nyelv alatt mindkettő. Ébredés után szerinted már felesleges is mérni? Azért ekkora a különbség, mert aktívan elindult a nap? Illetve érdemes nyelv alatt mérni? Valahol olvastam, hogy hüvelyben biztosabb. Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, megy a hasam napok óta, állandó éhségérzetem van, de a hcg negatív, és a hőm sem kecsektető. :(
További ajánlott fórumok: