Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

550. duzsika
2014. jan. 15. 22:32
Lányok, ma délután voltam nőgyógyásznál. Rákérdeztem az Inofolicra, és azt mondta, hogy napi 2-t kell inni, reggel-este. Azt mondta, a leírásban azért szerepel az 1, mert nagyon nehezen tudták behozni Magyarországra, akadékoskodtak az engedéllyel, és a napi 1 tasakos leírást könnyebb volt engedélyeztetni. De valójában kettőt kell. Gondoltam megosztom veletek ezt az infot. :)
549. duzsika (válaszként erre: 547. - Wicky12)
2014. jan. 15. 15:55

Köszi, ez nagyon bíztató. :) Alig várom hogy végre meglegyen a hormonvérvételem, hátha elkezdhetek én is egy closty kúrát (mert jó esetben erre számítok).

A legrosszabb tényleg ez a várakozás... Veled örülünk, és igyekszünk mihamarabb követni. ;)

548. major
2014. jan. 15. 14:15
Köszönöm szêpen a válaszokat!
547. wicky12 (válaszként erre: 545. - Duzsika)
2014. jan. 15. 09:42

Hát nálam úgy voltak ezek a ciszták h igazából nem volt olyan sok és csak a bal petefészkemben találtak. Mikor júliusban felírták először a clostyt akkor sajnos nem pozitív eredménnyel zártam a ciklust, mert a tüszők nem repedtek meg hanem egy-kettő cisztás lett, akkor mondta a dokim h pihentessük és ősszel térjünk vissza a dologra. szeptemberben ajánlotta az inofolicot, de akkor még nem lehetett kapni, novembertől iszom, akkor voltam vérvételen és az eredmények nem igazolták a pco-t sem az ir-t és a dokim szerint a ciszták is eltűntek akkor mondta h kezdjük egy 3 hónapos closty kezelést és igyam mellé továbbra is az inofolicot. És hát így történt meg h a kettő együtt nagyon hatott, mert ahogy bevettem az utsó szem clostyt rá egy hétre lett is szépen peteérésem és egyből megfogant a baba :) A tegnapi ultrahangon még látott egy pici cisztát, de azt mondta h semmiben nem zavarja a babát és valószínűleg az is fel fog szívódni, mert lehet h egy másik tüszőm maradványa. De két hét múlva okosabbak leszünk, akkor a picurka is már megmutatja magát az ultrahangon! :)

Nektek meg tényleg én is azt tudom mondani h kitartás mert az áldás jönni fog mindenkinél csak türelmesen kell várni. Én másfél évig vártam, volt h jobban rástresszeltem mint kellett volna, de most meg megtörtént az amit még mindig nem hiszek el h itt a kis pocaklakóm és kívánok teljes szívemből h nagyon hamar átélhessétek ezt mind, mert ki más érthetne meg titeket jobban mint mi sorstársak!!! És várom h mielőbb csatlakozzatok ti is a zebracsíkos tesztesek közé!

546. mkacca2 (válaszként erre: 541. - Major)
2014. jan. 15. 08:03
Én meddőségi központba járok. Ott már első alkalommal elmondták, hogy úgy számoljam a ciklusomat, hogy ha délelőtt megjön, az az első nap, ha délután, akkor az csak a nulladik nap.
545. duzsika (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 15. 08:03
Wicky, írtad korábban, hogy a closty-tól eleinte cisztás lettél. Azóta mi a helyzet, hogy kiderült babás vagy? :) A ciszták közben felszívódtak? Ezért gyanakodtak korábban pco-ra? Annyira jó olvasni hogy sikerült neked!!! Erőt merít belőle az ember. Én is úgy vagyok most mint te korábban, hogy késik a mensim, de nagyon várom, mert akkor végre mehetek a hormonlaborra, aztán remélem hogy a megfelelő gyógyszerekkel követhetlek a pozitív tesztelők sorában. :)
544. youlcsi (válaszként erre: 541. - Major)
2014. jan. 15. 07:18

sajnálom :(

az én dokim szerint meg a vér az vér... bármennyi is legyen. tehát pl closti szempontjából ezt már első napnak kellene vennem és azonnal kezdenem a gyógyszert.

543. major (válaszként erre: 542. - Panni_80)
2014. jan. 14. 21:44
Köszönöm szépen a válaszod.Igazságszerint nem iszom még csak december 4.-òta és semmilyen kiegèszìtő hormont nem kapok csak magamtòl ettem méhpempőt 28 napig ês megittam 2 doboz barátcserje teát.Persze nem egyszerre:)Most ùgy döntöttem lecsökkentem az adagomat napi egy inofolicra,elkezdtem aerobikozni hetente eggyszer és talpmasszázsra fogok jàrni,amit egy természetgyògyász fog csinálni.
542. Panni_80 (válaszként erre: 541. - Major)
2014. jan. 14. 20:46
Nem hülyeség a kérdésed.Nekem azt mondta a dokim,hogy első nap nem a pecsételő.Sajnálom,hogy nem vagy babás.
541. major
2014. jan. 14. 20:17
Lehet hülyét kérdezek,de most este elkezdtem pecsételni akkor ez már a ciklus első napjànak számít vagy majd csak a holnapi nap?Ùgyhogy ugrott a lehetősége annak hogy terhes vagyok!:(
540. major (válaszként erre: 539. - Wicky12)
2014. jan. 14. 15:41
Igen én voltam. Ès mėg mindìg meg van ez a mensis szurkálódó èrzèsed?Az orvos nem mondta mi mièrt èrezted ezt?
539. wicky12 (válaszként erre: 531. - Major)
2014. jan. 14. 14:12
Ha jól emlékszem te néhány nappal mögöttem jársz a ciklusban, nekem ez a 34. napom és ma teszteltem először. Szóval ha tényleg azt érezted amit én akkor nálad is elég nagy az esélye a babának. Am még a doki is azt mondta h kissé hamar jöttem, mert az ultrahangon szinte semmit nem lehetett még látni, így majd csak 2 hét múlva néz meg újra, akkor már látszani fog h pontosan hol van a kis drága! Addig meg magne b6-ot írt fel meg vmi terhesvitamint, aminek nem emlékszem a nevére. Jah és nekem azt mondta h ne igyam tovább az inofolicot, nem tudom miért, de hallgatok rá!
538. wicky12
2014. jan. 14. 14:08
Köszönöm szépen a sok gratulációt! Am az inofolicot november 7 óta ittam, napi kettőt. Nov-ben voltam vérvételen, akkor derült ki h végülis nincs ir-em sem pcom, csak a progeszteronom kissé alacsony. Így a dokim az javasolta h igyam tovább az inofolicot és kaptam 3 havi adag clostyt igazából tüszőrepesztésre, mert azzal voltak gondjaim. Hát nem gondoltam volna h rögtön az első havi sikerrel jár és pont karácsonykor :)
537. Kinguskam (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 13:33
Nagyon-nagyon gratulálok! :)) Remélem hamarosan mi is követünk! Vigyázz magatokra! :)
536. Panni_80 (válaszként erre: 529. - Mkacca2)
2014. jan. 14. 13:27
Persze, mindenképp. Nekem is ez az egyik legfontosabb, ill. hogy a CH-zsír-fehérje hogy álljon össze.
535. Panni_80 (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 13:25
Gratulálok!!!:-)
534. youlcsi
2014. jan. 14. 13:12

gratulálok!

én holnapután tesztelem az utolsót. aztán már új ciklusra gyúrok :/

533. Odi03 (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 13:07
Gratulálok! Remélem, hamarosan követünk.:)
532. penike80 (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 12:39
Gratulálok én is! Vigyázz nagyon magatokra! Mi egyebet javasolt a doki? Mit kell szedned és mire kell odafigyelni?
531. major (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 12:07
Jézusom hát ez remek hír!Fogadd hatalmas gratuláciòmat!Akkor még reménykedem,mert mivel azt mondtad,hogy kísérteties a hasonlòság lehet még csak most tapad meg és azèrt nem jelezte a teszt.
530. mkacca2 (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 12:00

Gratulálok a zebracsíkos teszthez! :) Vigyázz magatokra! Most nem emlékszem, hogy mit írtál, PCOS vagy-e. Ha igen, vigyázz a progeszteron szintre is, ugyanis PCOS-nél általában nem termelődik elég progeszteron, és pótolni kell.

Nekem egyébként az mondta az orvosom, hogy ne hagyjam abba akkor se az inofolicot, ha terhes leszek.

529. mkacca2 (válaszként erre: 526. - Panni_80)
2014. jan. 14. 11:25
Köszi, majd jelentkezz. Érdekelne, mit mond a dietetikus a csak paleolit táplálkozásra. Szerintem úgy max. 100 g szénhidrátot van lehetőség bevinni egy nap 5x-6x-i étkezéssel. Mármint azok az ételek olyan kevés szénhidrátot tartalmaznak, hogy nem tud az ember többet bevinni, kivéve ha sok gyümölcsöt eszik, az meg nekünk nem jó, IR-eseknek. Megkérdeznéd tőle?
528. duzsika (válaszként erre: 527. - Wicky12)
2014. jan. 14. 11:24
Wicky de jóóóóóó! Hatalmas nagy gratula!!! Nagyon jó ilyet olvasni, reményt ad! Mióta ittad az Inofolicot, és mióta szedted a closty-t? Azt peteérés serkentésre vagy tüszőrepesztésre kaptad?
527. wicky12
2014. jan. 14. 11:15
Sziasztok Lányok! Hát megtörtént, 3 pozitív teszt ma reggel és egy orvosi megerősítés, 3 hetes terhes vagyok!!! El sem hiszem h végre sikerült, meghozta a gyümölcsét a closty-inofolic párosítás! És ez azt jelenti h gyarapodott a számunk, akiknek sikerült teherbe esni hála az inofolicnak, ez reményt ad mindenkinek és nagyon nagyon szurkolok nektek lányok! Viszont a nyakamon maradt egy egész doboz inofolic, esetleg ha vkit érdekel eladom, mert a dokim kifejezetten mondta h hagyjam abba az ivását. Budapestiek előnyben, priviben jelentkezhettek nálam. És kitartás mindenkinek, tuti h sikerülni fog, itt vagyunk már többen élő példák rá!
526. Panni_80 (válaszként erre: 525. - Mkacca2)
2014. jan. 14. 10:56
Szerencsére én nem szedek METet, csak inofolicot. Akkor hasonlóan étkezünk nagyon, de szerintem akinek van inzulin problémája, az nem is tud teljesen paleos lenni, vagy valamit nagyon ügyesen csinál. Én 24-én megyek a dietetikushoz, majd szívesen megosztom a hasznos tanácsokat.
525. mkacca2 (válaszként erre: 523. - Panni_80)
2014. jan. 14. 09:57

Ha jól értem, akkor Te emellett nem szedsz MET-et, ugye? Csak a diéta + mozgás + inofolic?

Egyébként én is hasonló diétát tartok, mert április óta nem ehetek glutént sem, így maradt a barna rizs, köles, basmati rizs, kesudió, amivel emelni lehet a szénhidrát mennyiségét.

Egyébként van paleolit szakácskönyvem, már most is szoktam használni, jó kis receptek vannak benne. Még eszek hüvelyeseket is és kis tejet, túrót is, úgyhogy azért nem vagyok teljesen paleós.

524. Panni_80 (válaszként erre: 518. - Duzsika)
2014. jan. 14. 08:23
Szerintem a diéta-inofolic kombi a felelős.A 28 nap 2 hónap paleo után állt be,addig rövidebb volt és a nemvárt előtt már 5 nappal volt látható jele,most meg max 1 nappal előtte és nincs olyan hasfájásom,mint eddig.
523. Panni_80 (válaszként erre: 522. - Mkacca2)
2014. jan. 14. 08:19
Igen,azt beszéltük egy barátnőmmel,hogy ha gyulladáscsökkentő immunerősítő diétának hívnánk,jobban elfogadnák sokan.Én a kompromisszumokat,mint barnarizs,amaránt,stb beépítettem,hogy meglegyen a napi Ch,és dietetikussal is konzultálok,nehogy ártson a diéta.
522. mkacca2 (válaszként erre: 513. - Panni_80)
2014. jan. 14. 08:09

Nekem is a paleo lesz a következő lépés, ha ez a harmadik féle MET (Competact) se használ. Már kb. egy éve el akartam kezdeni a paleolit diétát, de a gyógyszer mellett nem lehet olyan kevés szénhidrátot fogyasztani, mert behipózik az ember.

Már mire elhatároztam, hogy abbahagyom a Merckformint, mert nekem többet ártott, mint használt, előjött a endokrinológusom az Eucreassal, hogy az nekem használni fog. Négy hónap után néztük, hogy nem használt semmit, de rábeszélt, hogy kevés időt adtam neki, szedjem csak tovább. Aztán nyolc hónap alatt se használt, akkor már belátta az orvos is, hogy nálam nem hatásos, és ajánlotta a Competactot. Mivel olvastam, hogy vékony PCOS-nél hasznát már több embernek, gondoltam adok még egy esélyt, de ha ez sem válik be, abbahagyom a gyógyszert és jön a paleolit diéta + mozgás+ inofolic kombináció. Ja inofolicot már szeptember óta iszom.

Szerintem a paleolit diétát ne úgy nézd, hogy azt kell enni, amit az ősember evett. Megvizsgálták, hogy mely ételek fogyasztása okoz általában betegségeket a szervezetben és ezeket kell elhagyni.

521. Kinguskam (válaszként erre: 515. - Duzsika)
2014. jan. 13. 21:33
Én is épp ma rendeltem, nehogy ismét dràguljon... de sajnos nem pesti vagyok,így nem tudunk közösen rendelni... :-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook