Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Na hát nálam is még ugyanaz a helyzet mint nálad csak én még nem teszteltem, holnap fogok! De nagyon bizom benne h ezuttal pozitiv lesz, ha nem akkor meg jöjjön meg gyorsan h kezdhessem a 2. closty kört. Én am ma már a 33. napon vagyok, holnap lesz a 34.
Már csak néhány nap, és bevonulok a kórházba. Nagyon félek tőle, de az biztat, hogy talán nőnek az esélyeink.
Nekem sajnos nem jött be az Inofolic, de remélem, másnak jobban hat.
És mindez a diéta hatására? Előtte össze-vissza volt a ciklusod? Nekem is erőt kéne vennem magamon, és betartani a szigorú diétát, csak így nehezebb, hogy nincs súlyfölösleg.
Szia!
Én HyCoSyn voltam és nem volt vészes.Csak sajnos ezt nem támogatja a TB,így csak magánba csinálják.Kb 1 órát tartott az egész,kicsit kellemetlen volt,de ennyi.Nagy kijelzőn végig nézhettem ahogy vándorol a kontraszt anyag. :)
Majd utána mentem dolgozni.
Ennyi.
Menzis görcsök enyhültek,28 napos ciklus és a gyomromban van egy amolyan felszabadultság érzés.Csak picit macerás,mert nehéz a napi CH-t összerakni,de ezért nem is full paleozom,a barna rizs nagy barátom:)
Lányok, van valaki, akinek fogyóban van az Inofolic-ja? Rendelni szeretnék az internetpatikáról, és 2 db-tól kedvezményesebb. Valaki, aki Budapest, beszáll? 1.200 Ft-tal olcsóbb lenne / fő. Azt írják, január után megint drágább lesz, és nem lesz páros kedvezmény.
és miben nyilvánul meg nálad a jótékony hatása? Mensi, peteérés? Ilyesmi?
Nekem sincs probléma a súlyommal és egy barátnőm javaslatára kezdtem bele a majdnem paleo diétába, főleg a glutént és a cukrot hagytam el első körben. Sok lánynak ez segített és a METet is abbahagyták azóta. A sors iróniája, hogy a paleoval, mint diétával (azt együk, amit az ősember) nem tudok egyetérteni, de érzem a jótékony hatásait.
Én is vékony pco-s vagyok. A metformin tulajdonképpen mire való? Szintén iszom az Inofolicot, eddig nagyon jó hatással van rám, de én már két hónapja iszom. Hátha nálad is elkezd majd dolgozni. :)
Èrtem tehát az a lènyeg,hogy már kellett volna,hogy jöjjön.Hát remèljük minnèl hamarabb kiderül valami.Egyébként te az egészségügyben dolgozol jòl emlékszem?
Ez egy injekció. Hasba kell szúrni, bőr alá. Van más névvel is, de azt hiszem ez a leggyakoribb, amit adni szoktak. Hát és stimulálás nélküli repesztésről még nem hallottam, de elvileg az is működik.
Sajnos nekem is magas az LH-m. Már többször írtam/panaszkodtam, hogy nem megy lejjebb, akármit csinálok. A terápiája a hármas kezelés: MET + diéta + torna. Ez általában a túlsúlyos pácienseknél meg szokta oldani a problémát, mivel könnyen lehet vele nagyon sokat fogyni, de a vékonyaknál, mint én általában nem jelent megoldást. Én már a harmadik fajta MET származékot próbálom, hátha ez segít. De az Inofolic is elvileg segít a PCOS-ben, nekem ez sem hozta meg a kívánt hatást.
Köszi Mkacca! Ez egy tüszőrepesztő injekció? Vagy tabletta? Olyan is van, hogy nem kell a closti, csak a tüszőrepesztő? Esetleg azt tudjátok, hogy a magas Lh-val mi a helyzet?
A closty peteérést serkent. Ha mellette nem reped meg a tüsző, kérjétek a dokit, hogy kísérje figyelemmel a ciklust ultrahaggal, és ha eléri a tüsző a kellő nagyságot, írjon hozzá ovitrelle-t. Ez a tüszőrepesztő, HCG tartalmú szer. Ettől még PCOS esetén is megreped a tüsző. Csak fontos, hogy megfelelő időben adja be az ember.
Bocsánat, amint elküldtem beugrott, hogy kisfiú. Néztem korábban a képeken, nagyon cukiiiii :) Gyönyörű gyerkőc.
Szerintem hasonló időszak előtt állok. Már nagyon várom a hormonlabort, és hogy kezeljenek, és végre jöjjön a baba. A Closti peteérést serkentő? Vagy tüszőrepesztő hatású is? mert szerintem nálam az utóbbival lesz a gond... És szerintem magas az Lh-m, de biztosat majd csak a vérvétel után... ha ugye végre megjön.
kisfiam :) szintén clostival, 3. ciklusból.
a szteroidot autoimmun betegség miatt szedtem.
A szteroidot más dologra kaptad? És a kislányod gyógyszeres segítséggel fogant?
nekem a pcos miatt szinte egyáltalán nincs ciklusom, csak gyógyszerrel.
na, ez így nem teljesen igaz, régen volt... de aztán úgy 7 éve szteroidot kellett szednem, és aztán (múlt szeptembert kivéve) sosem jött meg többé spontán.
Youlcsi, neked is a pco miatt össze-vissza ciklusaid vannak alapból? Mármint emiatt nem tudod hány naposak a ciklusok?
A 10-es szám, az érzékenységét mutatja. Az átlag tesztek 25-ös érzékenységűek. Minél kisebb a szám, annál hamarabb kimutatja ha baba van. Szóval úgy kell kérni a gyógyszertárban, hogy 10-es érzékenységűt. Sokaknak csak a kimaradt mensi után mutatja ki a teszt. Igazából ha nem tudod pontosan hány napos a ciklusod, lehet hogy még korai tesztelned. Tudod hogy peteérésed hányadik napon volt? Szerintem pár nap múlva mutatná csak a teszt meg az igazságot. Főleg, hogy 36 napos ciklusaid is vannak.
ezt csak most szedtem. max 3 ciklusban engedi a doki ciklus 1. napjától. ovuláció-indukciós kezelés :D
semmi nem állította be korábban sem a ciklusomat :o
Hát ez èrdekes ès miòta szeded előtte már beállìtotta csak most szòrakozik?
nem, a clostinak iszonylag jól behatárolható időre peteérést kellett volna csinálnia, azaz ha nincs baba, ahhoz képest meg kellett volna jönnie már. baba meg ugye nincs :/
Mert ez a clostynak meg kellett volna hoznia?
még lehet remény :)
mi 6-án voltunk utoljára együtt... bár az már ugye a 29. cn volt.
nekem nem gáz, hogy 36. napon vagyok... csak most a closti miat. amúgy 50. nap előtt eszembe sem jutna orvoshoz menni.
mi anno pont nem jutottunk el az átjárhatóságiig. éppen műtétet mentem volna a dokival megbeszélni, amikor zebrás lett a tesztem.
Köszönöm aranyos vagy !Megy a drukk mindenkinek!:)
Milyen az a 10-es teszt?Hát a ciklusom elèg hullámzò van hogy 29. napon ,de volt már 36 napon jött meg nem tudom kiszámìtani.
Lehet, hogy nem elég érzékeny a teszt. Én ismeretlenül is, nagyon drukkolok, úgy neked, mint mindenki másnak, akinél épp esélyes a gólya:-)
Toby24, neked pedig kitartás, ha jól gondolom, ez nem a legkönnyebb hét számodra.
Átjárhatóságiról van vkinek tapasztalata? Nálam asszem márciusban az lesz a kövi lépés...ill. reméljük, hogy nem.
Ha még csak a 29. napon vagy, akkor vajmi kevés az esély, hogy teszt kimutassa ha terhes vagy. Viszont a tüneteid full olyanok. Nem lehet hogy holnap, egy 10-es teszten már lenne egy halvány csík? ;) Hány naposak amúgy a ciklusaid?
Akkor èn mèg ne szóljak semmit se a 29 napommal!Ha elsejèn voltunk utoljáta eggyüt akkor mèg remènykedhetek?
További ajánlott fórumok: