Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

490. Kinguskam (válaszként erre: 478. - Panni_80)
2014. jan. 13. 12:14
A mozgásra csak az első pár hétben kell rávenned magam, utána már hiányozni fog és így vagy úgy, de szakítani fogsz rá időt! Tapasztalat!!! :)
489. Kinguskam (válaszként erre: 477. - Panni_80)
2014. jan. 13. 12:13
Kedves Panni! Egyébként én is érzem, hogy valami aktív odabent! Holnaptól kezdem az ovutesztet, csak-csak beindulunk! ;)
488. major
2014. jan. 13. 12:11
Sziasztok lányok!Ùgy èrzem a termèszet furcsa trèfát űz velem,mert 3 napja 37,1 a hőm,a ciklusim 29. napjànál tartok másfèl hete mensis görcseim vannak ma reggel lent közèpen szurkált a hasam ès lenyilall,ja ès 2 negatìv tesztet csinàltam eggyet pèntek du-án eggyet pedig vasárnap reggel.Megőrülök!
487. youlcsi (válaszként erre: 486. - Duzsika)
2014. jan. 13. 11:20
azért egy ilyen rendkívüli pé-hez kell megfelelő méretű tüsző... na mindegy, minden csak feltételezés. csüt. óta nem teszteltem, a ciklusban nem voltam uh-n sem... csak érzem, hogy így van... ne legyen igazam.
486. duzsika (válaszként erre: 485. - Youlcsi)
2014. jan. 13. 11:05
De pl. egy orgazmustól is lehet egy spontán, második PÉ. Megértem az aggodalmad, én is parázok most. Nálam is sehol a mensi, de negatív tetsztek. :(
485. youlcsi
2014. jan. 13. 11:01
clostitól azért nagyon későbbi PÉ nem lehet... na meg azért lassan már érezni is kellene valamit. mindegy... majd legközelebb :/
484. duzsika (válaszként erre: 482. - Youlcsi)
2014. jan. 13. 10:57
Hátha késői peteérésed volt, és még azért volt negatív a teszt.
483. duzsika (válaszként erre: 482. - Youlcsi)
2014. jan. 13. 10:57
És végülis miért vetetted el, hogy hátha mégis az?
482. youlcsi (válaszként erre: 480. - Duzsika)
2014. jan. 13. 10:48
ki. nagyon bíztam magunkban... de most úgy érzem, esélyünk sincs :( szóval max csak azért fogok tesztelni, mert a doki úgyis kérné. de még az is lehet, hogy nem tesztelek, majd ő ad poharat meg csíkot.
481. duzsika (válaszként erre: 477. - Panni_80)
2014. jan. 13. 10:47
De jó! Jó hallani hogy dolgozgat mindenkinél az Inofolic. :)
480. duzsika
2014. jan. 13. 10:47
Szia Youlcsi! És kivárod a csütörtöki tesztelést, ahogy tervezted? :)
479. youlcsi
2014. jan. 13. 10:34

sziasztok!

immár 36. cn-on vagyok, sehol semmi... azt hiszem, csütörtökön felhívom az orvost, hogy nézzen meg.

478. Panni_80 (válaszként erre: 463. - 55c0be1206)
2014. jan. 13. 09:52
Nekem azt mondta az endó dokim, hogy ez egy korai inzulin zavar, de életmód váltással helyrehozható, a Homa-IR mutatóm nem volt rossz. De bárhogy hívjuk is, a lényeg, hogy foglalkozni kell vele és határozottan jobban érzem magam a tudatos étrenddel. Csak a mozgásra kéne több idő... tudom, hogy nincs időhiány, csak döntési nehézség, de nekem ezen még dolgoznom kell. Tegnap azért spinningeltem egy nagyon jót!
477. Panni_80 (válaszként erre: 476. - Kinguskam)
2014. jan. 13. 09:48
Nekem most van egy igencsak pozitív tapasztalatom: az eddig "lustának" minősített bal oldalam határozottan csinál valamit, érzem:-)
2014. jan. 13. 09:14
 Bevonzzuk, úgyhogy működnie kell! ;-)
475. duzsika (válaszként erre: 474. - Kinguskam)
2014. jan. 13. 08:18
Segíteni fog! :)
474. Kinguskam (válaszként erre: 473. - Duzsika)
2014. jan. 13. 07:42
Akkor megnyugodtam! :-) Még nek iszom olyan rég, mint Te, most fog elfogyni az első dobozzal. De nagyon bízom benne.. :-)
473. duzsika
2014. jan. 12. 19:20
Nem, akkor még nem volt a párom, azért kaptam fogamzásgátlót, mert így ugye nem volt kivel babát terveznem, és hogy addig is felszívódjanak a ciszták, tünetmentes legyek, ne terheljék és merítsék a petefészkeket. Azt mondták, így könnyebb lesz utána beindítani a babaprojektet. Persze ha már akkor babát szerettem volna, akkor nyílván a gyógyszerek jöttek volna a fogi helyett. Így viszont, hogy párom sem volt, évekig nem kezelhettek hormonokkal, úgy hogy nincs is babavárás. Ettől félek amúgy én is, hogy most hogy abbahagytam a fogit, nem áll-e vissza a régi helyzet. Nem cisztásodnak-e vissza a petefészkek. Mert a pco-t a fogi szépen rendben tartja, tünetmentessé teszi. Mit is írtál? Mióta iszod az Inofolic-ot? Én most nagyon bízom ebben a szerben, eddig csupa jót tett. Biztos neked is jól fog rá reagálni a szervezeted, hasonló a gondunk. :)
472. Kinguskam (válaszként erre: 471. - Duzsika)
2014. jan. 12. 14:49
Nekem a doki még nem beszélt cisztàkról, csak tüszőkről...Uramisten,ne mond, hogy màr akkor is babàt szerettetek volna,amikor fogamzàgàtló lett a dolog vége?? Én àprilisban hagytam abba a gyógyszert, gondoltam tisztulok. Augusztusban volt az esküvőnk,gondoltuk utàna baba... És a sors iróniàja, hogy szeptemberig szabàlyos volt a mensim,az UH képem is rendben volt. Amikor rààlltunk konkrétan a babatémàra, na akkor kezdődtek a két hetes késések éppenhogy vérzéssel. Emiatt mentem orvoshoz... a többit màr koràbban leírtam. Remélem rendben lesz a hormon vérvételed!!Elhízàs,ilyesmi nincs,sőt a nyàron fogytam pàr kilót,amit azóta is tartok..
471. duzsika (válaszként erre: 470. - Kinguskam)
2014. jan. 12. 09:59
Én is hasonlóan vagyok a pco-val. Nagyjából csak az volt a tünetem, hogy mindkét petefészek telis tele cisztákkal. Az egyik meg is nagyobbodot tőlük régen. Eznkívül cukorterhelés rendben volt. A hormonoknál csak minimális eltérés. Viszont én az elmúlt három évben fogamzásgátlót kényszerültem szedni a problémára. Ettől a ciszták el is tűntek, a petefészkem újra normális méretű. Hormonon ezer éve nem voltam, most kell mennem a mensim után. Októberben hagytam abba a fogamzásgátlót, szóval kissé aggódva várom hogy mi lesz ennek a következménye. Ami tök jó, hogy november óta iszom az Inofolic-ot, és azóta két mensim is nagyon szuper volt időben és minőségben is. Most várom a harmadikat, aztán hormonvérvétel. Akkor nálad sincs más tünet. Nálam sem. Sem elhízás, sem szőrök, stb..
2014. jan. 11. 19:37
Augusztus 6.-àn rendben volt... későbbi véreredményem nincs...Az orvos mutatta a tüszőket az ultrahangon,a diagnózisos papiromon az àll, hogy mindkét oldalon PCO... Lehet kérem, hogy csinàljunk új vérvételt.
469. duzsika
2014. jan. 11. 18:05
Akkor a petefészkeid cisztásak? De az Lh Fsh arány rendben van? Nem igazolta a pco-t?
468. Kinguskam (válaszként erre: 467. - Duzsika)
2014. jan. 11. 18:02
Augusztusban voltam vérvételen,akkor minden hormonom rendben volt,bàr az is igaz, hogy akkor összesen egy meg nem repedt tüszőm volt. Ehhez képest most mindkét petefészkem tele van tüszőkkel... :-( A ciklusom 23. napjàn megyek orvoshoz,majd meglàtjuk,vàltoztatott-e dolgokon az egy hónapnyi Inofolic..
467. duzsika (válaszként erre: 466. - Kinguskam)
2014. jan. 11. 15:48
Én is hasonló alkat vagyok, szintén sportolok, bár most sajnos elmaradt egy ideje a sport a hátproblémáim miatt. Szintén nagyon elégedett vagyok az Inofolic-kal. Hormonlaborod volt már? Hogy áll az Lh szinted?
2014. jan. 11. 14:27
Kedves Duzsika!igen,rendszeresen sportoló,55 kg-os pcos vagyok... reméljük most minden klappol majd ésmindkettőnknél megreped aminek meg kell repednie... ;-)
465. duzsika (válaszként erre: 464. - Kinguskam)
2014. jan. 11. 12:59
Szia! Hasonló jókat tett velem is az inofolic. :) Szintén pco, korábban 35 nap feletti össze-vissza ciklusok, barnázás, csak tisztasági betét. Most 28-30 napra menstruálok, szép élénket, normál mennyiséget és úgy tűnik peteérésem is van. :) (az mondjuk lehet hogy nem tud a tüsző megrepedni, ezt még nem tudom). Én is nagyon elégedett vagyok az Inofolic-kal, és ezek nem is apró örömök, hanem hatalmas mérföldkövek. :) Örülök hogy veled is ilyen jókat tett. :) Vékony pco-s vagy te is?
2014. jan. 11. 12:46
Sziasztok!Az én tapasztalatom: lassan elfogy az első doboz Inofolic,napi két zacskóval szedem,egy apró eredményem màr van!:-) a PCO miatt eddig 38-40 napos ciklusom helyett most a 25. napon megjött a mensim. És még a vérzésem is erősebb, nem csak "barnàzok".Apró örömök.... Most teljes felkészültséggel,ovu teszttel vàrom a termékeny időszakom, hàtha majd most sikerül... Drukkolok mindenkinek és nagyon nagyon bízom benne, hogy mindannyian jó példàk leszünk arra, hogy igenis szàmít egy étrendkiegészítő! :-)
463. 55c0be1206 (válaszként erre: 459. - Panni_80)
2014. jan. 11. 12:39
Hallottam, hogy sokaknak no tovabb az inzulin 120 percnel, de azt hittem az is inzulin rezisztenicia mivel a sejtek ugyanugy nem nyitnak az inzulinra es igy az ott marad a szerumban(verben).
462. duzsika (válaszként erre: 459. - Panni_80)
2014. jan. 10. 23:10
Szia Panni! Jó sok alternatív módszert bevetettél, biztos meg lesz a sikere. :)
461. youlcsi (válaszként erre: 458. - Mkacca2)
2014. jan. 10. 22:39
:) volt, hogy én is ezt hittem. tesót már régebb óta várjuk, mint amennyit Áronra vártunk. pedig az sem volt kevés (legalábbis akkor nagyon nem tűnt annak)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook