Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
No, ma is csináltam ovutesztet és full negatív, szinte nem is látszódott a második csík, pedig extra koncentrált vizeletből teszteltem.
Ezek alapján, akkor vehetem úgy, hogy szombaton volt az ovulációm? Elkezdeném használni az utrogestant progipótlásnak. Attól gondolom fel fog menni a hőm, úgyhogy a továbbakban nem lesz mérvadó.
Szia Bella! Jövő héten szerdán megyek az endora. Be vagyok tojva tőle! :DDD
Megírom majd hogy mi volt.
én is türelmes vagyok amúgy, csak ma nem voltam az: munkába kellett jönnöm...
meg a magánrendelésen, ha már fizetek, ne kelljen várnom... de mindig kell. mindegy, ez van, elfogadom, ez legyen a leendő kismamák legnagyobb problémája :-)
igen, megnézettem volna, csak a kíváncsiság kedvéért... mert így is-úgyis együtt leszünk /vagyunk, csak olyan kíváncsi vagyok...
a szegedi Vasasban voltam
Pixie! Gratulálok én is! már a 12. hét? :)
Mandella...sajnálom, hogy nem jutottál be :( A szerdai eredményed várjuk!
Több szem többet lát alapon berakom én is a görbémet.
sajnálom, hogy nem sikerült bejutni.
én kórházban dolgozom... és a nőgyógyászom pont az az ember, aki nem hogy előre veszi a kórházi dolgozókat, hanem leint, hogy "te úgyis ráérsz!" :D múltkor is már bent voltam a vetkőzőben, állok egy száll muff+pólóban, amikor benyit, és közli, hogy neki most sürgősen fel kell mennie a műtőbe, de azért várjam csak meg ott nyugodtan... mi van??? á, tiszta lökött egy fazon... mondjuk cserébe még a műtőben is simán felhívom időpontért :D
Ciklus követést szerettél volna?
Melyik sztk volt ez?
na, örülök, hogy rendben vagytok :) 12 hét! atyaég! mekkorák már a babák? uh volt már vagy lesz? nemüket tudjátok?
jajj, olyan izgi! :)
Na, ennyit az sztk-ról... fölkeltem korán reggel, mindent elrendeztem, átsétáltam a 2 percre lévő sztk-rendelőbe, odaértem 7 óra 21 perckor, mikor döbbenten láttam, hogy már 4-en ücsörögtek előttem, ők már be is jelentkeztek. De hogy? Mikor elvileg 7.30-kor nyit a recepció!!!
Nagyon dühös voltam, de nem tudtam mit tenni, vártam. Doki a 8 óra helyett 8.20-ra ért be, gyorsan lezavart 2 embert, aztán 3/4 kilencig senkit nem hívott be. Sajnos csak addig tudtam várni, tovább nem, mert így is elkéredzkedtem a melóhelyről. Úgyhogy leléptem, szerdán tudok visszamenni. Az lesz a 13. nap.
Tehát nem tudtam meg, hogy mi van. De nyálka az van. :-)
Úgyhogy a korábbi tervnek megfelelően ma ismét próbálkozás. :-)
Csak kíváncsi lettem volna. De szerda sem késő, azt hiszem. És odaállítok reggel hétre, hogy én legyek az első.
köszi az infókat!
azt honnan tudod, hogy folsav-felszívódási zavarod van?
Szia Youlcsi!
Hogy vagytok? Mi újság? Én kíváncsi leszek a hőgörbédre, ha majd megmutatod! :)
Az enyém most tragédia... :DDD Ennyit arról hogy a múlt havi milyen jó lesz alapnak...
Torokgyulladásom lett, be is lázadostam kicsit, így aztán csapnivaló.
Pixi, gratulálok a betöltött 12. héthez! :))
Többen is érdeklődtetek a megmaradt Inofolic felől, mindenkinek fogok visszaírni, de az elsőbbség a gyorsaké ! :)
Köszi youlcsi, jól vagyunk! :)
Panni, azért hagyom abba, mert holnap betöltjük a 12. hetünket! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?