Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Én ma reggel attól vagyok morcos, hogy rohadtul unom az inzulinos kajákat. :(((
Épp az előbb mondtam a páromnak, hogy legszívesebben nem is ennék, de azt megintcsak nem tehetem meg! grrr.........
Legszívesebben egyben betolnék egy fehér lisztes fahéjás csigát a torkomba. :D
Lányok, az lehet hogy az infulenzám miatt esetleg nincs ebben a hónapban peteérésem?
Nagyon beteg lettem, a hőgörbém horror, semmi szúrka, ami eddig mindig volt, és az Lh teszt is negatív. Most fogok menni petekukkra, de úgy érzem, hogy semmi sincs odabent. :(
Étkezéstől elkülönítve ajánlott szedni. Én reggel a reggeli előtt éhgyomorral iszom meg, rá fél -1 órára reggelizem. Este meg vagy a vacsi előtt egy órával iszom meg, vagy lefekvés előtt.
Ezt a preggnitude-t nem ismerem.
Sziasztok! Mikor ajanlott az Inofolic bevetele? Reggel-este eves elott vagy utan? Szamit egyaltalan? A tajekoztatoban csak annyit irnak, hogy vizben oldva naponta 2x ajanlott.
(Nekem Pregnitude-om van, 200 mcg folsav + 2000 mg Myo-Inositol per tasak, gondolom ez ugyanaz.)
Koszi a segitseget!
Ja, és lányok, Penike mutatta, hogy Tüű Doki ma reggel a Pcos-ről és Ir-ről beszélt a reggeli műsorban:
Persze, egyértelmű hogy kiborító duma a "ne görcsölj rá" szöveg.
Ahogy korábban is írtam, ezt a becsúszott a baba típusú nők mondják kínlódó társaiknak.
Viszont azért az is érdekes, hogy elhízott, hormonzavaros, alig ciklusú nők tömegei járnak abortuszra, mert egy oltári nagy d.gásnál "becsúszott" a baba... Aztán kérdem én? Mi van az ő Lh-Fsh arányukkal? Meg az inzulinnal? Meg a pajzsmiriggyel?
Nem hiszem el, hogy mindenki aki terhes, tankönyvi értékekkel rendelkezik.
Nekem is mindenki a rágörcsöléssel jön, pedig ha ciklusom sincs, elég nehéz teherbe esni nem? Az pedig nem a rágörcsölés miatt van.
Ez valami városi legenda szerintem, amit mindenki ismer, és ezért ezt mondják.
Ja meg mindenki az örökbefogadással jön, hogy örökbefogadás után spontán teherbe esnek a nők, mert nem görcsölnek rá. Szerintem ez is valami városi legenda. 1-2 nővel előfordult már és általánosítanak.
Na meg olyan jól esik a lelkemnek, hogy 3 év sikertelenség után, 28 évesen jönnek Nekem az örökbefogadással...
Rena, ha mesz progi vervetelre, akkor abban a ciklusban mindenkeppen homerozz es esetleg ovu tesztelj is, ha nem erzed meg konkretan mikor van peteeresed, mert nagyon fontos lenne pont 7 nappal az ovu utan merni a dolgokat.
youlcsi, szerintem fel gramm az nem szamit. Egy kicsivel tobb nem hinnem, hogy rossz hatassal lenne a peteeresre.
Rena, javítja a petesejtek minőségét az inofolic.
Én szeptember közepe óta iszom, október elején volt az első lombikom, ahol hasonló probléma volt, mint nálad. Mondjuk én alul lettem stimulálva ,így csak 3 éretlen petesejtet szívtak le, amiket megérleltek, megtermékenyítettek, de nem osztódtak tovább, illetve szabálytalanul osztódtak. A második lombik januárban volt, 17 petesejtet szívtak le, és abból 12 termékenyült meg és 5 vagy 6 jutott el az 5. napig. Sajnos nem sikerült a beültetés, de még vannak fagyibabáink. Szerintem az inofolic is hozzájárult a szép eredményhez. Szerintem érdemes szedni, de azért kell adni neki egy kis időt.
na, ez ígéretes lenne.
az a bajom, hogy ki tudja, hogy más nagyságú dózisnak ugyanaz-e a hatása, ugyanúgy hat-e a peteérésre, beágyazódásra, stb, mint éppen pont a 4 gramm? mert nyilván nem véletlenül ennyi a napi dózis...
En egy honapig mertem a merleggel es lattam, hogy mennyi fer a kiskanalba... Azota ranezesre. Nem nagyon gorcsolok ra, eleget gorcsolok mason.
Nem lesz semmi bajod, ha tobbet veszel be, a fel gr-mal kevesebb sem hinnem, hogy extran nyom a latba.
jajj, nemár! én mérlegem is mér 1 grammot... de a fél grammot vajon lefelé vagy felfelé kerekíti? mert akkor megesik, hogy 3,5 vagy 4,5 gramm van rajta a 4 helyett... ráadásul ezeknek a mérlegeknek a mérési hibahatára 2-3 gramm között szokott lenni.
vagy ránézésre mérni? az meg még rosszabb lehet... kiskanállal (űrtartalommal) tömeget mérni? ráadásul nem egy tömör dolog tömegét, hanem egy port, ami egészen laza is lehet...
nekem ez nagyon furcsa...
Rena! milyen értékekkel diagnosztizáltak nálad korai kimerülést ?
Nekem ramaty a AMH-m, magas az FSH-m ( a korai kimerülést még nem merte senki kimondani..), de ketten is egymástól függetlenül ajánlottak az inofolicot.. a ciklusom rendeződni látszik tőle..:)
igen,de remélem azért még nem végkimerülés :)
A fő probléma,hogy a leszívott petesejtek nem termékenyültek meg,ami igen, az nem szabályosan osztódott.
Sziasztok!
Olvasom a fórumon, hogy főképp PCO-ra és IR-re szeditek az Inofolicot.
Van valaki, akinek alacsony AMH-ra,petesejt minőségének javítására ajánlották?
Üdv Reni
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?