Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

1930. mkacca2 (válaszként erre: 1929. - Duzsika)
2014. márc. 5. 09:01
Én is minden reggel a kakaóscsigákat bámulom a pékség előtt, meg a fornettiket. Nyami-nyami.
1929. duzsika (válaszként erre: 1927. - Panni_80)
2014. márc. 5. 08:56

Én ma reggel attól vagyok morcos, hogy rohadtul unom az inzulinos kajákat. :(((

Épp az előbb mondtam a páromnak, hogy legszívesebben nem is ennék, de azt megintcsak nem tehetem meg! grrr.........

Legszívesebben egyben betolnék egy fehér lisztes fahéjás csigát a torkomba. :D

Lányok, az lehet hogy az infulenzám miatt esetleg nincs ebben a hónapban peteérésem?

Nagyon beteg lettem, a hőgörbém horror, semmi szúrka, ami eddig mindig volt, és az Lh teszt is negatív. Most fogok menni petekukkra, de úgy érzem, hogy semmi sincs odabent. :(

1928. duzsika (válaszként erre: 1925. - Honeydew123)
2014. márc. 5. 08:53
Szia! A pregnitude-ot hol szerzed be, és mennyibe kerül ha megkérdezhetem? Ugyanaz teljesen az összetétele mint az Inofolicnak?
1927. Panni_80
2014. márc. 5. 08:51
A ne parázzunk témához még annyit,hogy mindeközben ömlik az arcunkba,hogy 30 felett hogy csökkennek az esélyek,hogy minden 5. pár meddő,hogy a lombik támogatás csak 3 beültiig járjon,stb. mellette a reklámok a reggelizőpelyheket,kólát,tejszeletet és egyéb olyan cuccokat sulykolják,amiknek a látványától is tízszeresre ugrik az inzulinszint.De nem,mi nem parázunk,várunk türelmesen,addig meg élvezzük az életet!
1926. mkacca2 (válaszként erre: 1925. - Honeydew123)
2014. márc. 5. 08:17

Étkezéstől elkülönítve ajánlott szedni. Én reggel a reggeli előtt éhgyomorral iszom meg, rá fél -1 órára reggelizem. Este meg vagy a vacsi előtt egy órával iszom meg, vagy lefekvés előtt.

Ezt a preggnitude-t nem ismerem.

2014. márc. 5. 07:53

Sziasztok! Mikor ajanlott az Inofolic bevetele? Reggel-este eves elott vagy utan? Szamit egyaltalan? A tajekoztatoban csak annyit irnak, hogy vizben oldva naponta 2x ajanlott.

(Nekem Pregnitude-om van, 200 mcg folsav + 2000 mg Myo-Inositol per tasak, gondolom ez ugyanaz.)

Koszi a segitseget!

1924. duzsika
2014. márc. 4. 21:09

Ja, és lányok, Penike mutatta, hogy Tüű Doki ma reggel a Pcos-ről és Ir-ről beszélt a reggeli műsorban:

[link]

1923. duzsika
2014. márc. 4. 21:08

Persze, egyértelmű hogy kiborító duma a "ne görcsölj rá" szöveg.

Ahogy korábban is írtam, ezt a becsúszott a baba típusú nők mondják kínlódó társaiknak.

Viszont azért az is érdekes, hogy elhízott, hormonzavaros, alig ciklusú nők tömegei járnak abortuszra, mert egy oltári nagy d.gásnál "becsúszott" a baba... Aztán kérdem én? Mi van az ő Lh-Fsh arányukkal? Meg az inzulinnal? Meg a pajzsmiriggyel?

Nem hiszem el, hogy mindenki aki terhes, tankönyvi értékekkel rendelkezik.

1922. mkacca2
2014. márc. 4. 15:13

Nekem is mindenki a rágörcsöléssel jön, pedig ha ciklusom sincs, elég nehéz teherbe esni nem? Az pedig nem a rágörcsölés miatt van.

Ez valami városi legenda szerintem, amit mindenki ismer, és ezért ezt mondják.

Ja meg mindenki az örökbefogadással jön, hogy örökbefogadás után spontán teherbe esnek a nők, mert nem görcsölnek rá. Szerintem ez is valami városi legenda. 1-2 nővel előfordult már és általánosítanak.

Na meg olyan jól esik a lelkemnek, hogy 3 év sikertelenség után, 28 évesen jönnek Nekem az örökbefogadással...

2014. márc. 4. 14:51
A hozzaszolasombol is latszik, hogy lassan 5 ev utan micsoda zen hangulatban vagyok, nem? :DDD
2014. márc. 4. 14:51
Ez akkora baromsag! Marmint a gorcsoles. Ha valaki eldonti, hogy jovet a baba, akkor talan fel evig nem gondol ra es csak szexel. De utana jon a bizonytalansag vele a mindenfele modszerek, lh teszt, homero, gyertaallas es akkor mar mondhatni hogy gorcsoles van. Es akkor meg nem beszeltunk az inszeminaciorol, lombikrol vagy ha ezekre nincs is ugyan szukseg de kiderul valami gond amibol meg kell gyogyulni... Na nekik mondja barki, hogy ne gorcsoljon ra. Csak olyan mond ilyet aki max 3 honapot vart a pozitiv tesztre.
1919. Bella_85
2014. márc. 4. 11:30
En is megkaptam mar ezerszer hogy azert nem sikerul pedig csak (szerintem)tok normalisan beszeltem a vizsgalatokrol stb.. de a legtobb ember ettol megijed es ezt a dumat legegyszerubb elohuzni:))
1918. Bella_85 (válaszként erre: 1902. - Duzsika)
2014. márc. 4. 11:26
Ebben egyet ertunk:)ez az igazsag.Viszont nagyon akarassal is van ismerosom aki teherbe esett,sot mire eljutunk a mesterseges megtermekenyitesekig mar mindannyian gorcsolunk szerintem,legalabbis az atlag ember szemeben mar biztosan:(
1917. youlcsi (válaszként erre: 1916. - 55c0be1206)
2014. márc. 4. 11:15
fél gramm több, mint 10%-os eltérés... de legyen igazad :)
1916. 55c0be1206 (válaszként erre: 1914. - 1adc4677c5)
2014. márc. 4. 11:12

Rena, ha mesz progi vervetelre, akkor abban a ciklusban mindenkeppen homerozz es esetleg ovu tesztelj is, ha nem erzed meg konkretan mikor van peteeresed, mert nagyon fontos lenne pont 7 nappal az ovu utan merni a dolgokat.

youlcsi, szerintem fel gramm az nem szamit. Egy kicsivel tobb nem hinnem, hogy rossz hatassal lenne a peteeresre.

1915. mkacca2 (válaszként erre: 1905. - Rena81)
2014. márc. 4. 10:21

Rena, javítja a petesejtek minőségét az inofolic.

Én szeptember közepe óta iszom, október elején volt az első lombikom, ahol hasonló probléma volt, mint nálad. Mondjuk én alul lettem stimulálva ,így csak 3 éretlen petesejtet szívtak le, amiket megérleltek, megtermékenyítettek, de nem osztódtak tovább, illetve szabálytalanul osztódtak. A második lombik januárban volt, 17 petesejtet szívtak le, és abból 12 termékenyült meg és 5 vagy 6 jutott el az 5. napig. Sajnos nem sikerült a beültetés, de még vannak fagyibabáink. Szerintem az inofolic is hozzájárult a szép eredményhez. Szerintem érdemes szedni, de azért kell adni neki egy kis időt.

2014. márc. 4. 09:09
Én múlt hét csütörtökön voltam endokrinológusnál, és azt mondta hogy ő még sokkal több vizsgálatra elküldene többek között IR vizsgálatra, úgyhogy márc.27-re van időpontom vérvételre. Progeszteron, prolaktin kontroll is lesz a 31.napon, előzőleg a 21.napon nézték ezeket de szerinte később kellene mivel 40 naposak a ciklusok. Remélem kiderül már valami mert úgy érzem hogy most csak találgatnak hogy mi okozhatja hogy nincs peteérés.
1913. Panni_80
2014. márc. 4. 08:35
Pixi,szívből gratulálok Nektek!
1912. Panni_80 (válaszként erre: 1905. - Rena81)
2014. márc. 4. 08:34
Erre elvileg nagyon jó az inofolic,a sejtminőséget javítja.Ha hiszel az alternatív dolgokban,akkor csinálj naponta gyertyatartást a lábaddal,jót fog tenni a p.fészkeknek.
1911. youlcsi (válaszként erre: 1910. - 55c0be1206)
2014. márc. 4. 07:58

na, ez ígéretes lenne.

az a bajom, hogy ki tudja, hogy más nagyságú dózisnak ugyanaz-e a hatása, ugyanúgy hat-e a peteérésre, beágyazódásra, stb, mint éppen pont a 4 gramm? mert nyilván nem véletlenül ennyi a napi dózis...

2014. márc. 3. 23:25
Majdnem rendeltem a neten aranymero pici merleget, az 0.1 gr-mot is mer, de vegul nem vettem meg. ebayen lattam kb 15 dollarert.
1909. 55c0be1206 (válaszként erre: 1908. - Youlcsi)
2014. márc. 3. 23:24

En egy honapig mertem a merleggel es lattam, hogy mennyi fer a kiskanalba... Azota ranezesre. Nem nagyon gorcsolok ra, eleget gorcsolok mason.

Nem lesz semmi bajod, ha tobbet veszel be, a fel gr-mal kevesebb sem hinnem, hogy extran nyom a latba.

1908. youlcsi (válaszként erre: 1900. - 55c0be1206)
2014. márc. 3. 22:30

jajj, nemár! én mérlegem is mér 1 grammot... de a fél grammot vajon lefelé vagy felfelé kerekíti? mert akkor megesik, hogy 3,5 vagy 4,5 gramm van rajta a 4 helyett... ráadásul ezeknek a mérlegeknek a mérési hibahatára 2-3 gramm között szokott lenni.

vagy ránézésre mérni? az meg még rosszabb lehet... kiskanállal (űrtartalommal) tömeget mérni? ráadásul nem egy tömör dolog tömegét, hanem egy port, ami egészen laza is lehet...

nekem ez nagyon furcsa...

1907. gombus (válaszként erre: 1905. - Rena81)
2014. márc. 3. 21:38

Rena! milyen értékekkel diagnosztizáltak nálad korai kimerülést ?

Nekem ramaty a AMH-m, magas az FSH-m ( a korai kimerülést még nem merte senki kimondani..), de ketten is egymástól függetlenül ajánlottak az inofolicot.. a ciklusom rendeződni látszik tőle..:)

1906. duzsika (válaszként erre: 1905. - Rena81)
2014. márc. 3. 20:16
Akkor nem is tudtak visszaadni? :(
1905. Rena81 (válaszként erre: 1904. - Duzsika)
2014. márc. 3. 20:02

igen,de remélem azért még nem végkimerülés :)

A fő probléma,hogy a leszívott petesejtek nem termékenyültek meg,ami igen, az nem szabályosan osztódott.

1904. duzsika (válaszként erre: 1901. - Rena81)
2014. márc. 3. 19:48
Ja, viszont a petesejt minosegen abszolut javit! Nalam kb mint egy closty, ugy beutott. Most kezded? Kimerulest diagnosztizaltak?
1903. duzsika (válaszként erre: 1901. - Rena81)
2014. márc. 3. 19:46
Rena, passz... Én is pcos+IR -re kaptam.
1902. duzsika (válaszként erre: 1893. - Bella_85)
2014. márc. 3. 19:45
Igen, en is igy vok vele, h inkabb deruljon ki. Bar sztem el sem tudjuk kepzelni hany no esik ugy teherbe, h pocsekok a hormonjaik, endojuk van, vagy pajzsmirigy, es meg csak nem is tudnak rola! Ilyenkor arra gondolok, h talan tenyleg neha ez a "nagyon akaras" a gatja a dolognak...
1901. Rena81
2014. márc. 3. 19:31

Sziasztok!

Olvasom a fórumon, hogy főképp PCO-ra és IR-re szeditek az Inofolicot.

Van valaki, akinek alacsony AMH-ra,petesejt minőségének javítására ajánlották?

Üdv Reni

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook