Ikerterhesség (beszélgetés)
De örülök, pont két napja újságoltam el a férjemnek, hogy mi újság veled:-)) hogy hasonló cipőben járunk:-))
Nekem nagyon hamar elrepült a 37 hét és az utolsó 3 hét kivételével nagyon élveztem,azzal együtt is, hogy az első 13 héten délután 4-től másnap hajnal 5-ig megszólalni is alig volt erőm,nemhogy mozdulni, kajára meg ránézni sem bírtam olyankor. Reggel és egész délelőtt majd kicsattantam az energiától. A 13. héttől viszont egységesen teltek a napjaim, elmúlt az energikusság és a gyengeség is, a gyomorégés is csökkent, majd 6. hónaptól újra kínzott a gyomorsav,marta a torkom.Nekem émelygés csak kb. 4-5-ször volt,a reflux az,ami nagyon durva volt,azt nem kívánom senkinek,na meg a hátfájást. Összességében mégis élveztem végig a várandósságot. Kívánom,hogy Ti is így érezzetek majd! :)
És gratulálok minden új kismamanak!
Sziasztok! Én az elsö 3 hónapban voltam rosszul, akkor is csak reggelente, es amilyen gyorsan jött úgy el is múlt! Hosszúnak fog tunni az a 9 hónap, de higgyetek el nem az :-)
Sziasztok! Voltam kedden orvosnál én is, mindkét babszemünk 1, 32 cm körül volt, így akkor 7+5-nek kalkulált a gép. ma vagyok 8+1 és ennek örömére hánytam ma reggel egy hatalmasat. eddig nem igazán voltam rosszul, asszem kezdődik... huhhh, de nem vártam ezt :D örülök, h mindenkivel minden ok, Hene , ne aggódj, biztosan rendben lesz minden! a 19. hétig tartó rosszullét tényleg nem túl megnyugtató... Szép napot mindenkinek! :)
Renka es Hene koszi a valaszokat. Hene ezzel a 19 hettel nem dobtal fel :) valahogy kibirjuk. Nagyon szep neveket valasztottatok. Biztos minden rendbe lesz a kicsi lany szivecskejevel, csak pozitivan. Majd jelezz aztan. Szius
Sziasztok.most voltam uh-n.két pici kislány növekszik a pocimban.Hanna és Csenge.Most vagyunk 19 hetesek.Kicsit aggodom mert az eggyiküknél a jobb szívkamrában találtak valami papilláris izmot.Azt mondta a doki ne izguljak de azért menjek fel pestre nézessem meg az országos kardiologián.Na tök könnyű mondani,hogy ne izguljon az ember.
Szia.én a 19.hétben vagyok.már annyira nem rossz de még mindig heti 1x-2x hányok.én is várom már,hogy teljesen elmuljon.Kitartást nektek
Én 13-14. hétig simán rosszul voltam, hányinger, fáradság, utána már jobb lett, fokozatosan múltak el a tünetek. Aztán a vége felé majd megint jönnek újabbak. :-)
10 het elején járok, katasztrófa az egész nap...ugyan úgy vagyok ahogy te ábrázoltad...kíváncsi vagyok ikor múlik, mert ma plusszban nagyon sok volt a vízszerű folyás is, és keményedett a hasam is:-(
Remélem hamar túl leszünk ezen a korszakon::-)
Lanyok ti hanyadik hetig voltatok rosszul? 10het+3nal tartok, a reggel katasztrofa, delelott nehez, a delutanok szinten eleg nyugosek. Igyekszem keveset enni gyakran de az emelyges....uh. koszi
Alakulunk, de majd én is írok már magunkról. Majd bejelented te ott, ha eljött az idő:-)
de draga vagy,köszönöm,de még csak nagyon óvatosan! :) majd mondom a csoportba is,de nem akarom elsietni. Hát te tudod azt hiszem a legjobban mit érzek most! :) remélem Gergő és Dorka jól vannak ?!
Jaj istenem most látom!!!! Úristen, de jó!!! Gratulálok!! Hát ez hihetetlen!!!
Nem nagyon van időm jönni, erre feljövök és ez a hír fogad!! Wá, nagyon örülök!!!
Szia!
Nekem a 12.héten elvágták,de addig csak ettem,és hánytam.
Nem volt kellemes,de lassan 1,5 évesek a babókáink,minden kellemetlent elfelejtetnek.
ŐK is Kőrösi doktór babók:)
Boldog várandóságot kívánok.
Sziasztok, szeretnék csatlakozni én is...9 hetes ikres lombikosok vagyunk a ferjemmel, és izgatottak is picit!
Az émelygés , borzasztó hányinger nektek mikor múlt?
Mindent megpróbálok, de egesz napos az émelygés:-((((
Gratula mindenkinek;-)
Én a 16. hétig Elevitet szedtem (lombiknál azt ajánlották), most Femibion 400-at.
Az elején még a puffadás, vízvisszatartás miatt is lehet pocid. Nekem a 7. héten nagyobb volt, mint a 13-on. Utána, persze már tagadhatatlan lesz a dolog! Tegnap töltöttem a 30. hetet, de nagyon sokan furán néznek rám, hogy csak márciusban szülök, mert akkora a hasam, mint egy mindenórás kismamának!
a vitamin téma engem is érdekel, Elevitet szedek, a fiammal is azt szedtem, a többitől én rosszul voltam.emellé kiváncsi vagyok mit ajánl a dokim, kedden kiderül, már nagyon várom és izgulok, hogy mindkét babóca jól legyen! jó lenne már a 12. héten legalább túl lenni. Lányok most vagyok 7+2, és nekem van pocakom. hihetetlen, de simán látszik. vékony alkatú vagyok igaz. másnak is korán elkezdett nőni a pocija? :)elég nehéz lesz így titkolózni.
Nem vagyok tapasztalt de én femibion 400-at szedek es mellé magnéziumot. Egyenlőre mást nem mondott a dokim h kellene. Èn mondjuk akartam ilyen vitamint szedni. Erről olvastam a legjobbakat. :)
Tapasztaltabb ikres kismamak. Ti milyen kismama vitamint szedtek es hanyadik hettol? Folsavat szedek 2x400mg, magneb6 es flavon lekvart de a kismama vitamintol tartok. Nektek mi a velemenyetek? Koszonom
Sziasztok!
Jó hogy megint beindult a fórum. Én ma töltöttem be a 31. hetet, már kezdek izgulni, de remélem még benn maradnak jó ideig. Én egyébként kb. a 16. hét környékén éreztem először őket, de ez tényleg sok mindentől függ, hogy helyezkednek, hol a lepény stb. :-)
Remélem én is hamar fogom majd érezni őket, vékony vagyok, a fiamat már a 13. héten éreztem, tök jó volt :) alig várom megint. kedden megyek a saját dokimhoz, eddig mégcsak az intézetben voltunk, mi Tapolcára járunk a PRI-be. oda is kell még mennünk. még kell használnom progipótlásként a Crinone gélt. olyan izgalmas, egyenlőre még nem tudom elképzelni, hogy hogyan fog elférni bennem két baba :D Domival is hatalmas pocakom volt, ő 37+2-re született 3100 gr-mal, majdnem 3 héttel előbb elég szép súlya volt. remélem a picik is lesznek legalább 2,5 kilósak, ez aggaszt a legjobban, hogy nehogy korán jöjjenek.
Remélem hamarosan beindulnak :) nèha érzek valamit 1-2 napja de nem tudom hogy az az e :))))
Szia! Én már a 14. hét körül éreztem valami kis bizsergést, de volt, hogy napokig semmit. Nagyon függ a lepények elhelyezkedésétől. Ha mellső fali a lepény, akkor később és gyengébben fogod érezni. Nálam már kirúgják a ház oldalát, de imádom! Egyébként mi a Pécsi Klinikára jártunk lombikra.
Nekünk első babáink, így ez volt természetes, hogy ketten vannak. Persze az elején mi is aggódtunk, hogy hogy lesz, de amikor kibújnak, az ember ösztönösen tudja/teszi a dolgát. 2 hónaposak a lányaim, és sztem ami kihívás az az, hogy az ember szinkronban tartsa őket. Ez az eleján még nem nehéz, amikor csak esznek és alszanak, de ahogy elkezd nekik kinyílni a világ, kezd nehezebb lenni.
Ahol lakunk a szomszéd utcában most születtek szintén ikrek, és már van egy 2 éves lány ikerpárjuk! Na ez a nem semmi! :-)
Igen azt mondjak hogy a 3 babára ilyenkor nagyon kell figyelni ne sèrüljön. De menni fog :) mi is csak a 12. Hét után mondtuk el, akkor csatlakoztam. Gyere majd akkor. Amúgy zárt csoport nem lat senki ha nincs a csoportban ismerősöd. Nekem sokat segítenek a lanyok. Mi a kaáliba jartunk de én inszemes vagyok/voltam :)
de jó, h vagytok páran :) a facebook-os csoport érdekel, de még nem akarom, h sokan lássák, h tagja vagyok, pár emberként kívül senki nem tudja még. a 12. hétig mindenképpen szeretnénk titokban tartani. jajj, izgalmas.hát Bee, épp a nagyobbik gyerkőcöt féltem, hirtelen 3 felé fog oszlani a figyelmem, akkor lesz az oviba szoktatás, stb. eddig ő volt a mi kis királyfink, meg nemhiszem, hogy túl aktív leszek a 30. héttől :D hova jártatok lombikra?
Mikor kezdted el érezni őket? 18 hetes vagyok és még nem érzem. Pedig UH-N mindig olyan aktívak. Szerencsere hétfőn megyunk. Mar nagyon várom. Nekem is eddig ugy néz ki hogy vegyesen vannak. :)
Sziasztok! Én még a pocakosok táborát erősítem, úgy 7-8 hétig, holnap töltöm a 30. hetet. Az elején én is aggódtam picit, de szerencsére, minden ok! Vegyespáros lakik odabent, nagyon aktívak. Egyébként mi is lombikosok vagyunk! Kérdezzetek nyugodtan, ha tudok, segítek!
További ajánlott fórumok: