Így dominózom! (beszélgetés)
2/0.
Beilleszt, az ajándékkal még várok.:)
Hát pont ezt mondom! Tesztelek!
Két hét mulva tudok nyilatkozni.
Ez szép asztal :-)
Az ajándékot mikor bontod?
Gondolooood, hogy viccnek szánom? :-)
Mindenki asaját tapasztalata alapján döntse el, a valóság tartalmát.:-DDDD
Sziasztok!
A1: 3/joker
A2: ajándék
2-höz illesztek.
A1= 5/7
A3= dupla Joker
7-hez illesztek, amit most kaptam ment az aukcióra
Én annyit tudok nevetni a Laci viccein :-D
Humorérzékem igazán nincs, de az oszlej humora nagyon bejön :-)))
Vizuális vagyok és azonnal elképzelem amit mond.
Mint most például azt, hogy mi dominós csajok, mászkálunk a lakásba a laptopunkkal a nyakunkba, mint a dohányárúsok a kosárral a filmekbe :-D
:-DDD
Ez nagyon tetszik! Már megint a röhögtetős vitamint vetted be?
Igazad van ""Mert játszani jó. :-DDDDDDDDDD""
A játék öröméért, kikapcsolódás miatt játszunk.Kívánom, hogy sokáig legyen még ez így.
Köszi a figyelemfelkeltés. Megnézem majd, habár az egy nap ide- vagy oda, hát nem sokat számít. Példáúl van úgy, hogy 2 pontér veszek, vagy netán 3-ér egy összekötő dominót, hogy az asztalomon lévő 4 db-ot le tudjam rakni.. Ilyenkor ha nincs fehér vagy sárga dominóm az asztalon, akkor egy-egy pontokat nyerek a lerakással, 2 pontot vesztek azzal - vagy 3 -at , ha veszek,..de sajna vétel nélkül nem lehetne lerakni. Reszkérozni is kell, de költeni - vásárolni - is..
Jó háziasszonyként megnézem mikor mennyiért veszek dominót, s csak akkor adok ki rá pontot -pontokat - ha az szükséges. Gondolom nem egyedűl vagyok, aki így gondolkodik.
Te tényleg szépen,megfontoltan haladsz. Tudom nem lehet mindig minden DÓ-t elcsípni..csak a lehetőségekhez képest szeretnénk a legtöbbet.
További jó dominózást, (egymás buzdítását) kívánok.
Folytatom. /egy kis technikai malőr után/
A dominók szépen sorba jönnek, esetenként ad agép olyat, amelyik aukcióra kel hogy kerüljön. Van olyan, amelyik összekötőt magadnak kell megszerezni, mert a gép akarattal nem ad olyat. Tehát ezekre rá kell érezni, akkor szép folyamatos a lerakásod is. Megzavarja ezt a folyamatot, ha színes dominót kapsz, mert az nem illik ebbe a sorba, a programban más helyen fút a vezérlése, így nem ezt veszi figyelembe. Amennyiben kifogsz egy színes sorozatot az is úgyan így össze illik, kérdezz meg olyat, akinek ilyen sorozata már volt. /Majdnem azt írtam, kérdezd meg Anyukádat/.
Eéméleteket lehet gyártani mondja Virgilius és aki hisz benne, annak jó, aki nem hisz benne, annak is jó. Mert játszani jó. :-DDDDDDDDDD
Pontszámod: 277. Ezzel 1198. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 151. legjobb eredmény a tied.
EZZEL MOST ÉN IS EGYETÉRTEK!
Én is felfigyeltem rá!
Gratulálok én is.
A frissités minden este 22-kor van. Ha véletlenül fenn vagyok,rá szoktam kattintan.
Meg kell mondanom,hogy tényleg jó az ereményed. Én ,talán már irtam szept.01.-én kezdtem. Nem sokkal később jött be a képbe a 4 hetes. Jó egy hó után,ha jó a memóriám, 150 pontom volt. Olyan napi 6 pontom volt átlagban.
Hülye fejjel vettem 4, sőt 5 pontost is.
Tudod,azt hittem,hogy k.....jó üzletet kötök,ha annyiért veszek sárgát vagy fehéret.
Akkor rájöttem,hogy emelni kell a napi pontot. Azóta lerakok,vagy szigorúan 1 pontost veszek. Persze igy is volt,hogy 4 pont,de volt 17 pont is. De ez utóbbi csak akkor,ha több szinest kaptam. Persze ez ritka,mint a fehér dominó.
Mindenesetre ez a szigoruság bejött,lásd eredményem.
Sok sikert. Tehát frissités 22 órakor!
Elméletem szerint, bár többen nem értenek vele egyet, az A1 helyen lévő , meg a sorvégén lévő dominót figyeli a "keltetőgép" és az alapján kapod a többit az asztalodra. Mindig hozzá teszem, hogy 1%-os hibahatárral állítok mindent, mivel így , ha nem úgy alakul a dolog, megvan a kíbúvom alolla, hogy nem úgy lett a gyakorlatba.:-)))
Az asztalra a dupla Joker megszerzésének az esélye nagyon kicsi, mert úgye az csak ajándék beváltás hatására lehetséges. No most ez még az asztal közepére kerüljön, annak az esélye még ennél is kisebb. Ennek ellenére ketten is vannak, akik, ebben a "büntetésben" részedültek. Az egyikük már vagy két hete így járt, azóta kitartásának köszönhetően szépen halad. Volt olyan asztalállása, hogy 4 dominó Jokert tartalmazott az 5. a sorvéggel egyező egyik felével, illetve a Jokeres dominó pontos felével csatlakozott. Csodájára jártam, nézegettem, de írigy nem voltam. Tehát azt állítom, hogy szépen sorba illő dominókat kapott napokon keresztül és ez a dupla Jokernek tudható be. Úgyanakkor azt is állítom, hogy az első dominó vezérel, a sorvéggel közösen. Mindegyik elméletem 1%-os hibahatárt tartalmaz.:-)). Egyébként meg azt mondom, hogy a
A toplistán szereplő 214 pontom az tegnap délelőtt 9,30 órakor volt. Lehet, hogy csak délelőttönként frissitik az oldalakat?? akkor jól van, semmi gond, csak elgondokodtam, hogy jobb ha egy nappal visszaszámoljuk a helyezésünket.
A jelenlegi 219 pontos még nem végleges a mai napra, mert van fönt aukción 1 db dominóm, viszont lehet hogy vennem is kell egy összekötőt, hogy az asztalomon lévőket le tudjam rakni...Hát még nem dőlt el minden.
Neked is jó és eredményes játékot kívánok.