Így dominózom! (beszélgetés)
deeehogy, ez csak eldobás elleni varázs :))))
nem kapsz rossz domit csak jót :))))
(szegény HOxa, most mi lesz Veled:)
Ildi kérésére :)) Dominóvarázs
Dominó, dominó,
ide jó, meg oda jó,
repülj jobbra,
repülj balra,
tűnj el innen,
más asztalra.
Nah, tessék. Lehet használni, ha beválik, megeszem a marcipánból készült kalapom :)))
Nem is tudom minek örülnék jobban ,egy kűr az égen, vagy egy kör a varázspálcával.
Sziasztok!
Legyen, megírom ide, csak még azon meditálok, hogy a kisebb, vagy a nagyobb varázsigét adjam át.
Jó és legyen a jutalom mondjuk, egy seprűvel-repülés az égen :)) Jó?
Te vállalod az estét, a párod az éjszakát :-D
Fifti-fifti. A jutalmán, amit kap tőled, azon neked kell gondolkoznod! :-)))
Nagyon kiváncsi vagyok! Ide írd a fórumra a varázsigét :-D
A többiek is tudják gyakorolni a szövegét.
Akinek sikerül eltüntetni a dominót az asztaláról eldobás nélkül, a varázsigéd segítségével, te állod a jutalmat!?
Bizony Anna! 22-től 23-ig négy dominót kell elhelyeznünk :-)
Köszönöm a képet :-)
Te jó ég, este végi lesz dominóra?
Nem akarok hinni a szememnek:)
Sziasztok mindenkinek!
De jó, csak a reggeli 9 órásiról maradtam le és van egy ajándékom, amit nemsokára kinyitok. Hajnalban kaptam. :)
Igen, az elhappolás felirat nagyon aranyos tud lenni :-D
Mikor sikerül megvenni, alig akarom elhinni, hogy az enyém lett 1 pontért :-)))
Tudom nelyik fórumot mondod, írtam már én is oda régebben, de nem ragadtam ott.
Jók ezek a kerek számok. Mi is beszéltük Lacival hogy odafigyelünk az 5000-re. De nem lehet ezt figyelni. Így jó ahogy te csináltad, véletlenül lettél a 6000. és a 11000.
Van amikor nem tudok másként haladni, de igyekszem az 1 pontosokra vadászni. Volt már olyan is, hogy vártam a nekem megfelelő dominó 1 pontossá válását, állandóan frisssítettem és még is elhappolták előlem.
Képzeld a Csevegőn én lettem a 11000. amit Boszi emlitett az előbb, én meg észre se vettem, csak mikor gratuláltak. Közéjük is úgy csöppentem, hogy éppen érdekes témáról volt szó és én megírtama véleményemet, pont a 6000.hsz-ó.
Szia drága Anna barátnőm!
Nagyon örülök, hogy ide találtál a dominó kibeszélő sóba :-D
Itt jókat lehet offolni és a dominóidról kiselőadást tartani :-) Ha van kedved! ???
Lehet, hogy szeretsz az aukcióról drágán vásárolni? Azért toporogsz egy helyben. Én csak 1 pontot vagyok hajlandó adni a vásárláskor. Kettő pontért nagyon ritkán vásárolok.