Így dominózom! (beszélgetés)
Ez a lerakottak száma szerint van.
4 hét alatt, mennyi dominót tudsz lerakni az asztalodra.
Drága órák,hogy visszajöttek!
0. 1. 2. 3. 5. 19. 20
:-) Aranyos vagy.
Neked is szép estét és jó dominókat!
Na végre mindjárt 7 óra.
Egész nap csak erre az órára vágytam. Mit, vágytam,epedtem,akartam,kivántam látásásukat.
Aggódva gondolok,hogy milyen lesz a viszontlátás.
Vajon ha a dominómezők órája megjelenik mit mondok,mit fogok cselekedni...?
Hogyan mondok kedveset és szépet nekik. Hogyan fogok betoppani,hogyan fogok betoppani közéjük. Vajon mit szólnak majd hozzám? Elhalmoznak e csodálatos szinükkel,szépen megkötött masnijaikkal...?
Csak egyet nem tudok. Hogyan néz ki egy dominó....!?!?
TI TUDJÁTOK....???
Láttatok mostanában olyat....? Segitsetek...,.!
nemsokára lesz dominóóóóóó :D
Végre, mert már nem tudok mit kezdeni magammal a gép előtt.
Ildikó! Én is megköszönöm fáradozásodat, jó érzés ott lenni köztetek a listán!
Szép estét mindenkinek!
Jól mondod Laci. Jót nevettem megint. Olyanokat találsz ki, hogy van benne igazság :-)
Igen. Jó lenne egy lista, hogy ki a legspórolósabb vásárló. Azon elindulhatnék.
:-)
További jó játékot neked!
Pontszám: 35. Ezzel 2964. helyen áll a toplistán.
31 dominót raktál le
32 DominÓrával találkoztál
14 dominót raktál az aukcióra
10 dominót vásároltál
0 dominót dobott el
2 ajándékot váltott be.
Minden oké! 32 dominórád volt és lett belőle 35 pontod.
Nem dobtál el dominót, ami nagyon dícséretes. Ne is tedd soha :-)
Csak így tovább!
Kevés lett a motivációd Ildi nélkül?
Miért engednéd át az elsőhelyet? Úgy szerettem nézni, mikor versenyeztetek, mert nem kis dolog ám, megszervezni, hogy mindig akkor legyen vevő az aukciózott dominóra, mikor van helyette másik, amit fel tudsz tenni. Nefi a múltkor nekilódult, de úgy látom Ő is visszább vett mára.
Most induljon be Kata191 is az elaukciózottak számának, első helyének megszerzéséért.
Szerinted? Ildit hiába győzködöm, letett még a gondolatáról is, vissza ált dominózni. Most az 1 pontért aukción vásároltak listáját szeretné vezetni, ha lenne ilyen.
Értem bizony értem! :-)
Feldobtad a labdát! Nagyon köszi :-DDD :-@@@
Szia! Örülök hogy itt vagy :-)
Kaptál 13 ajándékot és biztosan volt közöttük olyan amit jól kitudtál használni. Plusz pontot szereztél velük, meg biztosan kaptál szines dominót is. Ezért lett több a pontod mint a felvett dominóid száma.
Szerbusz ANGYALOM.
Köszönöm a fáradtságos,munkádat,magyarázatod,segítséged kezdetektQl fogva. Lacival együtt amit tetettek értünk.
Biztos nem ott tartanánk ott, ahol tartunk-mindig számíthatttunk Rád és Rá.
Nem vagyok lista ellenes, csak óvatosságra intek mindenkit a használatát illetően. Hiába a készítő jószándéka, ha mást akarnak "belemagyarázni".
Sőt van javaslatom, az elöző heti dominólerakást is ott hagyhatnád, csak úgy összehasonlítás végett. A másik, a nick Toplistán elfoglalt helyét meg nem kellene írni, az úgyis, sok minden mástól is függ. Jöhetne ABC sorrendbe, nicknév szerint.
Mit szóltok hozzá?
Dolgozzon meg Ildi a "sikerért".:-))))))
Sziasztok!
Ez a mai nap kész káosz volt. Most estem haza a munkából(két óra helyett). Hulla vagyok. De legalább nem kellett azon aggódni, hogy nem tudok felvenni dominót :D / :(
Mostanába mindig megvártam az éjfélt, hátha akkor van dominó óra, most nem. Így még arról az egyről is lemaradtam, amit máskor egyébként fel tudok venni.
A többi óra egy kicst kegyetlenség volt. Ki bír másnap dolgozni ha minden órában fel kell kelni?
Más... Én, mint viszonylag új dominós, nem vagyok vele tisztába, hogy hogyan lehetséges az alábbi dolog: (4747.)
"Pontszámod: 231. Ezzel 1365. helyen állsz a toplistán.
122 dominót raktál le
221 DominÓrával találkoztál
131 dominót aukcióztál el
33 dominót vásároltál
0 dominót dobott el, ami nagyon dícséretes
13 ajándékot váltott be.
Na így kell ezt csinálni a továbbiakban is. 10 ponttal több a pontjaid száma, mint a felvett dominóid száma."
Tehát hogyan lehet több pontot szerezni, mint a felvett dominó száma? Aukció???