Így dominózom! (beszélgetés)
A pontszám szerin ti eredmények a 4 hét alatt. Kihagytam véletlenül zizi68-at. Nagyon sajnálom és elnézést kérek! :-)
...1... kulcsmásoló.... 253 + +
...6... Kiss Ildikó..... 238 +
...9... RLindi........ 232 -
..10... Butaszőke..... 229 +
..13... jozsef.csoke... 225 +
..16... turismo....... 163 + + + + +
..21... bigiboy......... 214 +
..24... kisvirág42.... 213 -
..25... oszlej........ 211 -
..30... dogiz......... 209 + + + + +
..36... Maruszja...... 202 - -
..38... nolcsi122......201 + + + + +
..41... virgilius....... 198 -
..45... bnedora....... 196 +
..48... Cucus7....... 188 -
..72... sasa77........ 164 + +
.120... katácskák...... 143 + + +
.128... pufika62........ 141 -
.144... scherman kati...... 135
.148... evasom......... 133 + +
.152... Rika1......... 132 + +
.161... kry84........ 128 +
.214... zizi68........ 112 + +
.218... Gyovibolya...... 111 + + + +
.253... durum.............. 102
.263... B.Mária....... 100 + + + +
.365... vereskati....... 81 + +
.439... mmorci.......... 73 + + +
.467... Sylvee12....... 70 -
.578... Jozzy........... 59 + + +
.721... coline........... 49 + +
1235... PöttömPanna....... 26
1575... KNM1947......... 16 -
1575... kleca........... 16 +
aranyosak vagytok, hogy felveszitek egymásnak !
nekem a család szokta, ha dolgozom !
tegnap meg is köszöntem nekik! mondtam, hogy hozzájárultak, hogy itt tartok ! :))
mondtam : büszke vagyok rátok, csak így tovább !!:))
Nekem is kiült a döbbenet a homlokomra reggel 7-kor. Bekapcsoltam a gépet és látom a dominóra kiírást. 19
Húha mondom! Mi volt akkor eddig, vagy mi lesz este? Azonnal mentem a fórumra, hogy megnézzem a dominórák időpontjait :-D Na ekkor megint mondtam: Te atya ég!
Következő gondolat: Remélem Laci barátom ébren volt :-o Azonnal pontszámítás az estéhez képest. Na ekkor megnyugodtam. + 5 pontomat megtaláltam :-)))
Én is ezért írok :-DDD
Imádom a ranglistákat. Nézem a törzspontosat is :-)
Na meg a négyféle játékos listát.
:)) köszi, jövök !
6 óra után ébredtem, s megdöbbenve láttam,
hogy csak este 7-kor lesz dominó!
az összesről lemaradtam !
Látod egy kávéra megállhattál volna nálam :-)
Itt vagyok a boltba minden nap 8-tól 17-ig. Igaz hogy vannak vevők, de egy kávé szünet mindíg kisikeredik.
Örülök, hogy a lányad is dominózik.
Olyan jó fotókat rakott be magáról az adatlapjára :-)
Hát ez az kérem szépen! Tessék írni, mert kiváncsiak vagyunk a te véleményedre is.
Mi van veled? Hogy vagy? ...
Lacikám! Nem is vagy nagyképű :-)
Hidd el sokmindenkinek gondot okoz ha egymás után több dominóra van. Tudjuk neked nem :-D
Köszönöm szépen, hogy éjjel a dominóimat felvetted! Ha te nem kezelnéd az éjszakai dominóimat, megnézhetném magam a ranglistán!
Már a nevem mellé oda lehetne írni a ranglistán: Kiss Ildikó oszlej :-DDD
Szia/Sziasztok!
Köszönöm, ő is kedvet kapott a saját dominósor építéshez.
Voltam ma T.újvárosba (jobban mondva csak keresztül jöttem) Miskolcon voltam céges ügyben.
Mire visszaértem Nyíregyházára elkezdett esni az eső és jó hűvös lett. Jönnek a nemszeretem napok:(
Szia szia Kati!
Nagyon örülök, hogy benéztél a fórumra. Gyere máskor is. Szeretettel várunk :-)))
Nem véletlenül hagytalak ki. Nem jártál a fórumon az utóbbi 4 hétben.
De mivel most itt vagy örülök. Ezzel is ösztönözve vannak a fórumtársak. Rosszul esne nekem is ha nem lennék a listán. Ne haragudj rám :-)
A mai listán rajta leszel. Délutánra kész van a lerakott dominók száma szerinti lista.
Igérem ott lesz a neved! :-)))
Gyere gyakrabban fórumozni!
Pontszámod: 273. Ezzel 1212. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 152. legjobb eredmény a tied.
Jól elmentek hajnalban a dominók!Szomorú vagyok:((
Szia!
A + jel azt jelenti, hogy a mult héthez képest több pontot sikerült átlagosan gyűjteni. Jobb az egy hetes pontgyűjtési átlag. Egy + jel azt jelenti, hogy több pontot sikerült gyűjteni, a + + jel azt jelenti, hogy 10 pontnál többet mint a multhéten. + + + jel, 30-nál több pontot sikerűlt gyűlteni és így tovább.
A - jelek pedig a fordítottját jelentik. A mult heti lista eredményekhez képest kevesebb volt a 4 heti átlag pont.
Már miért lett volna mozgalmas éjszaka, szépen jöttek a DominÓrák egymás után sorba. Nem nagy kunszt, felveni és a sorvégére illesztve sorba rakni, minden nemű izgalom mentesen.
Egyedül az okozott izgalmat számomra, hogy a 07:00 DominÓra kimarad-e, mert el kellett mennem kb 2 óra hosszára, a Hoxáról.
:-DDDDDDD
Pedig már vágytam egy kis izgalomra nagyon.:-DDDDDDD
Köszönöm a gratulációdat :-)
Laci barátunk nem fárad el! Ő egy igazi harcos.
Néha átalussza a dominórákat, de taktikusan és ügyesen összehozza a pontokat. Neki a játék öröme a lényeg :-)))
Jó tanulást kívánok neked a tréningen! :-)
:-)
Így van. Jól mondod. Csőke Józsi fórumtársamat én is megemlítem. Nagyon jól játszik. Kellemes és jó humorú barátom. Ő egy színes egyéniség, inteligens, megfontolt, okos játékos :-)))
Nagyon örülök neki, hogy jól érzed magad a fórumon és hogy tetszik a dominó játék :-)
Gyere gyakrabban!
Sziasztok Mindenki!
Hát az éjszaka elég mozgalmas volt meg kell vallani!
sziasztok, szia Ildikó.üdvözlök mindenkit.
örömmel látom a listát!
nem figyeltem, nekem új dolog a havi összefoglaló,
de nagyon jó érzés,hogy rajta vagyok.
jó játékot nektek továbbra is . :))
Jó reggelt mindenkinek!
Nem semmi ez az óra eloszlás!
Kiváncsi vagyok ,hogy este hétkor mennyi dominó lesz aukción és milyen megoszlásban. Hiszen a két domóra között 14 óra van!