Így dominózom! (beszélgetés)
Köszöntelek a fórumon!
Örükök neki, hogy tetszik az ötlet. Megérkezik oszlej és beindul a nagy eszmecsere! :-)))
Üdvözöllek a fórumon!
Kaptál egy ajándékot! Lehet, hogy nem emlékszel rá!?
Jelenleg ilyen ajándékom van:
Beváltott ajándék!
A következő aukcióra felrakott dominóért nem vonunk le -1 pontot.
Jelenleg 74 pontom van.
Gratulálok szerintem jó lesz ez a fórum, legalább saját játékunkat is nyomon tudjuk követni.
Én nemrég kezdtem dominózni. Jelenleg így állok:
Pontszámod: 13. Ezzel 2943. helyen állsz a toplistán.
Eddig 29 dominót raktál le, 21 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 2 dominót raktál, 9 dominót vásároltál onnan, 0 dominódat dobtad el, és 1 ajándékot váltottál be.
Jelenleg egy dominóm van, és szerintem még nem kaptam ajándékot, de már szeretnék!
Az Én utolsó lerekott dominóm egy JOKER. Így fotgathatom kedvem szerint a meglévő dominóimat. :-))) Az aztalomon van A1= 4/J , A2= 7/4 , A3= sárga 3/2 , A4= 1/7.
Várom a 10 órási dominót, hogy mit kapok. Természetesen az aukción van dominóm. Mivel az Én célom megszerezni az első helyet a ranglistán.
Az A1-es dominóm értelemszerűen alul 4-es felül van a JOKER.
<font color=blue>Ebben a fórumban mindenki a saját legutolsó kommentjére hivatkozva, írná le, hogy a DominÓrán mit kapott, milyen dominót vásárolt, mit és hogyan rakta le a sorába. Természetesen a saját gondolatait is odaírhatná, hogy Ő miért így csinálja. Ezzel lehetővé válna, hogy egy-egy emberke dominózási szokása milyen, más számára érthetővé válik.
Kötelező az elötte lévő utolsó bejegyzése számára hivatkozni, hogy a lánc vissza követhető legyem.
A másik dominózási módszerére itt semmi nemű megjegyzés nem tehető, csak privibe kérdezhető a másik, ha valami nem lenne érthető.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen gondolatát oszt meg mással, csak a dominó változás leírása ami "kötelező".
Mondjuk hétfőnként közölhetné a pontszámát, hogy más is lássa, a pontszám növekedést egy hétre vetítve. Természetesen, a dupla és 3 pontot érő dominókat is jelzi, valamint a beváltott ajándékdominót.
Azt, hogy az aukciónál milyen konkrét dominót nézett ki magának, azt ha akarja közli előre, ha nem, hát nem, de a vásárlást, esetleg hány pontért azt igen.
Javasolt rövidítések:
DÓ= DominÓrán kapott,
AV= Aukción vásárolt,
AF= Aukcióra feltett,
AD= Ajándék dominó,
J= Joker,
A1= Asztal 1 helye, A2= Asztal 2 helye, és így tovább, stb.
Természetesen lehet tenni további javaslatokat a fórum alakítására. Ez egy próbahét.
Kérlek benneteket csatlakozzatok! Jó szórakozást!