Így dominózom! (beszélgetés)
Puskint mi is emleggetük :-D
Mert hogy szerelmesebb levelet írtam Attinak, mint ő, az Anyeginbe.
Szia Ildi,szép napot!
Tényleg laptoppal mentél?
Ahogy Laci mondta multkor valakinek,hogy a nyakba kell akasztani! Ez tetszik.
Velem a telóm volt.
Amikor a házigazda kati a kutyáknak szavalta oroszul a Tatjana levelét,én akkor kattintottam.
Jó volt a hangulat.
Órák
.1. .3. .9. .10.
Pontszámod: 292. Ezzel 1166. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 167. legjobb eredmény a tied.
Eddig 621 dominót raktál le, 523 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 69 dominót raktál, 181 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 28 ajándékot váltottál be.
Szia neked is!
Reméljük, mindenki fölébredt! :-) Mert jön a következő dominóra.
Üdvözöllek Anna!
Tényleg jól éreztük magunkat. Ritkán tudunk lazítani, mert sokat dolgozunk. De most sikerült :-)
Sikerült fölvenned az esti dominókat?
Én lekéstem a 20 órásit. 21:01-kor kapcsoltam be a gépet :-(
Szia Tyka! De jó hogy benéztél :-) Gyere gyakrabban! :-)))
Én egyszer jártam így, a saját dominómat megvettem 1 pontért és visszaraktam aukcióra.
Szép jó reggelt és hétvégét kívánok mindenkinek.
A csapat tettre kész!
Szia Ildikó!
Örülök, hogy jól érezted magad:))
Sziasztok!
reggel elnéztem és rossz dominót vettem, rögtön vissza is tettem aukcióra, most sikerült vennem és volt egy ajándékom a következő lerakott dominó helyett kapok egyet ami joker volt így letudtam rakni 4 dominót .
Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Szép jó reggelt a csapatnak!
Kellemes hétvégét és jó pihenést :-)))
Szia!
Éjjel elment a netem, azért nem válaszoltam. Kétszer megpróbáltam, de nem jött be.
Én meg a 20 órásit késtem le. Mire kinyitottam a gépet és beüzemeltem, lekéstem. A 21 órásit tudtam fölvenni.
Annak örülök, hogy kellemesen telt az estétek.
Mi is jól éreztük magunkat. Jött a poén belőlünk és kinevettük magunkat piszkosul. Én Finlandia vodkát ittam. Nekem ez a finom. De jól is esett, mivel ritkán van lehetőségem inni alkoholt, ezért most belehúztam :-)
Ahogy jöttünk hazafelé, a párom azon röhögött, hogy hogyan lehet menni laptopal bulizni :-DDD
A lényeg! Kaptam egy ajándékot. Kibontottam. Dupla Joker :-@@@
Így vam két dupla Jokerom egymás mellett. Gyönyörűek :-)
Órák:
.1. .3. . 9.
ÓRÁK:
.1. .3.
Jó éjt!
Mégis úgy tünik,hogy fölvettem a 23 órást. Ezt abból gondolom,hogy a 21 órást egy fecnire fölirtam,és ahhoz képest 2 pontot hoztam.
Majd Katát megkérdezem. Vagy az övét megtekintem. Csak ő nem irja fel soha.
Na megyek ázni,és egykor jövök. Istenbizony jó lenne ha reggel lenne csak a következő.
Nem bánnám. Egy óra után felirom a következő órát. Ja megnézem a másik fórumot is.
Akkor mindkettőnknek mozgalmas estéje volt.
Katalint tartottunk. Akinél voltunk ő is kati,meg az én Katám, meg utó Misi,mert a Kati férje az mihály. Meg tudod bohókás volt,hogy a Katiék egyik kutyája olyan mókásan szereti a sört.
Ja, vittünk ajándékba szatmári szilva tortát.
Ja, még úgyis fel vagyok doppingolva.
Még megfürdök,mert tényleg jól esik a meleg. Addig meg egy óra lesz.
És te?
Most egy jó húsz percre kiszállok.
Ma nem nagyon voltam.
Látom Laci barátunk távollétében új-régi nevek vannak a fórumon. Vendégségben voltunk.
A dominót az ismert eszközökkel ott is fölvettem. Még jó hogy igy van,mert ott nincs net.
Finom gulyásleves volt,majd rétes. Képzeld,volt megyes-mákos is. Ez nekem kurriózum volt,mert a tökös-mákost ismertem,de ezt nem.
Meg persze konyak,unicum meg még a jó ég tudja.
Nem is emlékszem,hogy mi lett a sorsa a 23 órásnak. Vajon fölvettem?
Egy volt a baj,hogy ebben a pocsék esős időben kellett hazajönni. Még jó,hogy barátaink nem laknak messze.
További jó éjt
Most értem haza.
Buliztunk.
Sokat ittunk és rengeteget nevettünk :-)))
Dominóra:
.1.
Értem.
Jujjjj, akkor most én is listás leszek?
Ott leszek rajta? Hát legyen. Ilyen az élet :)))
Igen!!!
Van lista. Kedden a pontszám szerinti, szerdán a lerakottak száma szerinti lista.
Azok a fórumtársak vannak rajta akik ezen a fórumon hozzászólást írnak :-)