Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Idézetek, szép történetek... fórum

Idézetek, szép történetek... (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
2014. márc. 12. 17:50

Nem kell feladnom, meghalnom, eladnom,

lelkem mit ígértem, meg tartom míg élem

életem én lettem, ki lettem szenvedtem,

mit tettem gyötrelem, megtettem elvesztettem.

Állok, várok, nézek riadtan,

Sehogysem bizok az Időben

S a fájdalmaim kiömlenek

Áradt tavasz-vizekként bőven.

S az a legfájóbb könnyem, amelyik

Csak fojtogat, de nem birom kisírni,

S az a legszebb dalom, amely csupán

Szivembe zsong, de nem birom megírni.

2014. márc. 12. 17:27

Most az arcomra kínok között is

felfestek egy félmosolyt,

Még akkor is ha úgy érzem, az élet

eltékozolt,

Összeszorított foggal küzdök, a

rossz hiába fáj,

És két szívdobbanás között

mégsem mondom azt, hogy kár,

Mert, nem adnak semmit ingyen,

harcolok míg élek,

De inkább kétszer szenvedjek,

minthogy rossz útra lépjek!

2014. márc. 12. 17:26

Sorsunk mikor elhagy

mint hűtlen jó barát,

csak állunk, s csodát várunk,

míg nem pörget tovább.

Aztán mégis újraindul

és új tüzet szít.

S egyszer újból velünk fordul

és égig repít!

2014. márc. 12. 17:26

Édesanyám, édesanyám, nincsen néked semmi bűnöd.

Csak nem erre a világra kellett volna engem szülnöd.

Engem itt nem értenek meg, na meg másképp is szeretnek,

nem a sírig hűen.

Kikacagják minduntalan az én árva, boldogtalan régimódi szívem

2014. márc. 12. 17:25

"Mi a különbség lélektárs és ikerláng között?

Különböző energiákat képviselnek, ám hasonló jellemzőkkel bírnak. Mindkettő partneri viszonyt jelez. A lélektárs életre szóló társ. Ez nem feltétlenül romantikus viszony. Lehet anya és lánya kapcsolat, vagy két, egymással rokoni kapcsolatban nem álló ember, akik valamilyen célból összeállnak egymással. És igen, szerelmi kapcsolat is lehet. Tehát partnerkapcsolati energia.

Az ikerláng energiája a te tükörkép energiád. Egy lélek két testben. Az ikerláng az, aki megtalálja a "másik felét" annak, amit keres. Ez sokkal inkább arról szól, hogy bizonyos célból összekerül két ember, hogy együtt létrehozzanak egy egészet, ami külön-külön hiányzik belőlük, mint lehetőség vagy cél.

A lélektárs egy életre szóló jó kapcsolat lehet, ám az is lehet, hogy semmi nem lesz belőle. Az ikerláng céllal kerül az életedbe, valamilyen cél felé hajt.

Az ikerlángoknak valamit együtt kell megvalósítaniuk. A lélektársak az öröm és az élet kiterjedésének megtapasztalása miatt vannak együtt. Az ikerlángok kapcsolata arról szól, hogy közösen létrehozzanak valamit, amire egyikőjük sem lenne képes egyedül."

2014. márc. 12. 17:23

Nézd: ez a fátyolos szem csak sírni tanult

S most halálos boldogságában is csak

könnyel van tele.

Elemészt engem imádott ajkad részeg illata,

De mást nem akarok már:

hadd pusztítson el a rám zuhanó gyönyör.

Török Sophie

167. Rochlitz Szilveszterné (válaszként erre: 141. - Cilumiluci)
2014. márc. 12. 17:22
Nagyon szép, megható történet!
2014. márc. 12. 17:17
ez vicces, de jó!
165. b59e85f65a (válaszként erre: 142. - Cilumiluci)
2011. máj. 30. 11:25
nagyon szep:)!!!!!!
2010. okt. 29. 10:03

lányok folytassuk mert nagyon szép lehetne ez az oldal !

" a legtöbb ember olyan boldog,amennyire elhatározza magát,hogy az legyen "/Lincoln /

163. 91cd7718ad (válaszként erre: 162. - Kicsiszepseg)
2010. okt. 29. 10:00
A férfigyűlölő szövegeddel/utolsó 16 ! senki nem írt !Ez fórum és nem rólad szól ha nem vetted volna észre !
2010. okt. 7. 20:12
Ha kipusztulnak a férfiak, akkor egy hétig iszunk, aztán megtanítunk beszélni egy másik állatot
2010. okt. 5. 21:18
a barátnői koszorúban bulizgató fiatalabb lányok (de sok esetben a már érőfélben lévők is) kötelességüknek érzik kinevetni a feléjük ismerkedési szándékkal érkező férfiakat. Még akkor is, ha egyébként tetszik nekik a pasas. Tehát: olyankor kell lecsapni a kiszemelt hölgyeményre, amikor egyedül, vagy max. 1-2 barátnő társaságában van. Bárokban, pubokban és klubokban erre a legalkalmasabb hely a toalett felé vezető folyosó. Igaz, hogy a lányok a mellékbe is csoportosan járnak, de talán nagyobb az esélyünk. (Jó tanács: akkor kezdjünk ismerkedni, amikor már kifelé tart abból a bizonyos helyiségből…)
2010. okt. 5. 21:04

a nő is megteheti azt a bizonyos kezdő lépést. Ennek két módja

van: titokban manipulálja a férfit, mintegy kikényszerítve belőle az ismerkedést, vagy pedig nyíltan közli, hogy mit szeretne. Sajnos olyan világban élünk, ahol minden esetben az első módszerhez kell folyamodnunk, ugyanis a másodikat egy bizonyos "mesterséghez" kapcsolják.

2010. okt. 5. 21:02
A férfiak falkában olyanok,akár a farkasok:mindent meg mernek tenni,mindent ki mernek mondani.Ha másért nem, hát azért,hogy bizonyítsanak a haverjaik előtt.Hogy milyenek egyedül?Nyuszikák.Bár bizonyos tekintetben még a nyúlbakok is túltesznek rajtuk…
2010. okt. 5. 20:56
A nő sosem mutathatja ki,mennyire elájult egy férfitól.Ha meg akarsz szerezni vagy tartani egy pasit,kezeld titokként,hogy teljesenodavagy érte.Ellenkező esetben elbízza magát a drága
2010. okt. 5. 20:54
A férfiak oltárian magabiztosak tudnak lenni.Olyanok, akár a magasan szálló sas,akit a verebek lentről csőrtátva figyelnek.Csakhogy ha valaki megkérdezné a sastól,hogy hová tart ilyen magabiztosan,hát… nem nagyon tudna mit felelni.Neki a lényeg az, hogy impozánsan szálljon, és ámulatba ejtse a verebeket.
2010. okt. 5. 20:48
A Természet igencsak kapkodott,amikor elkészítette a férfiakat.A tervrajzok valószínűleg nem készültek el időre,ezért Ő úgy gondolta,leegyszerűsíti a dolgot,és a férfiak dossziéjához egyszerűen hozzácsapta a nyulak számára kiagyalt ösztönrendszer leírását.Csakis ez lehet az oka annak, hogy a pasik olyanok,amilyenek
2010. okt. 3. 12:30
A lányok már egészen kis korukban nők, míg a fiúkból csak az első házasságuk környékén válik férfi.
2010. okt. 3. 12:30

A férfiak többsége agyilag olyan, mint Micimackó, aki elvesztette az óráját.

Az óra megállt, Micimackó meg továbbment

2010. okt. 3. 12:29
A férfiak oltári magabiztosnak látszanak, de valójában nem azok. Szerintük a nők sebezhetőek, a nők sértődékenyek – pedig az az igazság, hogy éppen ők ilyenek.
2010. okt. 3. 12:29
A férfiak nincsenek igazán tisztában önmagukkal. Mindegyik azt hiszi magáról, hogy ő Kevin Costner, és ezért olyan nőt képzel el maga mellé, mint Claudia Schiffer.
2010. okt. 3. 12:28

A férfiak többsége agyilag olyan, mint Micimackó, aki elvesztette az óráját.

Az óra megállt, Micimackó meg továbbment.

2010. okt. 3. 12:27
Ti férfiak el sem hiszitek mi mindent megteszünk értetek. Egész nap TV-t nézünk, hogy legyen miről beszélgetnünk. Kihívó ruhákban járkálunk. Délutánonként szunyókálunk, hogy ne ráncosodjunk hamar, és elköltjük minden pénzetek, hogy azt higgyétek, eltartjátok a családot.
2010. okt. 3. 12:27
Család nélkül a férfi, egyedül a világon, reszket a hidegtől.
2010. okt. 3. 12:26
Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet.
Ha férfiakról van szó, miért borul sötétség az agyunkra, amikor épp ilyenkor igyekszünk világosan látni?
Ha kell, ha nem, elérhetetlen. Mi az? Férfi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook