Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Igen, régen nem írtam. Az utóbbi hónapokban próbáltam minél kevesebbet foglalkozni a témával. Májusban volt átjárhatóságim, mind a két oldal átjárható, még abban a ciklusban viszonylag szép pozitívat teszteltem, majd 2 nap múlva megjött. És ez megy azóta szinte minden ciklusban. Volt két inszeminációnk is az esküvő után, egyikből sem lett terhesség. Ezután munkahelyet váltottam, már a próbaidőm is letelt. Most kezdtem volna el a még alaposabb kivizsgálásokat, erre megint pozitív a teszt, de most több mint egy hétig! Vasárnap sajnos elkezdtem barnázni, így bementünk a klinikára. Két doki is megvizsgált, 2-3 mm-es petezsáknak vélhető képletet találtak. Tegnap már vérezgettem ami ugyan mára elmúlt, de szinte kizárt hogy a baba megmaradt. Csütörtök kell mennem a dokihoz, majd megmondja mi a helyzet.
Szóval Izahold arra gondoltam a lemaradással, hogy nektek már a második baba jön miközben nekem még egy sem. :)
Szia!
Veled mi újság? Rég voltál erre?
Sziasztok Lányok!
Diszi, Izahold! Már 17 hetes kismamik vagytok? :) De jó! Én picit le vagyok maradva... :)
Két éve indítottuk ezt a fórumot, hihetetlen!!!
Jol birjatok csajok lassan felidos terhesen a kis totyogok mellett!:)
En nem birnam tuti!
Mondjuk en 16 honapja nem
Alszok.
Szerintem biztos vannak ezekre érzékenyebb babák. Az én fiaim szerencsére EDDIG nem tartoznak ide...:)
Diszi, egy nap különbség van köztünk? Én ma töltöttem a 17. hetet.
Hello!
Köszi jól, holnap lépek a 17.hétbe :D
Árpika a fogzást jól viseli hál istennek!
Mi ma kaptuk meg a 15 hós oltást, eddig semmi probléma, alszik, láza nem volt de hőemelkedés se, de azért figyelgetem. A dokinéni azt mondta h nem kéne hogy legyen, de mondom hogy olyan rémhíreket/történeteket hallok/olvasok h a hátamon is feláll a szőr. Erre azt mondta h ellenőrizve vannak az oltóanyagok... gondolom a szokásos amit ilyenkor elszoktak mondani.
Figyelem és bízom benne hogy nem lesz semmi!
Kitartás!
Puszi!
Jó éjt!
Nalunk se sok az alvas. Tobb foga van , mint egy krokodilnak. Azt hittem 16- nal megallunk. Tevedtem :(
A 15 hos oltas annyira odavagott szegeny Alexnek. Ordit minden ejjel. Nemsoka 18. Heti genetika akkor?
Én jól, köszönöm, bár most megint jön valami fogacska és éjszakáztunk, nem is mentünk egy helyre, ahová időpontunk volt, mert 3 óra alvás után vert a szivem, mint amit felhúztak...aztán inkább visszafeküdtem, de amúgy egész jól. 17. hetet töltöttem ma.:)
És te?
A neogranormon erre való... Az exemnek jó volt, neki segített.
"szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére."
Sziasztok! Légyszisegitsetek nem birom tovabb.
Kb egy masfelhonapja kezdodott a jobb mellbimbo udvar kisebesedet aztan kezeltem gyogyulgatot aztan a melltarto letepte a sebet es kezdodott elorol.
Most kb 2 napja egyfolytaba viszletek mindenhol de nagyoj durvan es a jobb mellbimbom ugy faj hogx sirni tudnek nem erhet hozza semmi meg a levego se. Egyszeruen nagyon faj kozbe kennem is kell bepantent hasznalok ra erre de mar tanacstalan vagyok mert nagyon faj a bimbom. Kozben herpesz is kezdett kijonni a szamon. Mit tegyek mi az ami segit valaki irjon.. :'(
Na, összedobjuk ezt az időjóslást lassan akkor teljesen..:))) én ideges szoktam lenni, ha szél jön.:)))
2-2,5 hét múlva megyünk uh-ra, 4D-re nem tudom. Ti mikor mentek?
Sziasztok!
Szeplakisz tök jó h külön tudtok majd költözni de azért a mama pikk-pakk ott van ;)
De jó ötlet a Tropicarium!
Mi se szeretjük ezt a hideget, de ha tehetem mindennapi kimegyünk mert szeret Árpika kint lenni, mondja h tátá es mutogat kifelé vagy megy az ajtóhoz a kis drága. Várjuk a jó időt!
Úgy néz ki beindul nálunk is végre az építkezés de nem akarom még elkiabálni.
Iza mikor mész Uhra? 4D-t terveztek?
Nekem a térdem szokta jelezni a szelet.
Puszi
Ja, kérlek szépen, 10%-nál pontosabb azért a fejem jóslása! :D Ha így nézzük, egyből más!:))))
A múltkor mondták a havat a hétvégére már hét elején, kapásból mondtam, hogy hülyeség, nem is lett, na?:)))))))
Igen, arra gondoltam. Nálunk is kész volt az a része, csak nem volt belülről bepucolva, le is volt szigetelve a tető gipszkartonnal, de mégis a drága ember, nekünk is két hetet mondott, annyival volt több, hogy lent kellett járólap és a lenti fürdőbe csempe, járólap, és csak 40 nm az egész alapterület. Na, a két hétből lett majdnem 2 hónap... Bár ez a "gyerek" csak nagyra volt magával, amúgy mindennel baja volt..., mintha ő lenne a valaki, komolyan. Aztán legközelebb nem őket hívtuk, hiába jó a nevük. Meg is baj volt, hogy max ketten voltak. Remélem, nálatok ügyesebbek lesznek, mert azért nem olyan nagy munka. Gondolom gipszkarton falak lesznek, ami hamar megvan tényleg. Nem kell száradni, stb. A festőnek lesz egy kis plusz munka. Azt is mi akartuk csinálni, csak közbejött egy tragédia és félbehagytuk, hívtunk festőt. A parkettát már mi raktuk le. Igaz azóta sincs széle, mert vártuk a klipszeket, aztán beköltöztünk, így meg hát...:D De a következő festéskor megcsináljuk.:))))
A cserepet akkor a tetőablakok miatt kell leszedni, értem, amit mondasz.
Én is ebben bízok, az első év lesz nehezebb a két kis pelenkással. :))) Arra már kötözgetem a gatyám, de hát végül is többször elképzeltem, hogy ikreim vannak, mert olyan édesek a két pici együtt. Végül is hasonló.:))))
Bár Márk még mindig nagyon anyás, már nagyon
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban