Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Már próbálkoztok? Szedsz terhesvitamint?
Remélem nálunk nem lesz semmi baj a picivel.
Egyre jobban kezdenek rajtam kijönni a lehető legtöbb terhestünetek, szinte egész nap.
Progeszteront szednem kell mindenképp még egy ideig.
En is orulnek ha idén ossze jonne :)
Sziasztok! Én is Szeged közeli vagyok és idénre tervezzük a babát.
Privátban megírom a nevét. :)
Koszi :) igen a folsav is ott figyel a fiokban, ahhoz sem nyultam mar honapok ota. De akkor azt legalabb elkezdem. Aztan majd meglatjuk...ugye mind ismerjuk a nagy bolcsesseget hogy a baba jon amikor jonni akar. Csak en ne akarnam sokkal jobban hogy jojjon mint o. Akkor biztos konnyebb lenne :)
Igen az.
De ha azt nézzük hogy 5+2-3 nap, nagyon is jókor látta meg.
A múltkori után hogy soha nem is látták, ezt tegnap megkönnyeztem, annyira boldoggá tett.
Ártani nem fog a terhesvitamin, de nem biztos hogy kifejezetten segítség teherbeesés szempontjából, de majd a többiek nyilatkoznak. Én lassan 3 éve nem esek teherbe, pontosabban nem maradnak meg a babáim. Ami biztos, hogy folsavat mindenképpen szedj! Sok sikert!
Sziasztok!
Milyen közel is vagyunk egymáshoz néhányan! :) Én Szentesen szültem még 2008-ban, de időközben szegedi lettem és már ide járok orvoshoz. Már a 4.-ik dokim van itt, és ő a legtündérebb eddig, meg az ő segítségével kezdünk el haladni. :)
Babyboo a legjobbakat kívánom neked! Szuper hogy ott volt a kis petezsák! :)
Sziasztok lanyok. Azt szeretnem kerdezni hogy mik a tapasztalatok terhesvitaminokkal kapcsolatban a probalkozas ideje alatt? Tavaly nyaron belevagtunk a babaprojektbe a parommal, juniusban volt is 24.ciklusnapon egy rettento halvany pozi tesztunk majd 2 nappal kesobb elkezdodott 1 nap barnazas es megjott. A mai napig nem tudom eldonteni hogy volt-e akkor baba vagy csak a teszt csapott be... majusban kezdtuk a probalkozast, vitamint szedtem mar februartol kezdve. Augusztusban paromat szolitotta a kotelesseg, kozel 7 honap kimaradt a probalkozassal mert elment misszioba. Most ujra probalkozunk de augusztus ota egy szem vitamint sem vettem be. Ez volt az ujabb elso honapunk, sikertelen. Ma vagyok 30. Ciklusnapon, es megjott. Bocsi a sok rizsaert, a kerdes az hogy a terhesvitamin mennyiben konnyiti meg a teherbeesest szerintetek? Van-e ilyen tapasztalatotok?
Vasárnap narnázás miatt kórházba menzem, demmit nem látott uh, ma kellett ismét uh és b-hcg labor.
Labor pozitív lett. Uh először nem majd csak meglátta az 5*6mm-es petezsákot. 5+2 körül lehetek.
03.30 uh ismét.
Szuper!
Egyszer mi is voltunk, es szinte senki se volt. Az egész a fiúké volt, nagyob jól el voltak. Jó lenne megint menni!
Köszi, jól vagyunk. Tegnap játszóházban voltunk, nagyon élvezték a gyerekek.:) Márk először csak nézett, hogy atyaég, mennyi minden, mennyi ember, színek, hangok stb.:DDD Aztán megszokta.:)
Sziasztok!
Jól összejöttünk a környékről ;)
Én csak ajánlani tudom Szegedet! Pár orvost is ismerek de a legjobb a sajátom ;)
Még nem. Hat...ajanlottak egyet,de igazabol nem tudom kihez kellene. Nem ismerek ott egyet sem. Te kihez jarsz? :)
Még nem vársz babát, vagy miért?
Meg van már hogy kihez fogsz járni Szegeden?
En is szentesi vok xD es szegedre szeretnek majd jarni,de meg nem esedekes :)
Hát az tényleg a közelbe van.
Hát az tényleg Messze van.
Keszthely mellett Vàrvölgyön.
Közel vagyunk egymáshoz!
:D
Akkor igencsak messze vagyunk egymàstól. De sebaj!! Mégegyszer gratulàlok és boldog babavàràsrt kívànok!!
További ajánlott fórumok: