Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
Megtette. Ezek szerint nagyon megbánta.
Ált. nem egyen múlik. Ne vádold már se őt, se magad.
Légy erős- neki is annak kell lenni-. Csak te tudhatod, hogy meg tudsz-e bocsátani, és így élni tovább.
Ha kell még, ha szereted, meg kell beszélni, ami borzasztó nehéz lesz, kinek mi hiányzott.Nem azt, h ki miért hibás, hanem konstruktívan: mi az, amit másképp kell tennünk ezután.
Szerintem azért nem mondta, mert ott voltál te 2 kicsi gyerekkel, és nem akart még azzal is csesztetni, hogy szexelni akar, vagy hogy hogy nézel ki. Félre ne értsd, nem állok a párod oldalára, tényleg nem szép amit tett, de a jelek azt mutatják, hogy így is téged akar, a családot. Szerintem van olyan, hogy csak "egyszer" történik meg.
Most szerintem a felejtés a feladatod. Koncentrálj arra, hogy a férjed mennyire igyekszik, próbálj rülni a kedvességének, udvarlásának, és szép lassan újra megbízol majd benne. Akarod? Igen. Akkor megcsinálod ;)
Ő azt szokta mondani, hogy nagyon sokat tanult. Hogy megjárta a poklot saját önszántából, és soha többé még csak a tűz felé sem akar nézni, nemhogy újra a pokol kapujának lenyomja a kilincsét....
Azt mondta, nem tudja, mi volt vele, nem tudja, miért ment egyáltalán ilyen lányhoz, mi vezérelte igazából, ő úgy érezte, nem törődök vele, szeretethiánya volt. De könyörgöm, akkor miért nem nekem szólt? Miért nem nekem mondta, hogy nem stimmelnek a dolgok, szedjük össze magunkat????
Ez nagyon fáj!
Mennyi hazugság, félrevezetés, undorító ez az egész.
Igen, én is rásegítettem, a tipikus problémáink voltak. Elhidegülés, kvés beszélgetés, kevés szex, én elhagytam magam, nem is voltam hajlandó még új ruhákat sem venni magamnak, annyira csak a gyerekekre koncentráltam, hogy mindenük meglegyen. Utálom magam ez miatt!
Utólag visszagondolva rengeteg jel volt, amit észre kellett volna vennem, de nem vettem.
Tényleg töri magát, hogy minnél hamarabb túllegyünk ezen, de néha úgy érzem, ez nekem sosem fog menni. Most hétvégére is gyönyörű programokat szervezett, olyan szép volt minden, de néha még ott is eszembe jutottak azok, amiket tett, és sírni tudtam volna és kiabálni.
Próbálom magamban lerendezni a dolgokat, sokszor már nem is mondom neki, ha újra fáj, mert attól félek, elüldözöm magamtól most meg a felhordással, kérdezgetéssel. Soha nem voltam féltékeny, mindig nagyon bíztam benne, de a visszatérése óta mindenre gyanakszom, ha a telefonját a kezébe veszi, minden bajom van. De ez ellen sem tudok tenni, munkájából adódóan rengeteget telefonál, emailezik, és sokat utazik, saját időbeosztás szerint.
szia! Nem bántani akarlak,csak objektíven rámutatni a dolgokra:akkor te is tettél érte egy kicsit,hogy meglazuljanak otthon a dolgok. Persze a férjednek nem kellet volna ezt csinálni,de innen nézve hihető,hogy tényleg téged szeretett/szeret,ha fizetőshöz ment szexért.
Mivel ennyire töri magát,és a párterápiát is bevállalta(nem gyakori az ilyen!),és mivel te is szereted,én a helyedben megadnám neki a lehetőséget azzal,hogy csináljuk azt a terápiát,és majd kiderül,mi jön ki belőle.
És te se gyötrődj addig,ne vizsgálgasd mikroszkóp alatt az érzéseidet,hanem majd a terápia vége felé.Nagy változásokat hozhat az életetekbe.
Szokták mondani,hogy kutyából nem lesz szalonna.Én azért ritkán láttam olyat is,hogy de.Lehet, megváltozhat egy ember.Pl.én magam is nagyot változtam egy traumaféle hatására,tehát a férjed is visszaállhat a normálisra.
Másfél éve vannak együtt...és ahogy "nemmemgmondtam" írta,nemcsak dugópartnerek.
és a feleség tud róluk.
Ha ennyi idő alatt nem tudta magához visszafordítani a férjét,hagynia kéne elmenni.
Sajnálom az elhagyott feleséget persze,aki valószínűleg elég rozoga pszichés állapotban lehet,hogy ennyi idő alatt sem volt képes ezt elfogadni,és B tervet kitalálni magának.
Sziasztok! Tudom, a mi korkülönbségünk miatt már sokszor kaptam olyan tekinteteket, hogy "biztos a pénz miatt".... de tévedés! Nem volt sok pénze a férjemnek, mikor összejöttünk, több milliós tartozása volt, egy kicsi lakással, de persze az éhen halás nem fenyegette. Világ életemben az idősebb férfiakat szerettem. És soha nem a saját korosztályommal lógtam, idősebbnek is hittek a koromnál, és nem is az a tipikus kisasszonyka vagyok....!!!! Mikor megismerkedtünk, senkije sem volt, egyedül élt. Én SOHA nem lennék képes szétszedni egy kacsolatot, pláne nem egy családot!!!
A férjem és én a fiunk születésétől kezdve (2012. szept.) alig szexeltünk. A fiunk iszonyú rossz alvó baba volt, én sokszor ingerült, és fáradt voltam, estére kikészültem, a férjem is sokat dolgozott, mellette felújítottunk, egymásra nem volt időnk, mikor lett volna, akkor örültünk ha végre aludhatunk. Havi egy szex volt, és én hülye úgy hittem, ez nem baj. Majd lesz jobb is.... Gondolom, -s ő is ezt mondja-, azért ment fizetőshöz, mert csak szexet akart, úgy érezte, nem kap tőlem odafigyelést. Hát fizetett érte. A csaj jól csinálta a dolgát, a férjem meg bekapta a horgot. A házasságunk alatt már jól ment a szekér, lányunk születése után a cégünk miatt. Szóval a csaj megérezte a pénz szagát.
Én depressziós lettem, szinte ki sem dugtam az orrom a házból, elhanyagoltam magam teljesen, macinaci, kinyúlt póló.....s bár sokszor kérdeztem férjemet, ő azt mondta semmi baj, majd összeszedem magam.
Aztán közben elég hamar jött a csajjal a szerelem....lebukott, és persze ez nem tetszett neki. A csaj nagyon féltékeny volt végig, később mindennel lebukott, mikor megtudtam, ki is ez a csaj, összeomlottam, még volt 3as randink is, szörnyű volt. Azután a csaj sokat hívogatott, nagyon féltékeny volt, VIBER alkalmazáson követte a férjemet...tiszta ciki. Én számtalanszor mondtam neki hogy nyissa már ki a szemét, a csajnak csak a pénze kell, de hülye volt és vak....
Mikor visszatért, vagyis megmondta hogy szeretne visszajönni, azonnali igéreteket tett, amiket be is tart, udvarol nagyon, rengeteg meglepetést szervez, és tényleg bizonyít. Párterápiára is azonnal igent mondott, pedig azelőtt soha nem tette volna. Szóval szerintem tényleg rájött, hogy engem szeret, hogy a család a fontosabb, talán tényleg csak egy pánik volt, ami elhatalmasodott...nem tudom.
Azt tudom, hogy ő életem szerelme, ő kell nekem, csak nem tudom, hogyan bírkózok meg a fájdalommal, amiket okozott......nincsen nap, hogy ne jutna eszembe sokszor....
Remélem tönkreteszi idegileg, jaaaaaaaj de jó lesz.
Félti csülki a fiatal szeretőjét, de jóóóóó, a maffiózóból pincsikutyuska lett pórázon.
De ezt a ribit is megcsalja ebben biztos vagyok.
Januárban ( erre nem vagyok büszke) például velem is megcsalta. Hihihi
Nem baaaaaaj, ma vetettem a lányomnak az oviba cuccokat vele,meg vetetett az apjával Monster High babát 8 ezerért. Tejelj te barom, ha mást nem tudsz.
Mondjuk egy fáj igazán, hogy ez a "nő" még a gyerekekre is féltékeny. Mintha nem tudná mit vállalt. Attól félek lassan már nem is fog hozzájuk jönni ez miatt a............
WÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁ
visszanyalafagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
királyság. deszeretemazilyet.
zsír.
Olyat mondok, besz@rtok :D
A fiam mondja, hogy míg kint voltak az udvaron,kb 4 percenként üzengetett a nő neki, ez meg vissza.
A lényeg: pont kimentem a teraszra, és képzeljétek, lefotózta a bicajt a nőnek, és elküldte üzenetben, hogy lássa tényleg bicajt szerel. Én eg jól kiröhögtem. :D :D :D
Mondtam a fiamnak, ha apádat valami baj éri, az a nő miatt lesz,mert állandóan cseszteti.
Hát......nem kapok szikrát.
óh.. van egy "szép" idézetem valahonnan:
A férfiak annyira hajtják az élvezeteket, hogy végül elfutnak mellettük. Ebből nem rég csináltam egy baromi jó táblagrafikát :D majd egyszer berakom ide fotónak. Talán egyet majd rakok magamról is :)
Előbb utóbb megúnja ezt a féltékenykedést. Ez az ember sokáig ezt nem viseli el. Ennyire ismerem már.
Még tart a szerelem.
Majd elmúlik.....:D
Most megint visszajött, az udvart kotorja.....
Mééé nem megy mááá
Meg a gyerek bicaját csinálja.
De egyfolytában írogat a nő neki :D
Sziasztok.
Ma itt volt az exem kemény negyed órát, mert halálos beteg. ( tegnap betonozott a haverjánál)
megvette kilóra a gyerekeket, aztán elment.
míg itt volt 6-szor hívta csülki.
ennyi........3 hete el sem vitte őket....
:) Én igyekszem formába hozni magam lelkileg.. Tegnap etyeken voltam.. és ott is aludtam. Töltődöm már olyan 70% on vagyok!
De lesz ez még jobb hamarosan. ...és volt egy kis ismerkedésem. Úgyhogy ez is adott egy plusz erőt. De abból nem lesz semmi, csak az, hogy jó, hogy még van remény... vagyvalami. A részleteket nem mondom, de azért érdekesek a mai "pasik"...
igen...pont erről beszélek!
..hogy érzelmi zsarolásnak mennyien dőlnek be és közben nem veszik észre, hogy ezzel a saját életüket teszik tönkre!
Pontosan ez a lényeg!!!
Itt mindenki boldogtalan lesz, de ezért arra is van recept, hogy mindenki kihozza a maximumot ebből a helyzetből!:-))
...csak egy egyet tudok biztoson, hogy nem az amit itt hallottam!...de van megoldás és tényleg gondolkodjon mindenki azon, hogy a gyűlölet és bosszú hová visz? A lehető legrosszabb út...és röviden ennyi a véleményem!:-))
..na további szép estét mindenkinek!:-))