Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
Fodrász,kozmetikus,szoli,új fehérnemű,külön elmentem bulizni múlthét szombaton,be van tervezve közös vacsora.
Mit tehehetnék még?
Ezeken már túl vagyunk,és ÍGY tart a nihil.
hát ha semmi sem változott... az nem jó. akkor ugyanoda jukadtok ki. vagy... tegyél érte, hogy felkeltsd az érdeklődését. Pont javasoltam a minap itt privátban valakinek, hogy tessék elkezdeni sokkolni az élethelyzetet! ha nihil van, sajnos azt kell mondjam, arról te is tehetsz.
Nem tudom milyenek az életkörülményeitek, és nem is tartozik rám, de amit tudsz azt tedd meg. Legyél nyitottabb, érezd meg a szabadságot. Járjál el ahová hívnak, öltözz csinosan, hord máshog a hajad, vegyél eddigi életedhez életidegen ruhákat. TEGYÉL érte, hogy megváltozzon a nihil :) És figyeld meg, minél jobban érzed magad, annél inkább fogja azt érezni, hogy hoho, ez a csaj... ezt el fogom veszteni, ha nem vigyázok! :)
Hát,ez az,h így nincs jövő..mert ugyanaz a nihil megy,mint előtte..
De ha újra felhozom,inkább nem reagál..
ezért gondolom,h megette a fene az egészet.
Remélem, hogy én a teóriád alapján az okos kategóriához fogok tartozni. De ezt majd a jövő fogja megmondani.
De kettétört is tanulhat eből sokat. Azt tudom mondani, ha kell neki a férje, már pedig úgy néz ki, nagyon akarja, akkor bizony: Nyeregbe babám, és szedd össze magadat is :) tessék felépíteni újra a bizalmat. Hosszú, és nehéz munka lesz, de ha ügyesek vagtok, meg tudjátok oldani, és átlendültök a nehéz időszakon. Nagyon bízom benne, hogy végre pozitív példa leszel a fórumon! Már nagyon kéne hogy az is legyen, hogy ne veszítsük el a reményt mi sem. (kicsit önös érdek? :D )
Sajnos, közhely, de mindenkinek kell pofonokat kapnia az élettől...
Az okos a javára fordítja ezt is, a gyenge beleőrül,beleroppan, embere válogatja.
Kívánom, hogy sikerüljön rendbehozni a házasságotokat.
Megint közhely, de az idő, ami segíteni fog.Nekem is az segített.de ehhez a férj segítsége is kell, hogy ne rendűljön meg újra,és helyreálljon a bizalom...
Az a véleményem, hogy könnyű tanácsot adni a nőknek, hogy ne hagyják el magukat, ne csak a gyerek legyen a fontos egy kapcsolatban stb...
Megvalósítani nehéz.
De!
Nem mindenki férje bolondul meg a szexhiánytól,ezt szögezzük le.Nem minden férj rohan más nőhöz, ha a fáradt feleség nem odaadó cicaként bújik este a férje mellé...
Sok esetben pedig pont a férj,aki a haverokkal sörözik, kártyázik, vagy elmegy több napra horgászni a haverjával, nem ad magára stb.Ilyenkor a feleség is szaladjon, és újítson be magának 1 másik pasit???
Nem voltam gépközelben, egy kis utónyaralás:)Hétfőn elmentünk horgászni.Tegnap fürdőben voltunk,pont jó idő volt:)
Délelőtt jöttünk vissza, délután meg sajnos fogorvoshoz kellett mennem.
De visszaolvaslak titeket.
Lányok,én sem tudok ma mindent visszaolvasni, de holnap jövök, addig is kitartás minden megtört szívnek!
Jó éjt!
Pedig, ezen túl kell lenned, ha azt akarod hogy maradjon. :(
de megértem hogy gyanakszol. Gondold végig, hog vajon 2-3 hónap múlva is még vajon ilyen lesze-e vele. mert ha igen, akkor bizony ez az állapot nem fog egyhamar bizalommá változni :(
Bocsánat ha nem bíztatlak, nem ez a célom, csak már sokkal (talánez a legjobb szó, hogy) szkeptikusabb (?) vagyok ilyen téren.
Te jó ég! Nagyon sajnálom! Szörnyű olvasni is. Nem is tudom, mit tettem volna ha a férjem így bukik le, de lehet h ràcs mögé dugtak volna a tettemért.
Most jelenleg megint rossz hangulatban vagyok. Mindenre gyanakszom àllandóan.
na... azt hiszem hog a lent leírtakra már nem is tudok reagálni. :(
ilyenkor (és kérlek ne vessetek meg miatta) jövök rá, hogy hiába szar és nehéz a jelenlegi helyzetem, ekkora bajba sosem kerültem szerencsére, és ezek éltal is egy kicsit erősödöm. :( Tényleg bocsánat, remélem senkit nem érint rosszul, de itt elég őszinték vagyunk egymáshoz, hogy ezt is le merjem írni.
Szóval ezekhez a dolgokhoz én speciel nem tudok mit szólni. Elgondolkoztam, hogy pl: mondjak véleményt? Az szubjektív. mindenki a saját dolgai által van befolyásolva, és egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen jó irányba tereli a másikat. Vagy adjak tanácsot? Ilyen helyzetben még nem voltam, így elég visszás lenne, ha pont én akarnék ötletelni hogyan legyen jobb.
De amit mondhatok: egyrészt pszcihológiából nem sok maradt meg a tanultakból, de egy dolog nagyon:
Ha valaki benne él egy rossz élethelyzetben, és nem tesz érte semmit, hogy az ténylegesen változzon, akkor neki az az élethelyzet jó. Kicsit paradoxon, de igaz. Úgyhogy sajnos nagyon sok munka egy egy fáradt/fájó történésből kilépni, vagy magunk mögött tudni az egészet, de máshogy változtatni semmilyen úton nem lehet. A kompromisszumok.. Arra jók szerintem, hogy a valódi problémák elfedődjenek. Ha azonban tényleg mindkét fél intelligensen tud tovább élni, és az új élethelyzetnek megfelelően viselkedni, vagyis ténylegesen változni, és felhagyni korábbi szokásaival, habtusával, akkor viszont azt nagyon komolyan el kell tudni fogadni, és megadni egymásnak újra a bizalmat. De sokkal óvatosabban mint korábban. Vagyis immár inkább érettebbem mint óvatosabban.
Nem is tudom, azt hiszem még lenne kiírni valóm, de most ez engem is kicsit odavágott.
Nem vagyok boldog, hogy a mai világgban ilyenek történnek.
És ha tudnátok még milyen élethelyzetekben élnek emberek... anyám hogy miket hallottam a nyáron :( :( szóval vannak borzasztó sorsok.
De ha rossz akkor tenni kell ellene. Hátraarc, és irány az új élet :)
Jesszusom :( :( :(
Kitartást neked, és sok sok erőt!!!!!
Ezekre a sorokra nem tudok mit reagálni. :(
Bocs...de ezt olvasni is borzalmas volt!!!:-(((
Nem tudom, hogy mit tettél vagy nem, lehet hogy már későn írom neked, de majd kiderül!
Ilyenkor sajnos azt kell tenni, hogy orvosi látlelet és rendőrségi feljelentést tenni! Rendőrség ebben esetben elindítja az eljárást és megállapítja a BŰNCSELEKMÉNY súlyosságát! Ügyet továbbítja automatikusan a Gyámhivatal felé ( területileg itt az illetékes, ahová be vagy jelentve, tehát abba a kerületben )! Illetékes a döntésekben a Jegyzői gyámhivatal ( de ezt most szervezték át talán fél éve, nem tudom, hogy mi változott azóta. ) Utána beadni válást és bírónőnek, a jegyzői gyámhivatalon keresztül, aki felkéri a Családsegítőket, hogy a konkrét munkát végezzék el!
Születik egy papír, amit megkap a bíróság, hogy kiskorú veszélyeztetve van, és mivel ős fontosabb...és apa le is mondott róla, drága férjedet kilakoltatják az ingatlanból, de úgy hogy tulajdon jogát megtarthatja. Ennek csak az következménye, hogy kell fizetnie, a ház költségeit, azonban a lakásba be nem teheti a lábát.....sőt kérhetsz távol tartást is, tehát még a közeledbe se mehet! ha ezt nem tarja be akkor azonnali rendőri intézkedést kérni...és ha egy kicsit rafkós vagy, akkor esetleg belevered a fejed a falba, amiről szintén készül látlelet is...így férjed garantáltan a börtönben köt ki....de gyerektartásdíj fizetetése alól nem fogja mentesíteni, csak egy dologra kell ügyelni, hogy azt fél évente fent kell tartanod!!!!
Tehát ha akarod és van benned erő, akkor férjedet úgy lapátra tudod tenni, hogy egy életre nem fog kikeveredni! Nem gondolom, hogy bosszúálló vagyok, de amit a jog megenged és törvényesen, azt meg lehet tenni a saját védelmünk érdekében!
ha még kell infó, akkor már többit személyesen...inkább privátban!
...és sok sikert neked!...és sok sok erőt!
Akkor karácsonykor meg a szilveszterkor nála már valószínűleg a legválságosabb időszak volt,hisz januárban ment a nőhöz,szóval nem meglepő,hogy nem jól reagált rád.Talán úgy érezte,már be van telve a pohara,és 1-2 ünnepnappal nem lehet helyrehozni.
Egyébként kivételesen okosan gondolkodik a férjed.Tényleg elképzelhető,hogy csak az otthoni ürességhez képest,amit érzett,ahhoz képest volt a nő nagyon fantasztikus.
Szerintem nem véletlen,hogy pont egy ilyen nővel került össze,aki csak használta.Úgy nézem,okos ember,és egy iylen eset után tényleg nem fog bedőlni iylesmikbe.
Ha egyébként,azelőtt tényleg mindenben meg lehetett benne bízni,én azt hiszem,el merném neki hinni,hogy megokosodott ettől a botlástól,és komolyan gondolja a továbbiakat.
Persze a fájdalom kikezelése hosszú idő,meg a bizalom visszaszerzése is.
ja
pénz beszél, kutya meg..
de azt nem felejtem el, h az 5 éves fiammal benyitunk, és épp megy a téma apa, meg vmi nő közt, a NAPPALIBAN, a nagy hűségesség.
Aki kb 2 perc után össze is hányja nekem a nappalit.Dugtak, sőt a csaj igényelte volna az egész házat, mert az neki jár;miután dugott a férjemmel-
És igénmyelte a gyűrűm is, meg még sokmindent, amiért én dolgoztam.
Amikor kidobtam a csajt, amiért apa konkrétan szétverte a fejem (hajas fejbőrön és a homlokon 10 cm-es repesztett seb, továbbá, a felkaron,mellkason, lábszáron, és koponyán mellkason számos zúzódás.Anyós szerint ez így jó,mert ez a férfi joga.
Nem kell nekem más, csak a fiam
és el is viszem ebből az őrületből.
Szó nélkül-az nem igaz, kicsit kivertem a balhét, vagy pofám, nem kell félteni
de átmenetileg elköltöztem,
a fiam miatt