Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
nem kell nekimenni. össze kell pakolni és soha többet nem állni szóba vele. aztán felépülni és összejönni egy sokkal jobb pasival :)
Ez uszítás.
Ebből újból nekimenés lesz.
jól tetted, remélem, nagyokat húztál be :) de utána tényleg el kéne hajtani a fenébe. képzeld el, rólad miket mondhatott a másik nőnek, ha őróla ilyen szemétségeket mond. mert nehogy azt hidd, hogy azt adta elő, veled minden szép és jó és csak dugogatni akar. 2 évig. neki meg biztos azt mesélte, mennyire semmilyen veled a szex meg ritkás és már nem húzod fel
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a gyermek téma sem egyszerű, mert orvoshoz kell járni miatta.
Hát igen!Áltatom magam az biztos! Nem tudom elhinni, hogy ilyet tett. Velem! Azzal, aki a seggét kinyalta! Abban is igazad van, hogy a házasságot meg a gyerek témát azért mondja, mert tudja, hogy eddig nekem ez az álmaim között szerepelt. Azt hiszi, hogy ezzel majd minden megoldódik kettőnk között. Én nem leköptem a kijelentése után hanem neki mentem. agyba-főbe vertem! Jó volt mert lehiggadtam egy kicsit!
szerintem annyira világosan láthatod már, hogy milyen ember, hogy nem érdemes áltatnod magad azzal, hogy most hirtelenjében majd minden más lesz. volt ott több is, mint 2 nő, és lesz még több is, hagyd a csudába. nyugodtan zúdítsd rá a haragodat, simán megérdemli. pakold össze a cuccait és tedd ki, rinyáljon másnál
persze, hogy ígér fűt-fát, házasságot, gyereket, mert azt hiszi (és jól), hogy egy nőnek ez mutatja a komoly szándékot és elkötelezettséget. tényleg ilyen palival akarsz élni?
még ha valami komoly gond lett volna köztetek, de őszintén szólva, le is köpném azt, aki ilyet mond, hogy hát azért dugtam meg ennyiszer, mert ha már egyszer megdugtam, mindegy utána, hogy hányszor
"mert hát ha egyszer megdugta akkor már mindegy hogy hányszor."
Ja, akkor jó.
Néz mindig a jó oldalát!
Az milyen lenne, ha 6 hónapos terhesen mondja el a kis lelkifuriját!
Az milyen lenne, ha már lenne gyerek?
Most minden csak rajtad múlik, te döntesz.
Igen!Most mindent akar velem, házasságot, gyereket. DE azt nem kérdezni, hogy Én mit akarok. Eleve féltékeny típusú lány vagyok, de ezek útán hát...........Mondom fényt kapott az agya és még megkérdezi tőlem, hogy miért nem akarom elhinni azt, hogy rádöbbent mindenre. 2 évig 2 lánnyal meg nem döbbent rá? Azt mondta, hogy úgy gondolta, hogy vége lesz a lányokkal a kapcsolatnak, amúgy meg otthon minden megy remekül. Azt, hogy miért tette? Nincs válasz, az, hogy mi volt benne jó, Nincs válasz. Csak annyi azért mert hülye volt és egy szemét ember és nem gondolt bele a következményekbe. Kérdeztem amikor készülődött a lányhoz- lányokhoz akkor mi járt a fejébe, hogy én meg itthon vagyok és főzök meg takarítok meg stb. Nem jutott az eszébe, hogy ez nem normális dolog egy kapcsolatban? De tudta, de azért csinálta, mert hát ha egyszer megdugta akkor már mindegy hogy hányszor.
Valószínű, hogy most akarja szegény a legjobban a gyereket....
Hát,mivel gyerekprojekt van alakulóban,(a kérdezőnél)arra bizonyos helyre,most nem lenne okos dolog:)
simán kiérdemelné az ilyen, hogy lerúgják a tökeit, még így sem lenne olyan fájdalmas, mint 8 éves kapcsolatban benyögni, hogy 2 éve csallak, meg még volt ez meg az
Hát ha azzal csalna, akkor baj volna...
Na jó.
Attól függ, hogy hol rúgnád :-)
Nem szabad bántani a másikat!
Ja,csak előtte párszor felrúgnám..
és még ez az ember akart gyereket 1 éve szegény lánytól...
hát anélkül mit érne egy kapcsolat, ha az ember nem hisz benne és nem bízik a másikban? az a pasi szégyene legyen, hogy ilyen gyáva féreg. a nőnek meg sovány vigasz lehet, hogy egy nő sem jár majd jól vele, mert mindet csalni fogja
most sem a nagy lelkiismeret vallatta be vele, akkor nem járt volna félre 2 évig, mert akkor már az első alkalomnál rosszul érezte volna magát a nőjével szemben
Pontosan. Ezt most mindenképpen jegelni kellene... Véglegesen vagy egy időre... De tény, hogy ezt nagyon-nagyon nehéz lenne újjáépíteni.
Igen, mindenki azt hiszi, hogy vele/velük ilyen soha nem történhet meg.
Istenem,rommá szívatnám!:)
persze ilyen pasira több időt nem kéne pazarolni. én megértem, hogy ilyenkor egy nő el akarja hinni, hogy többet nem fordul elő, de hát nem volt elég 2 két a kapcsolatból? az ilyen pasi, ha kiteszi az ember a szűrét és már nem egy fedél alatt vannak, mégcsak nem is fog teperni utána
2 évet biztos nem lennék még egy ilyen pasival :) egy-két hetet, amiben ismerkednék, randizgatnék, szexelnék mással :)
Vagy 2 év után beszámolni a dolgokról.
Bizony,hogy megérdemelné!
További ajánlott fórumok: