Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hűtlenség, megcsalás fórum

Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
2015. dec. 1. 07:11
Sziasztok!Én is beálltam a megcsaltak sorába :( tegnap kiderült, hogy párom megcsalt egy r... r...-al.. bocsánat még nagyon feldúlt vagyok. Elkezdtem nyomkodni a telefonját, bár nem azzal a céllal, hogy találok valamit, éppen meg volt nyitva egy viber beszélgetés :( amit ott láttam sokkolt. annyira hosszú volt, hogy nem is bírtam végigolvasni. 10 éves kapcsolat, 33 évesek vagyunk. az a kis..k..-a a volt kolléganője, vagyis pár hétig volt csak -mert elég megbízhatatlan, 20 éves kis magamutogatós p...a. Ilyenkor a düh jön belőlem, persze mindkét fél hibás :( (és én is), de az ilyen kis... nagyon idegesítenek, magamutogatós- nem egy nagy szám a csaj- és képeket küldözgetett barátomnak, ne persze mindketten sárosak és találkoztak is, állítólag nem volt éppen semmi, de majdnem.. ez már megcsalás és durva, még akkor is ha a bűntudat miatt nem tudta megtenni :( hogy lehet egy ilyenen túllépni? én teljesen kikészültem. Nem gondoltam, hogy egyszer velem fog ez megtörténni :( mint kiderült megmutatta neki a közös lakásunkat is, felhozta egyszer mikor nem voltam itthon.. az a bizonyos "majdnem" pedig az én kocsimban történt mikor hazafuvarozta a rüfkét.. hogy képes valaki ilyenre? persze úgy érzem muszáj bosszút állni azon az ócska p..án is. az ilyen nem ember
2015. nov. 25. 15:30
Szia! Ne hozd szóba többet, csak légy résen. Mindent figyelj, aztán majd összerakod az apró jeleket. Én 9 hónapig figyeltem a férjemet, míg sikerült lebuktatnom. Szörnyű volt a 9 hónap bizonytalanság, de most a bizonyosság még szörnyűbb. Együtt érzek magunkkal! :) :(
3872. rosszmájú laci (válaszként erre: 3871. - Kaleee01)
2015. nov. 18. 14:26
Ne bízz benne.
3871. kaleee01
2015. nov. 18. 13:49
Sziasztok. Pár napja a feleségem elfelejtette lezárni a telefonját. Egy viber beszélgetés volt megnyitva. Olyan dolgokról beszélgetett a barátnőjével, ami alapján arra gyanlszom, hogy megcsal. Mikor rákérdeztem az elsőbreakciója az bolt hogy miért nyúlok a telefonjához. Eddig vakon bíztam benne. Soha nem ellenőriztem. Persze mindent tagadott és ráfogta a barátnőjére. Kértem, hogy mutassa meg a beszélgetést, de adigra már kitörölte és még meg is sértődött, hogy ellenőrizni akarom. Mivel van egy gyerekünk azt mondtam, hogy elfelejtem az egészet. De sajnos nem tudom. Egyfolytában ez jár a felyemben. Dugiban próbáltam megnézni a mobilját, de megváltoztatta a kódot rajta. Mikor szóbahoztam megint megsértődött, hogy lépjek rajta már túl. Így most kételkedek benne és a házasságunkban.
3870. Rozália (válaszként erre: 3869. - Pajzsika)
2015. okt. 15. 11:15

Mintha a saját sorsomat olvastam volna...:(

Mi nem mentünk el szakemberhez, pedig én szerettem volna, de elhiszem, hogy ez egy szenvedélybetegség. Csak állati kellemetlen. Mondjuk, az alkoholiznus, vagy a drog sem kispályás, de emberileg, lelkileg megalázva úgy gondolom, a senkire tekintettel nem lévő nőzős pasi mellett érezheti magát egy feleség.

Az én exem már 71 éves, jól tartja magát, az kétségtelen, de a nyakamat merném rá tenni, hogy még mindig hajkurássza a csajokat. Mert be kell, hogy bizonyítsa, hogy ő még mindig férfi. Azt pedig leginkább az új kapcsolat varázsa segíti...

3869. pajzsika
2015. okt. 13. 14:11

Én 23 évig éltem egy olyan kapcsolatban, amelyikben a volt férjem mindig félrelépett...Pontosabban: állítólag az első 2 évben nagyon szerelmes volt, akkor nem csalt meg. Előttem már volt nős (nem miattam váltak el, akkor még nem ismertem). A volt feleségét és volt barátnőit, volt menyasszonyát is állandóan megcsalta...Hogy mégis miért maradtam vele eddig? Mert mindig bíztam. Hittem a szavainak, hogy "ez volt az utolsó, soha többet". És szerettem.... Jöttek a gyerekek, építkezések- a közös egzisztenciát is nehéz lett volna feladnom. Ha azt gondoljátok, hogy nem volt kielégítő a szexuális életünk, tévedtek! Ha valami, hát az működött!... Elmentünk szakemberhez. Az ő családjában sajnos vannak szenvedélybetegek, a pszichiáter azt mondta, ő is az. Neki a hódítás adja azt az adrenalint, amit másnak az ital, a kártya... Most van egy "komoly" barátnője,szerintem pont olyan megvezethető, mint én voltam. Állítólag naponta szex, ennek ellenére társkeresőzik, ismerkedik...Ismer valaki még ilyet?

Szerintem a mai fogyasztói társadalomban nagy probléma ez.A hagyományos értékek devalválódnak, könnyű eldobni a társunkat, gyerekeinket, hiszen bármit megkaphatunk, tiszta lappal lehet indulni egy új kapcsolatnál.

Nem vagyok álszent: 23 év alatt engem is volt, aki megérintett. Én gyáva voltam, hogy megtegyem, féltem, hogy szerelembe esek, féltettem a közös életünket, a családomat, és az értékrendembe se fért bele.. sajnos egy idő után mindenki unja a másikat (mondom ezt úgy, hogy én "egyemberes", monogám vagyok). Én még kértem is őt, hogy ha megteszi, legyen tekintettel ránk, mivel járja az országot, oldja meg diszkréten, soha ne tudjam meg.Erre képtelen volt. Megtudtam az összeset, a fél várossal köszönőviszonyban lehetnék.

Hát...a kérdésre a válasz: szerintem van olyan ember, akinél bármit megtehetsz, bárhogyan is iparkodhatsz, félre fog lépni.És ez nemcsak férfi lehet, de úgy gondolom, az a gyakoribb.

3868. adc4be0d28 (válaszként erre: 3854. - Motorospaulo)
2015. szept. 25. 20:26

Sorry de áruld már el, hogy hogyan lehet ezek után együtt maradni egy ilyen gusztustalan féreggel??

Nem is egyszer, nem is kétszer és nem is háromszor csalt meg téged (csak ennyi derült ki eddig) és ezek után te még mindig vele vagy, hagyod hogy hozzád érjen?

Az ilyen férfiak soha nem fognak egy nő mellett megmaradni!! Nem tudlak sajnálni ha ezek után is még azon gondolkodsz megbocsáss-e neki vagy sem.

Legyen már egy kis önbecsülésed!!

3867. Sapienta (válaszként erre: 3866. - Júliusi)
2015. júl. 11. 01:15

Köszi :)

Megnyugtató, hogy nem ôrült meg.... Bár gyanakszom, néha teljesen bízom benne, néha rámtör, hogy tuti, maradt hazugság.

A régi telója nálam maradt, amikor elköltözött. Mostanáig eszembe sem jutott belenézni... Most megtettem ( szégyelltem is magam közben), és ott egy visszaigazoló sms, hogy tavaly, amikor még együtt voltunk, nyáron regisztrált a tinderre. Azt mondja nem emlékszik, biztos egy haverka szórakozott... Szinte mindent törölt a telefonbòl, ez valahogy benne maradt, engem meg nem hagy nyugodni.

Na, megnézem a fórumodat. Napokig jól voltam, dùl köztünk a szerelem, mint a megismerkedésünkkor, de valami nem hagy nyugodni, és attól is félek, hogy elmyomjam magamban a gyanakvást. A jelenrôl tuti ôszinte, amùgy rendes gyerek, megbocsátanâm, ha elmondaná, de azt mondja, nincs mit elmondani. Ôrjítô :)

3866. júliusi
2015. júl. 8. 09:41

Ne viccelj, 1 hét. nekem évek kellettek, de nem vagyunk egyfprmák...

Önsegító könyvek?Hát, inkább, mint pszichológushoz járni...persze van akinek az jön be.Én a saját véleményem írtam.

Nem találod a fórumaimat?nem jól kerested:)Interaktivitás,indított fórumok,nyilván a régieket kell nézni...Pl.

Fórum - Miért nem képes már békén hagyni?

a régebbieket úgy látszik, törölték...2010 ben volt..

3865. Sapienta
2015. júl. 8. 06:59

Köszönöm szépen.

Önsegítő könyvek... valahogy azt érzem, nem magunknak kéne segítenünk... azért megnézem, mi van épp a piacon.

Szívesen elolvasnám a történetedet, de a mostani neveden már nem találom.

5 éve volt - elmúlt? Mennyi időbe telt feldolgozni? Hülyének érzem magam, hogy már 1 hete tudom, és néha mégis őrjöngök.

3864. júliusi (válaszként erre: 3862. - Sapienta)
2015. júl. 7. 19:49

Hat nehezen...neha kimentem egy kozeli hegyre,ott orditottam,ahol senki se hallhatta...

Sok onsegito konyvet kiolvastam,es,itt is kibeszeltuk magunkbol sorstarsakkal a gondokat...

Ha erdekel a tortenetem ,van jopar forum,amit inditottam,is a hsz.imbol is megtudhatsz par dolgot.

Regen sokat irtam,mas neven is voltam fent,de a no sokat szemetkedett meg utana,ezert nevet valtoztattam...de mar regen volt...5 eve lesz szeptemberben.

3863. vacsa (válaszként erre: 3861. - Kati0519)
2015. júl. 7. 17:18

Miért találkozol a csajjal?

Engem a kapcsolatom jobban izgatna mint a harmadik fél majomkodása.

3862. Sapienta (válaszként erre: 3855. - Júliusi)
2015. júl. 7. 15:49

Szia Júliusi,

azt elmondanád, te hogy élted túl?

Én azt érzem, megbolondulok, pedig technikailag nem csaltak meg. Nem voltunk együtt, szakítottunk. Néha kérdezgette, keresgélek-e, én meg nagy naivan elmondtam neki, hogy nem, mert még érzek iránta valamit. Ő meg azt mondta, nem is keresgél. Eltelt pár hónap, és kezdett újra kialakulni valami közöttünk. Kedves volt, mint a megismerkedésünk idején, újra beleszerettem. Először csak az derült ki, randizott mással, de azt mondta, nem feküdt le senkivel.. Aztán, miután már egyszer-kétszer összeboroltunk, az is kiderült, hogy volt egy lány, akivel többször is találkozott, és akivel le is feküdt.

Kiborultam. Most is nehezemre esik, hogy ne vessem magam a telefonjára, ne kezdjem el ellenőrizgteni, merre jár... ma elmentem egy étterem mellett, amit tudom, hogy szeret, és legszívesebben bementem volna megnézni, nincs-e ott valami nővel.

Pedig valószínűleg az van, hogy még hálás is kéne legyek annak az ismeretlen nőnek, mert mellette jött rá, hogy én kellek neki. Kedves velem azóta, de nem bírom kiverni a fejemből, hogy hazudott, folyton eszembe jut, hogy biztos formásabb teste volt a csajnak, bevillannak képek, hogy rá mosolyog, őt kényezteti...

Pont úgy érzem magam, mintha megcsaltak volna... Hogy lehet ezt túlélni?

Mások véleményét is várom, akik túlélték és együtt vannak a párjukkal.

Tudom, hogy hülye vagyok, de ettől még nem múlik el a szar érzés. Önbecsülésem a padlón, pedig az egekben kéne legyen, hiszen a szerelmem udvarol nekem, és nem voltunk együtt, amikor mással volt.

Kérlek, segítsetek!

3861. kati0519 (válaszként erre: 3857. - Vacsa)
2015. júl. 7. 09:19
Szia! Igazából a férjem tudja, hogy tudok a dologról. Ő ismerte el.. Vele kiforrja magat a dolog, hogyan tovább. Viszont mikor meglátom azt a csajt és vigyorog rám, mint aki jól végezte dolgát... Meg engem oszt ki, hogy milyen paranoiás idióta vagyok, mit képzelek én róla stb... Megállnád szó nélkül? Nem tudom könnyítene e a lelkemen ha a tudtára adnám, hogy milyen egy rohadék is.... Vagy inkább vegyem elő a büszke ént és csináljak úgy mint aki nem tud semmiről? Ezt lehet nevezni bosszú szomjnak?! Vagy csak én vagyok ekora idióta, hogy bánt a dolog az ő részéről?!
3860. kati0519
2015. júl. 6. 17:12
Esetleg olyan aki ismerte ismeri azt a bizonyos harmadikat.. hogy hogy lenne könnyebb elviselni?
3859. kati0519
2015. júl. 6. 17:05
Persze nem csak a nő a hibás. Párommal még nem tudom hogy igazából mi legyen. Mikor a csaj oda adta a telszamat mondhatta volna hogy köszönöm nem... vagy egyszerűen csak gondolt volna hogy fordítva hogy esne neki. Bennem van hogyha egyszer megcsinalta... de ez majd kiforrja magát hogy tudunk e tiszta lapot nyitni vagy hogyan tovább. Ra is haragszomr csalódtam stb stb... annyi indulat van bennem hogy akárhányszor meglatom ezt a nőt hát meg tudnám fojtani. O meg csak vigyorog mert nem tudja hogy tudok a dologról. .. ilyenkor legszivesebben.... ahh. Értitek? És nem tudom hogy érdemes lenne e hogy kiosztom vagy nem tudom. Hátha valaki járt hasonló cipőben és tudna segíteni hogy lenne jobb.. vagy mivel lenne jobb. Tudomást se venni róla vagy ki osztani esetleg csak a büszke ent elő venni es...es nem gondolom h csak o hibás. .
3858. barbylove (válaszként erre: 3856. - Kati0519)
2015. júl. 6. 14:20

Ne tégy úgy, mintha csak a nő lenne a hibás. (Drága Julisunk is így állt hozzá)

Ahogy előbb írták, a férjjel kellene beszélni...borítani vagy elviselni. Lehet, h ha nem lesz ez a nő, akkor jön majd másik.

3857. vacsa (válaszként erre: 3856. - Kati0519)
2015. júl. 6. 14:13

Nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem nem a csajjal kell kezdened valamit...

A férjed hazudozott, megcsalt...

Vagy megbeszélitek hogy tudsz róla és eldöntitek mi legyen, vagy homokba dugod a fejed.

3856. kati0519
2015. júl. 6. 14:02
Sziasztok. Én most élem meg ezt a dolgot. Magam alatt vagyok, csak ezen jár az agyam egész nap. Két gyerekünk van, egy 6 éves es a kisebbik aki februárban született. Mi 10eve vagyunk együtt. A sztori: lett egy új kollegina aki ramoccant a páromra. Állandóan irkalt neki facen stb. Aztán meglatta hogy megszuletett a kislányunk gratulált es szabatkozott hogy o nem is tudta h családja van. Állandóan rossz érzésem volt azzal a nővel kapcsolatban. Mint kiderult párom csinált egy ál facebook profilt ahol csak ez a nő volt az ismerőse. Persze megtalaltam... kimagyarazta h nem tud be lépni es a csaj nem tudta h o az. A bogár el lett ültetve a fejemben igy lekertem a részletes hívás listát ahol rengeteg sms meg hívás volt egy számra. Párom telefonjavan persze mint egy férfi munkatars szerepelt. Felhivtam... kiderult h az a nő az... ittnagyon ki voltam. Persze párom tagadta h történt köztük valami ök csak beszelgettek de semmi több. Én írtam a csajnak facen. O alpári stílusban közölte h o decemberben temette el a férjét mit gondolok én h o ki kezd egy nős emberrel... es különben is kialakukoban van neki egy masik sráccal valami úgyhogy ne zaklassam. Voltam minden a részéről csak fehér ember nem. Rz június elején volt. Persze jött a hazug ember sánta kutya esete. ..mikor párom szórakozni volt vele volt egész éjszaka egy panzióban.padlon vagyok. Szerintetek a csajjal mit kezdjek h feladja? Még mindig szokott kétértelmű dolgokat csinálni. Nem tudja h tudok az esetről. Nálatok hogy működik ha tudjátok ki az a bizonyos harmadik? Köszi a válaszokat
3855. júliusi (válaszként erre: 3854. - Motorospaulo)
2015. júl. 4. 21:39

Ajaj... már 3. x...??:((

Én 1x bocsátottam meg,a 23 év alatt... több esélye nincs, tudja is....ennek már 5 éve, lekopogom, minden oké...

Háát,én nem adnék már neki több esélyt, egy 15 éves gyerekkel is..:(

Legyen már egy kis önbecsülésed.

Hány évesek vagytok?

2015. júl. 3. 21:58

Sziasztok!

Engem is megcsalt a parom.

most 3.alkalommal.

ez volt a legdurvabb...a leg fajobb...es nem tudom hogyan felejtsem el es vagjak jo pofat...amikor azt kivanom neki hogy erezze o is azt a fajdalmat amit okozott....

regen amikor nemetbe jartam ki melozni akkor 6honapig csalt egy szukaval az utcabol,tollem elkoszont a skypeon este hogy o faradt,es ment a r****cert aki zarta a kocsmat....

ezt elneztem neki akkor mert 3 4 honapokat is tavol voltam.

de most 3 hetente hazajarok 3 4 hetet otthon vagyok.

es kiderult most hogy otthon voltam hogy meg****ta a kis 15eves szomszedlanyt. A 39eves pasim,aki allitollag velem akarja leelni az eletet.

tobb dolgon is ki vagyok...1 a csaj kora. Egy 9gyerekes csaladbol van,meg villanyuk sincs 13 eves koratol nem szuz es 3 novere is prosti volt...de akkor is..en segitek nekik ruhakat gyogyszert kapnak.a kis ***. jott mindig velem kutyat setaltatni,en nem is sejtettem,pedig akkor mar viszonyuk volt,elvittem shoppingolni,hogy szegeny kislany meg nem jart mekibe..stb...es meg en kinnt hajtom a penzt addig ok az en hazamban hetyegnek.

gyulolom a megcsalast...en keptelen lennek ra..nem er annyit egy dugas sem.

de a pasim. Annak kell mert maganyos...nem birja ki 3 hetig p**a nelkul.....szivem szerint agyon utnem.

es higyjetek el nem lennek en igy kikattanva ha elmenne egy hivatasoshoz es fizetne.egy az nem 15eves lenne,ketto azt nem tudtam volna meg es nem fajna.

szerintetek en egy hulye luzer vagyok? Annak erzem magam.

amugy nem vagyok se rusnya se lusta.jol fozok,igenyes vagyok,tanult,jol keresek 4 nyelven beszelek...stb...

szoval hogy tudom ezt megint megbocsajtani neki?

szeretem tudom o is szeret,csak akkora fa.sz hogy keptelen okosan megcsalni engem,es nekem ez faj hogy erre nem veszi a faradsagot hogy egy masik faluba atmenjen legalabb hogy ne tudjam meg...akkor mennyire erdekli az en kicsi lelkem....

na erre irjatok

3853. kriszta773 (válaszként erre: 3851. - Fb84a78ce2)
2015. jún. 24. 18:15

a legtöbb válás elhamarkodott házasságok miatt van :) nem hiszem, hogy bármilyen válást az előzne meg, hogy hát nem viszed ki a szemetet? oké, akkor válunk? a héten csak 5 szex volt? oké, akkor válunk

nem kell ezt a kérdést közhelyekre lesüllyeszteni, hogy az emberek eldobják, ami nem működik. a házasságok nagy részében, ami "működik", folyamatosan csalják egymást. ettől miért lesz jobb, mint egy válás? az emberek jelleme az, ami számít

3852. 2c5f60da64 (válaszként erre: 3851. - Fb84a78ce2)
2015. jún. 24. 08:29

Nem az első vitánál ugyan, de jobb új páűrt keresni, ha valami nem működik, ugyanis egy valamit nem kapsz vissza soha..., az időt, azt amíg boldogtalan és elégedetlen vagy, egy Hozzád illő nem illő partnerre fecsérled az időt...

Ha Te elégedetlen vagy, akkor Ő sem lehet boldog, hiszen ezt tudja, érzi.

Ha két ember nem illik össze, lépni kell és kész, szerintem.

Benne lehet maradni, csak akkor viszont ne legyen rinyálás, hogy ilyen rossz meg olyan rossz, meg ilyen meg olyan a másik...

Végre jobban mernek válni az emberek. Kevesebb lesz a boldogtalan, esetleg defektes gyerek is, akik ilyen torz, feszültségekkel és konfliktusokkal teli család címszó alatt futó gazdasági kényszerközösségben nőnek fel pusztán biológiailag, és örökítik tovább a rossz mintát, mert a szülőket összeköti egy papír.

A válás nem divatból van. Lehetőség, esély egy teljesebb, szebb életre.

3851. fb84a78ce2 (válaszként erre: 3846. - Kriszta773)
2015. jún. 24. 08:09
Ne haragudj, de pontosan a hozzád hasonlóan gondolkodók miatt van ez a rengeteg válás mostanában. Ami nem működik, azt dobjuk el, cseréljük le, mert ez a divat. Nem azt mondom, hogy a "félrekufircolás" a megoldás a problémára, de az sem, ha az első vitánál új partnert keresünk :)
2015. jún. 23. 22:44
Tiszta szivből azt mondom,hogy az olyan kapcsolattól,kapcsolatból menekülni kell,ahol csak egy szemernyi kétséged van,mert az idővel teljesen felörli a lelket és a testet is.Ennyit senki nem ér,sokszor van alapja a kételynek,de magunknak se akarunk hinni,próbálunk kibuvókat gyártani arra az elméletre,miért gondolunk erre,pedig legtöbbször hinni kellene a tudat alatti sugásnak,amit sokszor figyelmenkivül igyekszünk hagyni.Lehet,hogy rövid távon egyszerübb bent maradni egy ilyen viszonyba,de hosszu távon nem éri meg.
2015. jún. 23. 07:06
köszi! Akkor nem megyek... Nyomkövető? :) Ezen jót mosolyogtam :)
3848. kriszta773 (válaszként erre: 3844. - 60c7af6226)
2015. jún. 22. 19:18
ha ennyire nem bízol benne, akkor nyomkövetőt szerelsz majd rá? :) mert gondolom találkozik jónéhány nővel még életében, kettesben is. ha van még köztük érzés és kibékülnek egyszer, az ellen akkor se tehetnél, ha odabilincselnéd magad hozzá. ha pedig azért van veled, mert téged szeret, akkor jöhet sok ex meg új nő, akkor is veled marad
3847. Misaki Itó (válaszként erre: 3844. - 60c7af6226)
2015. jún. 22. 19:17
Szerintem nem jogos...bár ez így olyan bénán hangzik....inkább azt mondanám,tényleg felesleges.
3846. kriszta773 (válaszként erre: 3843. - Fb84a78ce2)
2015. jún. 22. 19:16

ne haragudj, de minden gyáva és gyenge ember ezt mondja. minden válás, szakítás bonyolult, sosem egyszerű, kivéve ugye az egykét hónapos kapcsolatokat :) mert sok év alatt sok minden összeköt a másikkal, anyagiak, gyerekek stb. attól még nem megoldhatatlan, és semmi köze az önzőséghez

azt, hogy te majd időnként félrekufircolsz, és nyilvánvalóan ő is ezt teszi, valószínűleg most úgy látod, színesíti a sivár életedet, 20 év múlva meg majd azt fogod látni, színes is lehetett volna, ha nem vagy gyenge változtatni

3845. 2c5f60da64 (válaszként erre: 3844. - 60c7af6226)
2015. jún. 22. 19:15
Nagyon bizalmatlan vagy,nem bízol sem onmagadban, sem a párodban. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, de nem feltétlenül az ex-szel és nem akkor, amikor visszaadja azt a dolgot. Én nem erőltetném, hogy ott legyek, ebből elege lesz így a pasinak.
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook