Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Paff, puff. Ablak csukva volt, kávét ablakról is lenyaltam, kárba nem megy!!!!!
Köszi szépen.
Szia!
Küldtem fénypostával,nyiss ablakot gyorsan!
Sziasztok! Kávét kérek én is szépen! Igaz már 3-at ittam, de ritka sz.r éjszakáink vannak mostanában.
Puszi mindenkinek! Ismerősnke, ismeretlennek! hi-hi
Szegény lánykád!
Gondolom ő sem akar egy darabig halat látni...
Örülök,hogy jobban van!
Sziasztok!
Én kérek kávét,Moncsi,ha még nem késtem le...
Sziasztok!
Ritus,Neked is szép hétvégét! És mindenkinek!!
Megint egyedül maradtál?
Sziasztok!
Én most voltam ebédelni a többiekkel, itt először. Sült krumpli rántott sajttal, hát, ettem már jobbat is... =)
Nem tudom, mit főzzek vacsira.. még mindig nem =(
Szia Siti!
Én kérek szépen.
Ezzel el is köszönök, megyünk mi is a Tescoba vásárolni. Holnap jövök, de nem korán, mert a kérjem délben megy dolgozni, és csak utána.
További szép napot és kellemes estét mindenkinek. Puszika.
Szia Rita!
Vigyázni kell a szálkával, de azért lehet halat enni (szálkanélkülit, én is csak azt szeretem)
Örülök, hogy most akkor jobban van a lánykád.
7 órával vagyunk előbbre. Mi már nemsokára készülünk lefeküdni, ti meg még csak most ebédeltetek. :))
Szia Imola,ideért a délutáni kávé:)
Mennyi az időeltolódás a két ország közt?
Tegnap nem fejeztem be az üzimet,mert a leányzómat kellett a sürgősségire vinni,megakadt egy szálka torkán..../50kilom./szerencsére csk megsértette a gégéjét,de nagyon megijedtem..
Soha többet ne lássak halat az asztalon!!!!!!!!!!!
De most már vígan van ,ment is suliba...
Jó munkát! Szép napot Neked!
Szia!
Mennem kell...
Tovabbi szep napot mindenkinek...
Sziasztok!
Hát igen... nálunk sajnos nincs ilyen, de mi mondjuk nem szoktunk szombaton dolgozni...
Azon gondolkoztam, hogy megkérem a főnököm, engedjen el egykor, de nincs hozzá merszem... =S
Nalunk csak kb 25 fok korul lehet...
es igen, szombatonkent is szoktam dolgozni, csak nem ennyit, egy het alatt 38 orat vagyok benn. de ezen a heten szabadnapos voltam szerdan :-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)