Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szép estét mindenkinek :-)
Visszaolvasok..... :-)
Valószínűleg felveti őket a pénz! Na, őket aztán nem irigylem!
Egyszer, a lányom kicsi volt, karácsonyra vettem egy babát neki, mert nekem nagyon tetszett.
Kibontotta a fa alatt, ránézett: és azt mondta: én ezt nem kértem, és visszatette a dobozba. Soha többet nem vette elő. Nagy tanúlság volt ez nekem.
Szerintem is.
Meg a nagymama,aki az unokájáról mintáztatott egy babát,mert a lánya messzire költözött vele?Csúcs,mi?
Vagy annyi pénze van,hogy nem tudja mire költse.
Szia Kata, vigyázz magatokra!
Ez a szőke csaj, már beteges.
néztem ezt a köztanácsot a tv ben hát egy kicsivel se lettem okosabb de látom semmi jóra nem kell és nem is lehet számitani a következő években... ha szerencsénk van nem lesz teljes csőd... az euró égbetartását josolta egy két ember... pedig már most se olcso és az a sok kölcsönfelvevő csödjét kik valutában adosodtak el és mindenki munkahelyek ezreinek megszünését látja a jövőre nézve... hát nem valami rozsás kilátások...
Elköszönök! Puszi mindenkienk!
Siti, sok sikert a buktához!
De csak azóta ilyen nagy a sütési láz nálam, amióta a Hoxán vagyok:-)))
És csak azért kell műbaba,hogy ne koszolja össze a ruháját?
Érdekes hozzáállás...
Én is ezt mondom! Gyermeklelkű felnőttek, vagy valami más....
Nem igaziaik, amerikai találmány. Megrendelik őket, olyan vonásokkal, amiket látni szeretnének rajtuk.
És nem igaziak?Odakapcsolom én is.
Készíti őket egy csaj, lehet kérni, hogy milyen legyen.
Mi az, hogy újjászületett?
Igen,tudom,ez természetes.A férjem mindig azt mondja,hogy túlaggódom a dolgokat.Hááát,lehet.
Kérdezhetem mi baja a kisfiadnak?
Van a viasaton egy dokumentumfilm, újjászületett babákról szól. Közben oda-oda sandítok. Úgy néznek ki, mint az igazi csecsemők.
Igen, eleinte sokszor szoktak betegek lenni, de utána megszokják a közösségi bacikat. Tudom ez akkor nem vígasztalja az embert amikor beteg a kicsike
De aranyos vagy, köszönöm szépen! Elég nehéz mostanáan, de remélem hamarosan sokkal jobb lesz
Köszi!
Igen,a fiam most kezdte az ovit,nagyon szereti,de már 2x beteg volt,virus.
ne osztogassd majd én megetetem az egészet egyszerre... jol teszed ha egy ilyen öreg emberrel kávézgatsz .... jönnek a kicsikért lassan mindért... holnap további butorokat akarok elvinni a hellyére...
Öröm és szomorúság. Te nagyszerű anya vagy!
Ügyes vagy Siti! Mindig csinálsz valami újat!
Danika nagyon szeret suliba járni, már 4-5 betűs szavakat olvas, ha minden betűt ismer.
Dávidkámnak sajnos rosszabodik az állapota.............
Alföldi papa! én így utólag is elkortyolgatok veled egy teát. Sül a buktám, remélem nem lesz BUKTA:-))Ha sikerül, majd kaphattok mind belőle:-)
Igen! Mesélj valamit: hogy megy a suli a fiadnak, rólad olvasom, hogy mindig ötösre vizsgázol. Hogy van a kicsi?
Szorítok! MAjd megírod, hogy mi lett?
Szia! Jól van már a lányod teljesen?
Helló! Milyen ritkán futunk össze! Ma csak délelőtt dolgoztam, nemsokára viszem a lányomat a barátnőjéhez, ma ott alszik.
További ajánlott fórumok: