Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia Tündi!
Küldöm Neked 3 az 1-ben,dupla habbal :))
Szia,nem migrén?
Lehet,hogy hülyének nézel,de küldtem neked egy kineziológiás kopogtató emailt,én is úgy kaptam,nagyon bevált.Többször is megcsinálhatod egymás után,mig el nem múlik.
Sziasztok!
Én is kérek szépen kávét!Habbal,ma dőzsölök...
Itt vagyok én is kávézok veletek, csak közben képeslapokat készitgetek.
Nem vagyok sokkal jobban, fáj a fejem, úgy érzem mintha homloküreg gyulladásom lenne. Pedig itt még nem is volt hideg.
Jó bizony a net. Nélküle nem birnám ki ilyen hosszú ideig távol.
Ő mostanában általában hétvégén dolgozik,ő is utazik,de ő csak Mo-on belül,reggel indul,este érkezik.Ez kicsit jobb azért...Ennek is örülni kell,de én megszoktam már,hogy sokat vagyok egyedül a gyerkőcökkel.
Majd az lesz érdekes,mikor én elkezdek munkát keresni...:(
Szerencsére közel :) Ők egy új lakóparkban laknak,és egy nagy közös,zárt játszóterük van,oda imádnak lemenni,vannak kis haverok.Oda nyugodt szívvel leengedem,nagyjából ismerjük a gyerekeket,autók nem száguldoznak...
Na,meg hát ott is van sz.gép,laptop...Szóval mamáéknál lehet lazítani :)))
Ma megint szokásosan egyedül vagyok megint a gyerekekkel,majd elmegyünk anyukámékhoz,és ott játszás ezerrel! :)
Ti hogy vagytok?Imola,jobban vagy már?
Kicsit nehéz, de szerencsére, hogy jó itt, és szeretjük, ezért is volt könnyebb belenyugodni, hogy maradunk.
Rolinak is nagy élmény lesz.
Csak jövőre????????????????????????????????????Jujj szegény! De az jó, ha belenyugodtál!
Nehéz megszokni, ha sokat van távol, most sajnos gyakran kell mennie. Szerettem volna tegnap legalább kirándulni egy nagyot, de a dereka miatt tornásznia kellett:( De ez Neked is hasonló lehet, mert a Te párod is sokat dolgozik. Otthon van a párodnak műhelye? Augusztustól otthon fog már dolgozni?
Semmi baj. közben én is teszek veszek.
Nem lesz könnyű ha ilyen sokáig van távol a férjed. Vagy már megszoktad?
Mi úgy néz ki, hogy csak augusztusban megyünk haza. Már belenyugodtam.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)