Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Az-az igazság,hogy én régen nem szerettem,de mióta van azóta imádom:-)))))
hasonló dolgokat csinál a miénk,is persze a nagy "szerelme" a fiam:-))))))
Úgy hívják Lourdes,amit a fiúk adtak Neki:-)))))))
Imádom a macskákat!!!!!!!! =DDDDDDDDD
A mienk egy két (?) éves lány cica, kép az adatlapomon =) annyira jó fej =) imádom...
valamelyik reggel arra ébredtem, hogy valami puhába ütközik a lábam. nem tudtam elképzelni, mi az. tapogatom, nyomkodom, már negyed órája gyürkészeltem, mire rájöttem, hogy Szaffi alszik az ágyamban =D de őt nem zavarta, nyújtózott egyet, aztán aludt tovább =D
Köszönöm Moni,hogy tetszik a naplóm,de nemcsak az én érdemem,hanem azoknak a Tesóknak,akik sokat segítettek.
Hálás köszönetem Nekik!
Szia Myrad!
Nekünk van egy szép cicánk,házi macska már 10 éves,és imádjuk:-))))))))
Mi jól,köszi :)
Küldöm a citromos teát Neked!
Nagyon szépen alakul a naplód! :))
Köszönöm mindenkinek!
Szia Siti, szia Ritus.
Itt még elég meleg van, legalábbis 20 fok fölött. Most ebből nem küldhetek nektek, de azért gondolok rátok.
Ugye, hogy tök jó fej?
Nagyon macskás vagyok... imádom őket... csak hát párom macska szőr allergiás =( így nekünk nem lesz... de legalább a tekijeim nem szőrösek =D
Myrad! Megnéztem a macskát!:-))
Ritus szép napot neked!
Szia Moni!
Köszönöm kérdésed,jól vagyok:-))))
Elfogadom a teát,most biztos jól fog esni:-))))))
Ti hogy vagytok?
Köszi kérdésedet, a csülkös pacalevésre még nem neveznék be, de a tegnapi sztrapacska simán lecsúszott:-))
Bence elég csúnyán "Ugat", remélem ez a Fluimucill hatéása, és tisztulnak a hörgői. Már én is köhögök, de mondtam neki, hogyha rámragasztott valamit, neki régen rossz!!
Mostmár nekem is működik =)
Haláli jó az a macs, sajnáltam volna, ha nem láthatnátok =D
Igazad van :)
Nekem sincs olyan,hogy egy stílushoz ragaszkodok,szeretem a sportosat is,mondjuk a bébi miatt most ez az első.Amikor dolgoztam,akkor jöhetett nekem is a magassarkú!Azt is nagyon szerettem!
No,de ez nem jelenti azt,hogy mostanában nem szoktam jól kinézni :DDD
Szia Ritus! Szia Siti! :)
Hogy vagytok?
Ritus,melegítsd fel magad egy finom teával! Küldjek?
Siti! Gyógyulgatsz már?Megy már az evés? Bence jobban van már?
Imola drága! Mielőbbi jobbulást neked! Myrad!! én tudtam képet feltenni a naplómba.
Moni! örülök, hogy te is itt vagy! Bizony nem könnyű ezekkel a gyerekekkel:-)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Itt is nagyon hűvös van,már túl vagyok a nagy bevásárláson,de majd megfagytam odakint.
Szerintem az anyukák mind így szeretnék látni a lánykájukat :)))
Az én lánykám is most ott tart,hogy jobban szereti a fiús bővebb pólókat,tegnap is a fiús osztályon nézegette a pulóvereket :) Most ez a legújabb...még nyáron felvett szoknyát is,meg csajos trikókat is...napról-napra változik az ízlése :)))
Én még jól vagyok,remélem nem jön át a hoxán a baci :)))
Jobbulást Nektek,lányok! És mindenkinek,aki betegeskedik!
Nekem csöpög az orrom, mint a rossz csap, nem tudom, mi lelte, el kéne már zárni, de szerintem kiment belőle vlmi tömítés... itt olyan hideg van, hogy elő kellett vennem a téli kabátom, amiben az a ciki, hogy ez egy gyönyörű bőrkabát a még gyönyörűbb bőrcsizmámhoz (nyersbőr mindkettő) és így, edzőcipővel nem fest túl jól...
De amúgy jól vagyok =) köszi
Szia Myrad!
Tetszett neki,de...láttam rajta,hogy azért nem 100% volt...most már nehéz neki vásárolni.Azt szokta mondani:anya,te nem tudod,milyen stílust szeretek!Hát,sokszor tényleg nem tudom,de leginkább ő maga sem...ezt vettem észre :)))
Szia Moni, szia Myrad!
köszi mindkettőtöknek a kávét, azt hiszem megiszom mind a kettőt.
Nem fáztam meg, mert itt még nem volt hideg, de akkor meg nem tudom mi bajom lehet.
Ti jól vagytok?
Sziasztok...
Hajajj, elkéstem... most főtt le a kávé, fel is dobtam, csak addigra már ment egy másik adag =(
Mindegy, majd eldöntöd Imolám, hogy kéred-e... meg mellékeltem mindenféle meleg teát mézzel, hogy gyógyulgass =)
Szia Imola! :)
Én vagyok! Küldök Neked kávét!
Pihengessél! :))
Sziasztok, van itt valaki?
Egy kávét kérek szépen, mert olyan álmos vagy9ok, pedig most keltem fel, fájt a fejem, és egy picit ledőltem. Most úgy érzem, hogy duzzadnak meg a nyirokcsomóim, mindenem fáj. :(((
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)