Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Siti, csokit Bencének és Ricsinek is küldtem, meg Rolinak, meg Sárának és Benedeknek, és a legnagyobb nagyfiúnak, és Dávidnak és Daninak... =) mindenkinek ment csoki... =)
Csak nem gondolod, hogy pont Bencét hagyom ki??? =)
Tegyél ki sok-sok helyre sütőpor és szódabikarbóna keverékét és az segít a szagok eltakarításában,nagyon szépen felszívja!
A többiben meg segítünk levakarászni!Edény kukába!Semmi sem történt!Mire hazaérnek már rend és tisztaság honol!:-)))
Köszi :-)
Én is így fogom akkor :-)
KÁposztás tésztával tudok szolgálni :-)))
Sitikém , azt még te is megtudod enni :-)
Myrad: Csokikát várom :-)
tilli!
Én sem látom a képed,de ez nem jelent semmit,tudod most én vagyok a legbénább:-))))))
Nyugi Tillikém, én sem látom, csak Edinának van valami varázsszemüvege:-))))
Ritus!!! Büszke vagyok rád nagyon, örülök, hogy a barátod lehetek!!!!
Siti!
Természetes,hoy a Tesóm maradsz,ez nem kérdés.:-)))
Szóval Te hogy szoktál képet küldeni,mert én itt kattingatok össze-vissza és nem találom a kódot,pedig már Imola leírta,hogy kell,de biztosan velem van a baj:-))
Ez már 100 %:-)))))))
én még mindig nem látom ...nálad sem , a Sitinél sem , és a Ritusnál sem ...:-((((
Csak egy négyzetet....
Mennem kellene szemészetre :-))))
Tilli! Nem te szúrtad el. Vannak olyan formátumok, amiket a Hoxa nem tud használni. Én úgy szoktam nektek képeket küldeni, hogy elsőzör a saját naplómba beteszem, ott megnézem minden oké e vele, és csak akkor küldöm nektek tovább, a naplómból meg kitörlöm!
Képzeljétek! Egy hét után ma ettem először szilárd kaját! Fini volt, csak nagyon kifáradtam közben:-)
Ritusom! Én már túlkoros vagyok ahhoz, hogy a lányod legyek, de azért a tesóm maradsz ugye?
Myrad! Bence is kér csokit!
Szia Tilli!
Nálam látszik!Ritánál is Sitinél is láttam!
Akkor kinél nem látod?
Alföldi fel a fejjel én tegnap tejbedarát akartam vacsorára és búzadara helyett réteslisztet öntöttem a tejbe!Nem tragédia finom hatlapos sütit sütöttem és ment a töltelékbe!:-))))Küldöm,egyétek!:-))))
Szia Tilli!
Ne izgasdd magad ezen,én meg csak itt próbálkozom,hogy ezt hogyan is kell csinálni,de egyenlőre még a szerencsétlenkedésnél tartok:-)))))
Lányok ...bocsika... de amit képet küldtem nektek reggel az nem jó :-( Nem látható a naplókban :-(
Valamit elszúrhattam :-(((
Küldtem a kávét mindenkinek, remélem nem szólók túl későn.
Ritus elolvastam. Örülök, hogy elkezdted, és én is várom a folytatást. Csak igy tovább.
Ritus, ha létezik a dolog, mostmár még büszkébb vagyok rád. Számomra nagyon sokat jelent, hogy ismerlek.
Olvastam a naplód, és nagyon izgatottan várom a folytatást! =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)