Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Köszönöm =)
Anyukám mondta, hogy kérhetnék értük pénzt is, de az a baj, hogy akiknek csinálom nem úgy vannak elengedve anyagilag... viszont nagyon szeretem csinálni (azt hiszem, ez látszik is) Szóval marad az ingyen munka =)
Myrad, megnéztem a képeket.
Ügyes vagy, szépek a munkáid. Gratulálok!!!
Persze hogy kérek =)
Köszönöm szépen =)
Jajj köszi kedves vagy. Akkor szólj mikor időd van és már nyújtom is a kezecskéimet.
Küldök egy kevéske jó időt, nem sokat ám, mert akkor majd én is fázni fogok. :)))
A fejem szerencsére már nem fáj, a nyirokcsomóim is visszahúzódtak, nem tudom, hogy a ginzeng, vagy a gyömbér teától. De a fontos, hogy most jó. Remélem nem csak pillanatnyilag.
Nyah, képpakolás befejezve =)
Igen, az a munkaimitáló rucim =D Más is azt hiszi, hogy dolgozom =D
A többi képről annyit, hogy a festéseket én csináltam mindet, csak sajnálom, hogy a többit nem tudtam feltenni, mert nagyon sok képem van a munkáimról... nincs annyi hely a hoxán, hogy mind felférjen =D
A macskát meg mi is alig tudtuk kinézni... de aztán rájöttem, hogy kell nézni =) Hiába, a "macimániát" ő sem tudta kinőni, bár az egy bárány, de nem az a lényeg =P
Sitikém, én tarthatom a körmeimet, nekem megcsinálod?
Nagyon jól sikerültek. Nagyon tetszik.
Sziasztok!
Mami jobbulást kivánok neked.
Délutáni kávét küldöm mindenkinek. .))
Itt még mindig meleg van, a kisfiam egész nap egy bugyikában volt, most nyomtam rá nagy nehezen egy polot, mert azért most már esteledik lassan kezd lehűlni.
Most jutoittam el a naplóolvasásig. Myrad! Szépeket láttam nálad! NAgy nehezen a macskát is kibogoztam, a képen:-)És volt egy fotó, ami megtévesztett. Már-már tényleg elhittem, hogy dolgozol:-)))))
(csak vicc volt, szeretlek!:-))
=(
Jajj, mi történt?
Tök jó, tök jó =)
Minnyá megkapom a képeket, majd felteszem őket a naplómba =)
Akit érdekel, megnézheti =)
Szia Anya!
Nálatok is hideg van?
Itt nagyon =(
Hogy vagy?
=) az jó lenne =) nekem egyszer volt még tavasszal műkörmöm, unokatesóm csinálta, nagyon szép volt, de tánc közben mindet letörtem... nagyon fájt =S
Köhögésre hársfatea, nekem is sokat segített =)
Ricsi otthon van? =)
Jó reggelt Myrad!
Nyútsd ide a kezed, neked is megcsinálom:-)
Örülök, hogy a problémák ellenére is jól telt a tegnapi napod!Küld a teát, mert itt is hideg van, és akkora köd, hogy a szembelévő házakat is alíg látni.
Geva! Szép napot neked is. Nekem nem a fejem fáj a tegnapi bulitól, hanem köhögök, de rendesen. Lehet, hogy sokat kurjongattunk:-)))
A mai ebéd: tarhonyaleves és rakott karfiol.
Szia Gevám =) Már hiányoztál =)
Hát, eléggé görcsösen, de a drágámnak hála secperc alatt jobban lettem... sajna elfogyott a görcsoldóm, a rest meg nagy úr, így még nem írattam ki, de a cickafark tea időlegesen bevált =)
Megyek, dobok fel egy teát, mert istentelenül hideg van itt... kér valaki??? =)
Siti, ha majd jössz: gyönyörűek lettek a körmeid *irigykedik*
Szép jó reggelt!:) Köszi a kávét Imo, meg a jó vicceket!:)))
Remélem a tegnapi buli után senkisem másnapos!:) Bár nekem fáj egy kicsit a fejem.
Myrad! Hogy telt a vasárnap?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)