Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok, szép reggelt!
Ritus, ez egyáltalán nem rossz ötlet, pont tegnap ötlött fel páromban is =)
A net amúgy egy nagyon jó hely ismerkedésre, én is ott ismertem meg párom, szerencsénk volt, mert közel laktunk egymáshoz, de ha nincs net, akkor sohasem tudjuk meg, hogy minket egymásnak teremtett az isten =)
Szóval ez nem volt rossz ötlet...
Egyébként meg ejnye, amiért engem kihagytatok a buliból. =) *viccel*
Rossz hír viszont, hogy előre láthatóan a négy napos hétvége alkalmával nélkülöznötök kell, mert a házban elment a net, bár már javítják... =(
A skót nagyobb összeget nyer a lóversenyen. A pénztárnál a fémpénzeket egyenként ellenőrzi.
- Csak nem gondolja, hogy hamis pénzzel fizetünk? - kérdezi a pénztáros.
- Nem, csak azt nézem, hogy nem keveredett-e közé az, amivel én fizettem.
A harmadik általánosban az utolsó padban két gyerek beszélget óra alatt. Amikor a tanító észreveszi őket, felszólítja őket, hogy büntetésképpen százszor írják le a nevüket.
- Tanító úr kérem, ez nem igazságos - mondja sírva az egyik gyerek.
- Miért?
- Azért mert őt Kis Pálnak hívják, engem meg Tótkomlósfalussy Aladárnak.
Két rendőr beszélget:
- Komám, te olyan ügyes boltos voltál, miért álltál be rendőrnek?
- Tudod, azelőtt mindig a vevőnek volt igaza. Na de most!
- Jean, mi volt ez a lövés?
- A szomszéd állam uralkodója érkezett hazánkba.
- És mondja, mi volt ez a második lövés?
- Valószínűleg elsőre nem találták el, uram.
Egy fiatalasszony elmegy a nőgyógyászhoz, és megkéri, hogy segítsen rajta, mert berepült egy darázs a lyukon, és zavarja, hogy ott benn röpköd. A nőgyógyász egy igen intim kúrát javasol: ő bekeni a farkát egy speciális folyadékkal, és arra majd rátapad a rovar. A hölgy belemegy, de mikor az orvos már ötödszörre tolja be és húzza ki, figyelmezteti hogy nem erről volt szó. Erre a nőgyógyász:
- Stratégiát változtattam: inkább lelövöm.
Ceausescu és neje a Duna deltájában hajókáznak. Elena meglátja a pelikánokat és így szól:
- Csináltass nekem pelikánból bundát!
- Te hülye vagy! Pelikánból nem bundát csinálnak, hanem töltőtollat.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Tudom még nagyon korán van, éppen ezért csendben maradok, nehogy valakit felzavarjak. :))
Visszaolvastam, és sajnálom, hogy a buliban nem tudtam részt venni, de azért elárulom, az este én is ittam vörösborocskát. :)))
Ritus ne vádold magad amiért mindenki elment, én szerintem nem miattad, és mondjon ki mit akar de ahogy néz ki a dolog, éppen a vörösbor indította el a jó hangulatot itt. Nehogy ne jönnél csak beköszönni, mert mi itt téged szeretünk, és végül is itt mindenki azt ír amit akar természetesen a portál szabályait betartva. Máskor is boroztunk. Ugye Tilli? :))))
És a találkozó pedig nem rossz ötlet, habár én most nem tudok menni, de jövőben már lehetséges.
Mindent lehet csak akarni kell.
Na de remélem mindenki jól van. Kezdődik egy új hét, és azt kívánom mindenkinek, hogy legyes sikeres, és kellemes ez a hét.
Nem fogok most mindenkit név szerint megemlíteni, nehogy valakit véletlenül kihagyjak, de mindenkinek csodás napot kívánok, dolgozóknak jó munkát, pihenőknek kellemes pihenést, ás úgy egyben mindenkinek puszika.
Köszi,hogy ilyen rendes vagy,van min filóznom e nélkül is.
Jó éjt Neked!
Jó éjszakát,szép álmokat!
Mindenkinek kellemes hetet kívánok!
Vigyázzatok magatokra!
Igazad van,de ez most egy kicsit furcsán jött ki,én tényleg nem kocsmát akartam itt nyítni,csak egy kis jó hangulatot,ami rám és szerintem másra is ráfér.
Majd legközelebb meggondolom mit írok, nem vétek ilyen hibát.
A net nagyon jó dolog, mint azt ma már Imonak is írtam, de hát mégsem pótolhatja a személyes, élő találkozásokat. Msn-en tudok beszélni a barátaimmal, de az mégsem olyan!:(
Mi jobban ráérünk jelenleg, mint a többiek, ezért többet tudunk itt lenni, sokat csak leülnek egy kicsit lazítani, aztán mennek dolgukra, ez jól van így! Ne úgy vedd szerintem, hogy valakire is haragszanak vagy ilyesmi, legalábbis én gondolom és remélem!
Biztos igazad van,nem tudom.....
Tök jó hangulat volt,aztán vége.........
Tudom,hogy el vannak foglalva, tilli sokat dolgozik az biztos.......
Az én hibám,én hoztam fel ezt a témát,de úgy látszik nem lett jó vége.:-((((((((
Sajnálom!!!!!!!!!!
Lehet elég,ha csak beköszönök,és este elköszönök.
Akkor még sincs buli ?? :-((((
Akkor én is megyek készülődni az estéhez :-)))
Holnap a 6. nap meló . Remélem , jobb lesz mint a mai nap volt !
JóÉjt mindenkinek ! Holnap estére jövök !!! :-)))
További jó bulizást !
Jó éjszakát Siti!
Lehet rossz témát hoztam fel,na mindegy ez van.
Bocsika!!!!!!!!!!!!!!!
hi-hi :-)
jó éjt :-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)