Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Bölcs gondolat mára, nekünk:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Ernest Hemingway
Nem, párom rátok is nagyon kíváncsi... a találkozást hozta fel tegnap ő is... =)
Mert ő ilyen kis kíváncsi =) Egyem az arany kis lelkét =)
Szeretné megismerni az összes embert, akit én szeretek =)
Ez azért vicces, mert pont tegnap hozta fel párom is a témát, de nem tudtam neki mit mondani... én is remélem, hogy egyszer összejön =)
És persze, én is aggódom, csak hülyének éreztem magam (bár mostanában egyre gyakrabban esik ez meg velem, szóval kezd természetes lenni a dolog =) )
Köszi,most nem az én napjaim vannak,de biztos eljön,hogy nemcsak a szomorúságomat tudom leírni,hanem az örömömet is.
Bízom benne,hogy összejön a találkozás:-)))))))))
Miért bántódnék meg,az a fontos,hogy aggódtok értem valakiért,aki sokat jelent nekem és a családomnak.
Csak köszönettel tartozom Nektek,hogy jó Tesók vagytok...........
=))))))))
Jajj, most nagyon jó vagyok =)))) az tényleg jó kép =)
Még egy veszett hülye kérdés, kérlek, ne haragudjatok, és nézzétek el nekem, hogy ennyire idióta vagyok:
Kiért aggódunk? (Tippjeim vannak, de inkább kérdezek...)
A gyertyás képről van szó igen.
Én is bekukkantok mások naplójában,vannak kedvenceim,pl.a Tesókét mindig elolvasom:-))))))))))
Én is abból szoktam olyan oldalakra vadászni, ami itt is bejön, mivel otthon egyáltalán nem jutok gép elé =(
Ritus, szép a gyertyás kép, vagy nem azt kellett nézni? (én nézem szorgalmasan, csak mondjátok meg, mit kell nézni.. komolyan... nem bántásból, jóból... csak nem tudom, mit kell nézni... de ez meg az én hibám... bocsi)
Szia!
Mi itt vagyunk Veled,én is egyedül vagyok:-(((((((
Találtam,majd még kutatokodk és kicserélem,ha jobbat találok,de most szerintem ez jó.
Majd megnézitek,és légyszí jelezzétek,ha inkább valami mást tegyek oda.
Akkor jó, és további jobbulást.
Találtál képeslapot? :)
Elég lenne a Balaton is, csak hát mikor =) igen, ez henna =) Bár nekem nincs könyvem... netről szedem a mintákat, aztán...
Ritus, én is remélem, hogy jobban vagy már =)
Sziasztok!
Mindenkinek szép hetet kívánok!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)