Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Lányok, mennem kell!
Legyetek jók, holnap jövök =)
Puszi Nektek!!!!!!!!!!!
Ahh, köszönöm... annyit mostanában, mint egy választási malac... =(
Tegnap találtam 3 lyukat a bal fenekemen, de csak ha megfeszítettem... már teljesen magamba roskadtam, hogy a narancsbőrtől olyan a fenekem, mint egy golfpálya, amikor elkezdtem azon agyalni, a másik oldalon miért nem olyan??? Aztán rájöttem, hogy ott szakadt ki az izom csontostól, valószínűleg azért olyan...
Na ez sem jobb, mert azt nem lehet eltüntetni, de legalább még mindig nem vagyok narancsbőrös =)
Rendben =)
Vigyázz magadra =)
Puszi =)
Most eltűnök,jön hozzám a fiam "volt" barátnője,akit úgy szeretek,mintha a lányom lenne,és még mindig "anyukának" szólít:-))))
Sajna túl korán találkoztak......
Majd jövök,vigyázzatok magatokra!
Én meg azt mondom, hogy egy lánynak kellenek a "nagy pofonok", amiket az élet kimér, és akkor lesz neki egészséges értékrendje és fogja tudni értékelni, amit kiosztott neki az élet, még akkor is, ha kislányként sokkal többre is vágyott...
Jó, tudom, én könnyen ugrálok, de én nemrég nőttem ezt ki, ha kinőttem egyáltalán, mert a rengeteg kiosztott pofon ellenére én még nem adtam fel...
Szerintem nagyon igaz a mondás, miszerint:
"Ami nem öl meg, az erőssé tesz..."
Ez az a történet, amitől mi lányos anyák szeretnénk megvédeni a lányunkat. már akkor volt stílusod!
Pici könnyezés, emlékezés, és örülünk a mának!
Húúúúúúú,nehéz megszólalni,csodálatos történet,ma több könny csordult ki a szememből,mint eddig egész életemben....
Szeretnék most egy idézetet írni,ehhez a történethez,biztosan ismeritek.
"Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre,és mindent elraktározzunk,ami fáj!'
A könnyek még nálam is előjönnek, de soha nem szabad arra gondolni, milett volna ha...
Az életem így csodálatos, így tökéletes. Meg kellett ismernem Tomot, a szerelmet és a fájdalmat ahhoz, hogy most ilyen boldog lehessek!
Hát, ez masnit kötött a gyomromra, gombócot gyúrt a torkomba és könnyeket csalt a szemembe... emlékeket idézett... én is éreztem így... =(
De gyönyörű szép történet... csodálatos...
Puszi Imola!
Szia!
Jó pihenést Nektek! ha erre jársz,azért jelentkezz:-)))
Puszika
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)