Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hoxa Kávézó fórum

Hoxa Kávézó (beszélgetés)

2008. ápr. 16. 03:09

A székely fiú házasodni akar. Szokás szerint a mennyecskének valót be kell mutatni a szülőknek. Elő áll a fiú:

- Apám, bemutatnám a Marcsát.

Az apja odasúgja neki:

- Nem jó fiam, mert én vagyok az apja.

Később a fiú bemutaja a Borcsát. Az apja megint odasugja nem jó fiam, ennek is én vagyok az apja. Majd bemutatja a Julcsát. Az apja most is odasúgja neki, ez sem jó fiam, mert ennek is én vagyok az apja. Megszólal az asszony:

- Nyugodtan vedd el fiam azt a lányt, amelyik neked tetszik, mert neked sem ü az apád.

2008. ápr. 16. 03:06

A házaspár jelmezbálba készülődik, de a feleségnek megfájdul a feje.

Az asszony lefekszik, a férje pedig elindul egyedül a buliba. Egy óra múlva a nő felébred, és a fejfájásnak híre-hamva sincsen. Gondolja, a férje után megy és megnézi, mit csinál a férfi nélküle. A buliban aztán látja, hogy a férj csinosabbnál csinosabb nőkkel táncol, simogatja őket, néha egy puszi is elcsattan, szóval, jól érzi magát. A feleség kitalálja, hogy próbára teszi a férjét. Mivel a férfi nem számít rá, hogy ő is itt van, meg a jelmezt sem ismeri fel, így hát odamegy hozzá, táncolni kezd vele. A férfi érezhetően izgalomba jön, a nő pedig addig hergeli, míg mindketten félrevonulnak egy sötét, üres szobába, ahol aztán megtörténik az esemény.

Ezután a feleség hazamegy, visszafekszik az ágyába és várja a férjét. A férfi hazaér, a felesége egyből nekiesik:

- Na, milyen volt a buli?

- Á, ne is kérdezd! Egyedül nem sok értelme volt elmennem. Ezért aztán a haverokkal félrevonultunk és kártyáztunk egész éjszaka. De biztos jó buli volt, mert az a pasi, akinek kölcsönadtam a jelmezem, nagyon jókedvűnek látszott.

2008. ápr. 15. 20:15

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek,majd reggel jöhet a kávé adag,én már hajnalban kinyitom az ablakot,hogy nehogy betörjön,és legyen időm felébredni tőle:)))

Jó éjt!

70. imolaviola (válaszként erre: 69. - Hpkati)
2008. ápr. 15. 10:48
Köszi a kávét sikerűlt elkapni, különben is még nincs ablaküveg az ablakon, hihihi... :))))
69. hpkati (válaszként erre: 67. - Imolaviola)
2008. ápr. 15. 09:44
Köszi a vicceket, jobban esett mint a kávé. Ezért cserébe időben szólok, hogy nyiss ablakot! 11-kor megy a kávé!!!!!
2008. ápr. 15. 09:35
Szép jóó reggelt mindenkinek,már nem is annyira reggel van,de akkor is:))))Ittam kávét jelentem:)))
2008. ápr. 15. 04:31

Egy nagy sikereknek örvendő férfi olyan sokra vitte az életében, hogy egy hatalmas vállalatot épített magának. Sikerének titka, hogy fülek nélkül született, így női társaságra nemigen számíthatott, így minden idejét pénzcsinálásba fektette. A cég annyira nagy lett, hogy pályázatot kellett kiirni egy igazgatói állásra.

Három kifogástalan, kíváló végzettségű személy jelentkezett, akiket külön külön interjúra magához rendelt. Bemegy az első, minden nagyon tettszett amit a jelentkező elérakott.

- Minden rendben is lenne, de válaszoljon még 1 kérdésre nekem. Észrevesz-e valamit rajtam, ami nem olyan, mint másokon?

- Persze!... azt hogy nincsenek fülei!

Erre dühös lett a gyártulajdonos, és kirugta a pályázot. A második ugyanígy járt. Bejön a harmadik.. fiatal friss diplomás... minden rendben megy.... de jön a kérdés:

- Észrevesz-e rajtam valamit, ami nem olyan, mint másokon?

- Momentán semmit, azt az apróságot leszámítva, hogy kontaktlencsét visel.

A gyáros el van ragadtatva... micsoda megfigyelőképesség!

- Ön megkapta az állást, a vállalati kocsit, magas fizetés, de árulja el honnan tudta?

- Hát csak onnan, hogy fülek nélkül baromi nehéz lenne szemüveget viselni!

2008. ápr. 15. 04:24

A Magyar Trabantos németországban autózik. Egyszer csak lefullad a kocsija az úton. A Trabantos kiszáll, és órákig bütyköli a kocsi motorját. Végül úgy dönt, hogy megállít valakit, és beviteti magát a legközelebbi városba. Pár perc múlva leint egy Ferrarist, aki vállalja, hogy bevontatja a kis Trabantot a legközelebbi szervízbe. Utána is kötik a kis autót az erős sportkocsinak, és elkezdenek száguldani. A Trabantos nagyon élvezi a helyzetet, mivel még soha sem repesztett ilyen sebességgel. Félóra múlva elmegy melletük egy Porsche, és a sofőrje beint a Ferrarisnak. Nosza, a Ferraris begerjed, és maximális sebességre kapcsol. A Trabantos megijed, és ijedtében dudálni kezd hogy lassítsanak, de azok rá sem hederítenek. Elszáguldanak egy benzinkút mellett, ahol a benzinkutas rémülten nézi őket. Miután elmennek, gyorsan beszalad a házba, és áttelefonál a következő kutasnak:

- Te, ezt látnod kell! Hárman versenyeznek! Egymás mellett egy Porsche és egy Ferrari, szorosan mögöttük pedig egy Trabant, amelyik dudál, hogy engedjék már előzni!

2008. ápr. 14. 21:11
Jó éjszakát mindenkinek:))
64. imolaviola (válaszként erre: 63. - Hpkati)
2008. ápr. 14. 12:03
az sokba kerülne, hosszú az út. :))))
63. hpkati
2008. ápr. 14. 11:37
Küldjek üveget is?
62. imolaviola (válaszként erre: 61. - Hpkati)
2008. ápr. 14. 11:35
Köszi a kávét, úgy jártam mint Mézgáék, későre nyitottam ablakot, most meg mehetek az üvegeshez. :)))))
61. hpkati
2008. ápr. 14. 11:13
Sziasztok! Szép napsütéses délelőtött! Ismét kész az extra koffeines, kicsit habos, nem hízlaló kávém. Ablakokat kinyitni, küldöm!
60. 200a1d39d3 (válaszként erre: 58. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 14. 08:49

Jóó reggelt nektek!

Sajna KeA,én nem hallottam róla semmit,most hallottam először erről a kávéfajtáról,de biztos jó lehet,addig nem tudok róla mit mondani,míg magamon nem próbáltam ki,de nekem ez túl drága(amit az oldalon láttam,onnan mondom ezt)így marad az eddigi kávém:)))Bár hosszabb távon lehet megérné...próba szerencse:))

59. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 53. - Hpkati)
2008. ápr. 14. 08:10
nem tudom, én is csak egy hirdetést olvastam róla.
58. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 56. - 200a1d39d3)
2008. ápr. 14. 08:10
Édes vagy köszönöm, ennyit találtam róla én is. Arra lennék kíváncsi, hogy valaki ismeri-e? Ganoderma gomba van benne, amiről azt olvastam, hogy sejtszinten méregtelenít, segít a lúgosításban és ráadásul még finom is.
2008. ápr. 14. 03:33
Jó reggelt kávézók és teázók, megy a finom kávé.
56. 200a1d39d3 (válaszként erre: 52. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 13. 21:42

Most néztem utána,keress rá erre a címre:ganodermakave.hu

Ezen a címen rendelni is lehet ezt a kávét,remélem tudtam segíteni neked ezzel,egészségedre,ha megrendeled.

Jó éjt mindenkinek,és reggel gyertek ismét kávézni,hátha még én is itt leszek:)))

55. 200a1d39d3 (válaszként erre: 52. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 13. 21:38
Nem hallottam róla sajna én sem,neten nem találtál róla valamit esetleg?
54. 200a1d39d3 (válaszként erre: 51. - Hpkati)
2008. ápr. 13. 21:38
Köszönöm,aranyos vagy nagyon,igazán felébredtem ám tőle,legközelebb is küldjél,csak megelőzésképpen,hogy ne hogy elaludjak:))Na de azért lassan mostmár kidőlhetek,igaz,az időpontra való tekintettel:))
53. hpkati (válaszként erre: 52. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 13. 20:46
Nem hallottam róla. Hol lehet venni?
2008. ápr. 13. 18:06
Itt találtam egy hirdetést a Ganoderma kávéról. Valaki próbálta már? Azt olvastam róla, hogy sejtszinten méregtelenít és lúgosít. De jó volna :):)
51. hpkati (válaszként erre: 50. - 200a1d39d3)
2008. ápr. 13. 17:55
Itt az én hiper-szuper, extra koffeines kávém. Garantáltan ásíásmentes lesz tőle a délutánod. Egészségedre!
50. 200a1d39d3 (válaszként erre: 49. - Imolaviola)
2008. ápr. 13. 17:06
Aha,oké,megérkezett:))Köszy:)Ma ittam egy kávét,de nem igazán éledtem fel tőle..egész nap-azt lehet mondani-,hogy ásítoztam:)
49. imolaviola (válaszként erre: 48. - 200a1d39d3)
2008. ápr. 13. 09:33
Szia,Megy a jó habos kávé. Nyisd az ablakot.
2008. ápr. 13. 08:52
Jöhet a süti minden mennyiségben,ha arra gondoltatok:)))Még ma nem ittam kávét:)))Valaki küldjön:)))
47. hpkati (válaszként erre: 43. - Donyta)
2008. ápr. 12. 20:39
egy kis süti?
46. imolaviola (válaszként erre: 43. - Donyta)
2008. ápr. 12. 12:02
Mire gondoltál?
2008. ápr. 12. 12:02
Megvolt a délutáni kávém is. Lehet, hogy már sok is.
2008. ápr. 12. 11:45
Én már a második kávét(gyengét) ittam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook