Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szép jó reggelt!
Igazi , finom erős kávé postázva mindenkinek :-)))
Három szamuráj vetélkedik, melyikük bánik jobban a karddal. Felkérnek valakit döntőbírónak. Az első szamuráj kilép, a döntőbíró kiereszt egy skatulyából egy legyet. A szamuráj suhint a kardjával, s a légy kettévágva hull a földre.
- Szép teljesítmény - mondja a bíró.
Jön a második, s a bíró kienged egy másik legyet. A szamuráj kettőt suhint a kardjával, és a légy négy darabra vágva hullik a földre.
- Szuper! - mondja a bíró.
Következik a harmadik szamuráj. A bíró ismét kienged egy legyet. A szamuráj suhint a kardjával, de a légy tovább röpköd. A szamuráj viszont elégedetten meghajol.
- De hiszen - csodálkozik a döntnök - ez a légy még él!
Mire a szamuráj:
- Az igaz, de hogy többet nem fog szaporodni, azt garantálom.
Egy ember nyugtalanul megy az orvoshoz:
- Doktor úr! Képzelje, minden este, amikor lefekszem aludni, álmomban jön hozzám egy manó, és azt mondja:
- Most pisilünk! - és olyankor mindig bepisilek. Tud valamit ez ellen?
- Talán igen - feleli az orvos - ha az ön álmában megint megjelenik az a manó, mondja neki ezt:
- Most nem pisilünk!
Oké, az ember megfogadja a tanácsot. Este lefekszik aludni. Álámában megint megjelenik a manó. Az ember hangosan kiabál:
- Most nem pisilünk! Most nem pisilünk!
- Igazad van - feleli a manó - most nem pisilünk. Most kakilunk!
Beküldte: @nikó
Beküldve: 2004.03.21
Szép napot mindenkinek!
Aki még eztán ebédel,jó étvágyat!....nekem is :))
Halihó:-)
Nagyon szép,és pihentető vasárnapot kívánok mindenkinek:-)
Én is,ha idebent elvégeztem,megyek ki,és élvezem a napsütést:-)
Magamba szívom,de remélem már nem lesz túl rossz idő.
Neked is szép vasárnapot!
Nálunk nagyon szép idő van! Süt a nap....
Megyek is ki a kertbe.
Ma nincs vicc?
Móricka házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
-Rabbi! Házasodni akarok, de mond mit tegyek: vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életembe megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom,hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
Jöhet a kávé, ablak nyitva. Nagy csend van, még alszik a csapat, vagy a kávéjukba konyak került. Hihihi..... :))))
Szép Vasárnapot mindenkinek.
Jóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeeelt káááááávééééééésoooooooook!
Ablakot nyitni, megy a reggeli extra erős kávé!
Úgy látom szükségetek is van rá, mert még mindenki alszik!
Igen , a honvágy az természetes !
Én 13 év után mentem vissza a szülővárosomba,(erdélyi vagyok én is ) és amikor hazamentem , ide volt honvágyam. Bár eleinte oda volt ! Furcsa az élet.
A PM, délutánt jelent.
A férjem munkája miatt vagyunk itt, lassan 7 hónapja. Hangszereket készit, még volt itt Koreában, most most pedig még két évre visszahivták.
..és tényleg Imola,megkérdezhetem,hogy hogy kerültetek ti olyan messzire?Mióta éltek ott?
A PM délelőttöt jelent?
Imola 4 nálatok is olyan erős kávé van ?
Vagy nescafé féle ?
Halihó:))
Mindenkinek kávézós napot,de persze,csak amennyi belefér:))Én egyet ittam,azt sem itthon:)))
Most eszek egy kis heringet fokhagymás,majonézes mártásban,nyamnyam:)))
Jó étvágyat az ebédhez:)
Az se rossz! :))
Nálam húsos rakott tészta lesz,sütőben megpirítva....nagy kedvencünk! :))
Lehet hízni :))
Én már elkezdtem a főzést :-)))
A rizs már kész van , készül a darálthús, a rakott kelhez :-)))
Köszi,Neked is! :))
És mindenkinek!
Kezdődhet a főzés :)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)