Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Az jó lenne!
...annyira nem kávézok,hogy ilyesmit már el is felejtek :))
Én is kérek szépen kávét! Sokszor felébred a kisfiam éjszaka, ezért már lassan vénásan kell adnom magamnak a koffeint!
HA valaki felém téved, kap tőlem egy igazi erős kávét!
Kávékülönlegesség
Hozzávalók:
* 4 cl narancslikőr
* 1 csésze forró kávé
* 2 evőkanál felvert tejszínhab
Elkészítés: : A likőrt felmelegítjük, egy tűzálló talpas pohárba öntjük a forró kávéval, és a tetejére tesszük a tejszínhabot.
Srác bemászik az idős néni kertjébe és buzgón dézsmálja
a gyümölcsöt,
mikor a néni megjelenik egy vadászpuskával a kezében:
- Gondolom, most meg fog engem erőszakolni, fiatalember!
- Áááá, dehogy, hová tetszik gondolni...
A néni erre csőre tölt:
- Márpedig muszáj lesz!
Nekem a svéd kávé jött be,érdemes megkóstolni,
isteni:1 tojássárgája elkeverve 1 kávéskanál cukorral,2 evő kanál rummal.Majd hozzáönteni a forró kávét,és a végén 2 kávéskanál tejszint.
Csak sajnos nem ihatok ilyet,a gyógyszereim miatt.
Esetleg kave konyakkal?..
Sajnos, azt nem ihatok, de ajanlom mindenkinek!
Meg az egeszseges korombol! Csuda finom!..)))
A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni:
- Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz".
Jó reggelt, készül a kávé :-))
Angol kávé
Hozzávalók: 2 csésze kávé, 1 tojás sárgája, 1 kávéskanál porcukor
Az alapanyagokat shakerben összekeverjük, csészébe öntjük, és szívószálat adunk hozzá.
Sziasztok kávézók!
Én is kérek 1 virtuális tejszínhabos cappucínót fahéjjal megszórva és édesítővel!
Hát én. :D Nézd meg az adatlapom.
Bocs, most rohannom kell.
Szia!
Aki nem kávézik,jöhet teázni?
A reggeli kávét itt is elfogyaszthatod a többiekkel, itt ingyen van.
Egyszerű Cappuccino
-egy magas bögre vagy cappuccinós csésze
-tejhabosító
-frissen főzött kávé
-jéghideg tej
-kakaópor
Töltsük meg a bögrét 1/3 részéig jéghideg tejjel. A tejhabosítóval 20-30 másodpercig habosítsuk a tejet, amíg elkez dhabosodni. Ezután helyezzük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és lassan kezdjük el melegíteni, ügyelve arra, hogy a tej nehogy kifusson. Miután felmelegítettük a tejhabot, lassan öntsük a frissen főzött kávét a tejhabra. A tetejét szórjuk meg kakaóporral.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)