Hosszú hajúak, ti hogy alszotok? (beszélgetés)
Ha a fejed fölé pakolod akkor fordulásnál nem tud alád mászni :D
Egyébként hogy megszokni hogyan lehet nem tudom, mert nekem nem szokott sem szúrni, sem húzódni sem a számba mászni :D Mondjuk az enyém hosszú (derék) így lehet pont ezért nem tud a számba mászni :D
Istenem!... Többen írtátok, hogy derékig/fenékig erö hajatok van. Az enyém épp, hogy lapockáig ér, de, az alvást mégis megnehezíti.
A hajvágás, ill. A rövid frizura szóba sem jöhet!! Eddigi életem során kétszer vágattam le a hosszú hajam (mert nem bírtam tovább "idegileg"). Rettenetesen áll a rövid haj! Ezenkívül sokkal több macera van vele, mert alvás után max. a fogsoromról, vagy DNA-teszt alapján lehetett (volna) azonosítani engem, annyira deformálódott a "hajkorona".
Jelenleg én is a fejem fölé dobom elalvás elött - de az annyit is ér!... Egy fordulás, és már van mindenhol belöle - a számban, a szememben, és szúr, húzódik istentelenül! :-(
Ezt hogyan lehet megszokni?!
Én simán kiengedve alszom.
Engem már nem zavar, megszoktam.
Amikor összefogtam, a fiam fél éjszakát végig nyöszörögte, mert ő rendszeresen beletúr éjjelente a hajamba...
Én is tök jól tudok vele aludni, megszokés kérdése!!
Ha nem megy, miért nem vágatod le, töcöm szenvedne, így mint te!!
Főleg jön a jó idő, vágasd le, hátha jobban beválik neked :):)
Bára a rövid hajjal szerintem sokkal több a baj....
Nekem semmi ilyen gondom nincs. Lófarokban hordom nyáron így nem izzasok alá. Éjjel ki van engedve, de nem zavar, max reggel mikor felakarok kel és rajta fekszem:)
Nem tudom mondjuk ties mennyire hosszú. Enyém a fenekemig ér.
A fejemen.:)
De komolyan. Nekem nem okoz gondot.
Egy cipöben járunk! :-(
+ van, hogy jól el is alszom, és annyira "deformálódik", hogy nincs az a hajformázó (& kézügyességem...), ami civilizált emberi külsöt kölcsönözne újra! :-(
A fonat nem nyom, ha ráfekszel?
Nekem, úgy gondolom, nem lenne türelmem minden lefekvés elött fonogatni... :-(
Ráadásul hullámos is lenne másnap a befonástól - azt meg végképp el akarom kerülni. Persze, akit nem zavar a hullám, az élhet e módszerrel.
Наташа моя! ♥
Igen, összefogva engem is nyom. Ezért kifundáltam, hogy a fejem tetején fogom össze hajgumival. Nem kellemes így sem, de talán a leginkább elviselhetö módszer, amit eddig kipróbáltam.
Hajháló? Oh, my God!... Szerintem, ha azonosulnék Mrs. liptonnal, az azonnali válóok lenne! ☺ ☺
Viccet félretéve: a hajháló alatt a haj ide-oda tekeredik, és minél hosszabb, annál nagyobb "göbök" képzödnek a sipka alatt, amelyekre ráfekvén az ember lánya a sötét középkor egyik kínzóeszközén érzi magát, nem pedig a pihe-puha, álmot hozó ágyban...
(Most mondjam, hogy tapasztalatból beszélek?...) :-/
Szia Larocskám!
Én is kibontott hajjal alszom, de hasonlóak a problémáim, főleg, hogy a Kisfiam rendszeresen ráfekszik. Próbáltam befonni, összefogni, de úgy meg nyom.
Hajháló? :))))
Mrs. Lipton a Csöngetett Mylord-ból?? :))))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Ti miért nem alszotok már?
- Ti általában mikor alszotok el és mikor ébredtek fel?
- Kismamák!Ti milyen pózba alszotok, ami kényelmes és nem árt a babónak?
- Derékfájás, majd le szakad reggel, tök merev. Ti milyen matracon alszotok? Tapasztalat? Bonell, vagy kókusz? Más?
- Ti hánykor alszotok el hétköznap és hánykor keltek?