Hosszú haj (beszélgetés)
Még nem is hallottam ilyen olajról :)
Nekem a narancsvirág illóolaj vörösítette, még a hennázás előtt. Narancsvirág illóolajat tettem régebben pakolásba, balzsamba..
Köszi :) Eddig PhotoFiltre-t használtam, az eddigi szerkesztgetéseimnek megfelelt.. majd kipróbálom :)
Igen lehet azért mert szívja :)
Még nekem is izgi,pedig nem most kezdtem :)
Csinálsz majd fotót?
Gondolom mert kicsit szívja azért vörösíti, nekem meg a szőkét ha szívja azt nem igen tudja vörösíteni.De olyan izgi, holnap lesz a 4. pakolásom:)Mindig érzem, hogy viszket meg bizsereg, 8 órákat fent hagyom.
Ja akkor jó :))) csak mert nekem vörösíti a hajam a rici,de nem bánom,igy olyan különleges festék nélkül :D
Furiii?:))
Én nem bánom, hogy világosítja ám.Mert régen fehér szőke voltam, de akor előrehaladtával azért sötétedett az alapszínem.
Én meg mintha a hajam tetejét látnám világosabbnak. de amúgy is szőke vagyok, csak a töve kicsit sötétebb.
Sziasztok :)
Itt a helyem :-)én is hosszú hajat akarok :) a ricinustól nekem is megváltozott a hajam színe,picit vöröses lett,olyan mintha melírozva lenne :) de ez nem mindenkinél van igy.
Hál 'Istennek..nekem gyorsan nől....:)))
Privibe elküldöm!!!Most vettem és csak 1-szer használtam és tök selymes..és lágy!!!:)
Nálam is az a cél, hogy ne centiken nőjön, van akinek 5 cm-t nőt 2 hónap alatt, na az már döfi:)
Picasa ezt töltsd le, egyszerű kezelhetőség, kollázst kell keresni, ott tudod a két képet egymás mellé szerkeszteni:)
jajj, köszönöm :) lehet h kicsit csalóka a kép, mert nem azonos távolságban lett fotózva.. próbáltam méretezgetni, de szerintem is több mint 1 cm :)
Én is így voltam :D Derékig érő hajam volt... eztán szép fokozatosan vágattam rövidre..(tört,sokat kellett szárogatni..stb.) annyira nem bántam meg, könnyebb volt kezelni, de mindig is szerettem a hosszú hajat, s szerintem jobban is áll ..:)
Azta az nem egy cm:)De neked nagyon szép hajad van amúgy is:)
Az a vicc, hogy mindig is hosszú hajat szerettem volna és volt is, csak akkor nem is vettem észre:)
Most ez így hülyén hangzik, de mikor tönkrement a hajam és elég rövidre le lett vágva, akkor visszanéztem képeket és az eszem megállt mekkora meg milyen szép volt:)
Már alakul, de én olyan depis voltam tőle hogy jujj.
Szuper :) Eddig csak 2× használtam ricinust, de abbahagytam, mert eleve gyorsan zsírosodik. Ettől függetlenül elég gyorsan nő. Most raktam képet a naplómba :)
Meg fogom osztani, amint lehet viszonyítani, minimum 1 hónap, de ezt a ricinust nagyon favorizálják.
Várom a képeket. Én most egy új balzsamot használok 1 és fél hete.. dr. organic, mézes, nagyon bevált! :)
KD=GK :)) ezt nem tudom hogy írtam így el
Sziasztok!
Én is növesztem, volt már hosszú, de elcsesztem..
Alapszínem szőke és vékonyszálú a hajam, most vállig ér.
Ricinus pakolást én is használok két hete, de már látom, hogy jobban nő tőle.Majd a képek bizonyítják.Nekem a ricinus fent van vagy 8 órán át.Amúgy meg KD hajvégáplóra esküszöm meg az alfap..f olajra szintén a végekre.
Csáó!
Én festem,vasalom a hajam...most kipróbáltam egy jó kis hajpakolást!!!Én elégedett vagyok azzal!:)
Ja!!És semmi baja sincs a hajamnak!!!Persze ez vastagságtól(hajszál vastagságra gondolok) függ,úgy vélem!
Persze, mindennek kell időt hagyni.
Nem tudom, festett hajon mit idéz elő, lehet, hogy anélkül is kopott volna.
En mar kiprobaltam a ricinust:)Megvettem a patikaba es mar 5x hasznaltam,eddig csak dicserni tudom,nagyon selymes es puha lett tole a hajam,de hogy tobbet nott 1 honap alatt?Hat ugyanugy 1cm-t,de lehet idovel felgyorsul a folyamat nem?
Valamelyikőtök naplójába olvastam hogy a ricinustól megváltozik a haj színe... kifakul vagy világosabb lesz. Valóban?
További ajánlott fórumok: