Hosszú haj (beszélgetés)
Szia!
Hát sajnos muszáj, annyira növesztettem hogy a végéből mindig csak minimálisat engedtem vágni, és most csúnya nagyon és zavar. Az én hajamat állandóan megnyesi rendesen a fodrászom, mert hál istennek sok a hajam, és ettől a borotvával való nyeséstől nagyon töredezik a vége. De utána rendszeresen szeretném a rici pakolást, úgyhogy majd kiderül hogy valóban mennyit is használ. Amúgy én sok mindent nem vettem észre utána hogy szebb meg fényesebb lenne tőle a hajam, nem tudom miért.
Szia, kerestem egyből képet, naplót, de sajnos nem találtam.Én abból indultam ki, hogy éjszakára teszik fel a pakolást legtöbben, ezért az 8 órára számolom, annyi alvás kell:)Eddig még nappal megoldottam, de éjszakára sem macerás, csak egy sapit kell felvenni:)
Akkor hajrá, és azt a 10 cm-t muszáj levágni??
Sziasztok:)
Én csak a ricit teszem fel, semmi varia:)
Most megcsináltam ezt a kamillás öblítést, de semmi változás, szal ejtve az is.
Szia! Én ma raktam fel egy újfajta ricis keveréket. Háát, kicsit szétszárította az amúgyis roncsolt részeket, a kb 10 centis lenőtt részen meg semmi eltérés az eddigihez képest...:/ Jobb, ha maradok a bevált receptnél.
Amúgy én látok növekedést már, majd teszek képet a naplómba.
A kérdésre:
Nekem hátközépig érő dús, vastagszálú, hullámos hajam van. Sokan azt mondják ez az egyik szexepilem. Hm, remélem is. :)
Annyi gondom van vele, hogy könnyen kócosodik, ezért nem árt, ha napközben is átfésülöm. Illetve, ha megizzadok vagy esetleg vizes lesz, és nem hajszárítóval szárítom meg szinte azonnal, rögtön korpásodni kezd. Már megőrülök tőle!
Pont most megyek perceken belül megmosni, és újra az Elseve férfisamponját használom. A női változat és a balzsam is jó, de valahogy nekem mégis a szürke flakonos jött be. :)
Én 8 órát hagyom fent, de én most még nappal meg tudtam oldani, bár szerintem lehet vele aludni is, sapival:)
A legkevesebb 5 órát volt fent de azt is csak 1x
Ditu, írtam hozzá, én is most tettem összehasonlítósat.
Csigusz, csak hogy amott ne offoljak:)
Korábban amúgy mindig V alakú volt a hajam és csak a közepe volt hosszú, most egyenesen akarom növeszteni, úgy dúsabb is lesz:)
De még hogy :DD
Jó megoldás :) lényeg hogy melegen legyen a fejed.
Ja hogy a vágás miatt, elütött:)
Mit szólsz a sapis megoldásomhoz?:)
Hát az én hajamra sosem hitték:D:D
Biztos mert olyan dús pffff:))))
További ajánlott fórumok:
- SZÓLÁNC rövid és hosszú magánhangzókkal - egy rövid, egy hosszú:)
- Milyen káros hatása lehet a védőoltásoknak hosszú távon?
- Csináljunk egy hosszú szóláncot melléknevekből, az utolsó 2 betűvel folytatva
- Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni?
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Mi kell egy hosszú házassághoz?