Horgászol? Nagy pecás vagy ízig-vérig? Gyere meséld el hol és mit fogtál! (beszélgetés)
Az őrületbe kerget, mikor magyaráz miközben én "kinlódok" a bottal. És képtelen normális információt átadni...
Egyszer akasztottam egy kisebb potykát. Elég kezdő pecás vagyok, próbáltam lassan magam felé húzni, meg nem beengedni az uszadékok alá... Ő meg egyre csak hajtogatta: ne ne ne ne - fogalmam se volt hogy mit akar mondani, azt hittem azt hogy ne húzzam annyira... Persze leakadt a hal, és még én voltam a hibás "nem megmondtam, hogy ne engedd be az ágak közé"- Jaaa hogy az volt a sok neeeeeeeee :D
Egyébként az ő legnagyobb fogása egy uszály volt :P
Nekem is tök pipa volt :DDD
Azt mondta: Na menjél gyorsan felfelé.... mondom mééért mi van ??? (hirtelen nem értettem. Azt hittem valami baj van)
Mire közölte hogy életében ekkora kövest még nem látott. :P
Viszont kifogta aznap élete legkisebb géb-jét (volt vagy 2 cm):P
Na igen ez így szokott lenni!Nálunk is volt már erre példa,én fogtam egymás után három kisebb amúrt,a férjem meg semmit,ez annyira felidegesítette,hogy elkezdett velem vitázni,hogy milyen hülyén tartom azt a botot!:DDDDDD
Ezt azóta is emlegetni szoktuk!
Nem, mi leginkább folyó vízen horgászunk, itt a duna mellettünk :)
Régebben én is sokat eljártam a Zurammal, most a kisgyerek miatt nem nagyon tudok menni.
Nekem a legnagyobb halam egy kb. 35 centis kősüllő volt :) A dolog poénja, hogy a párom végig a paptetüket dobálta vissza. Kissé kiakadt :)))
Én is a Feedert és a Pickert szeretem.
Csak tavon szoktatok horgászni?
Valószínüleg nem kimondottan női hobbi,viszont én nagyon sok női pecással találkoztam már.
Nálunk az egész család és baráti kör is nagy horgász,a női résztvevőket is elragadja idővel a buzgalom.
:)))))
Istenem add, hogy akkora halat fogjak ne kelljen hazudnom????? :)))))))))))))))
Nekem az uram nagy pecás...
Szegeden Müller horgásztó 8,6 kg-s tükörponty!Piros maros mixel,és pinkyvel!
Legnagyobb fogásom eddig :)
(Feeder bot)
Sziasztok!
Van köztetek horgásztárs?
Ha igen,akkor szivesen várom egy kis tapasztalatcserére,élménybeszámolóra!
Gyertek meséljétek el mit fogtatok és mekkora volt!Nem baj ha nem igaz,én elhiszem,de Ti is higgyétek el majd,amit én mondok!:DDDDDDDDDDD