Visszatérő álmom-terhességről. Meséld el Te is a tiedet! (beszélgetés)
Amikor elvesztettem a kisbabám:
Velem van, már jó pár hónapos, már meg tud fordulni, felülni és csak mondogatom neki, hogy te vagy a legügyesebb, legszebb kislány akit valaha láttam. Ő csak mosolyog és megnyugtat, hogy tudom, boldog.
Valamelyik nap:
Terhes vagyok, ölelem a pocakom, hogy védjem a babám, de ő a 30. héten "kipottyan" és csak sírtam, hogy még neee.
:)
Szurkolok Nektek!:)
Lehet igazad van.
Nehéz eldönteni, hogy hol húzódik a határ a szerelem és a szeretet között.
Nagyon fiatalon mentem hozzá a férjemhez (17 évesen) és ennyi időt az ember nem dob el magától csak úgy, főleg akkor nem, ha nincsenek nagy problémák vannak a házasságában.
Köszi :)
Hát a férjemmel 8 éve próbálom rendbe hozni rendületlenül és nem is áll szándékomban elhagyni, vagy valami, mert talán a szerelem már nincs, de szeretet van.
Csak érdekes szituációnak tartom, és néha elgondolkodtat......
Való igaz, hogy nagyon nehéz megmondani melyik álom jósálom, ill. melyiknek van mélyebb jelentése......
Ez a férfi az álmaimban egy elég befolyásos ember, így az álom, egy gyümölcsöző, mondjuk munkakapcsolatot is jelenthet..... akár....
Hát, szerintem az álom semmit nem jelent. Én egyszer álmodtam olyan emberrel is akitől kifejezetten undorodom (az öklendezésig)...
Ha élőben nem érzel ellenállhatatlan vágyat a másik férfi iránt akkor szerintem inkább a férjeddel lenne jó rendbehozni. Bár teljesen igaz, hogy semmi közöm a dologhoz:) Csak azt akartam igaizból, hogy az álom nem minden. Meg a jóslás sem, nekem jósolták már olyat, ami távolról sem következett be:)
Óh és majd elfelejtettem, évekkel ezelőtt egy ismerősöm, jósolt nekem, ami azt hozta ki hogy lesz még gyermekem, de nem a mostani férjemtől hanem egy olyan embertől akit már ismerek.....
De ez a jóslás kb 4 éve volt......
Az álom kb 1 éve jelentkezik.......
Szóval ezért piszkálja a csőröm ez a dolog.
Hát nem mondom, hogy rossz, de....
A kisebbik gyermekem születése óta, a házaséletünk nem igazán működik (8 éves)
A furcsa az, hogy egy olyan férfival álmodtam, akit igaz, hogy lassan 20 éve ismerek, de soha nem tekintettem rá potenciális apaként (bár ezek szerint csak a tudatos énem nem)
Én kb egy éve álmodom rendszeresen, hogy várandós vagyok, de ezekben az álmaimban inkább az apa személye a számomra fontos. Mert ne a férjemmel álmodok.
Hmm.....
Tudatalatti üzen.......
Nekem 2 fajta terhességi álmom is volt.
Az egyik az,hogy szoptatom a kisbabámat,és közben simogatom.Ezt az álmot nagyon szerettem,mert jó érzéssel keltem fel utánna :)
A másik,hogy terhes vagyok,már van pocakom,de eszembe jut,hogy nem voltam még orvosnál,sőt azt se tudom hanyadik hétnél tartok :D és persze bepánikolok!
Kiváncsi vagyok,ezek mit jelenthetnek.
Nincs vele gondom, csak túl közel lakunk egymáshoz.
Inkább az a fajta, aki néha mindent jobban tud...
De durva ez az álmod a kilenc fallal. Nagyon szimbolikus:)
Egyszer én is álmodtam azt, h. kismacskákat szülök és én is nagyon örültem:D
Jajj de jó!
Biztosan jót jelent! Drukkolok, majd megírod itt, hogy mi lett?
ilyet én is álmodtam
hogy várandós vagyok de a poci nem nő
ebben a hónapban álmodtam azt, hogy várandós lettem és meg is született a baba
2 éve szeretnénk babát
remélem ez egy jel, hogy most sikerül
Még nincs gyermekem, de volt egy időszak, amikor rendszeresen azt álmodtam, állapotos vagyok.
Aztán a következő pillanatban már ott a kezemen az egy éves fiam. Pont olyan szép szemei voltak mint az apjának, és tengerész ruhában volt.
Folyamatosan Bazsikának szólítottam. Azóta annyira megtetszett a Balázs név, hogyha fiúnk lesz, az lesz a neve.
Ezzel kapcsolatban volt pár rémálmom is. Megszültem a gyerekem, hazavittük, anyósom meg amíg wc-n voltam, elvitte ölbe sétálni. Vagyis ezt nem tudtam, csakhogy eltűnt a gyerek, és hiába kerestük. Hívtuk a rendőrséget, ott sírtam, anyós meg egyszer beállított a gyerekkel, és nevetve közölte, neki joga van bármikor elvinni az unokáját sétálni.
Régen, de még most is sokáig álmodom, hogy hiába fékezek, nem áll meg az autó, hiába tépem a kéziféket is.
Terhességről: Még mielőtt megismertem a férjem, már azelőtt is rengetegszer álmodtam, hogy ikreim lesznek.
Miután megismertem is rendszeresen álmodtam ezt.
Most lesznek 3 évesek az ikrek4 :)
Terhesen sokszor álmodtam, hogy kismacskákat szülök, de nem bántam, mert annyira édesek voltak. :D
9 hónapig próbálkoztunk, mire összejöttek. Álmodtam valamit, amiből egyből tudtam, hogy terhes vagyok:
Be voltam zárva egy nagyon nyomasztó házba. Próbáltam menekülni, de nem ment.
Aztán rájöttem, hogy csak úgy juthatok ki, ha áttöröm a falakat.
9 falat kellett áttörnöm. A 9. után kijutottam a szabadba.
Sziasztok, ma megint visszatért egy már évek óta üldöző álmom. Nevezetesen, hogy terhes vagyok, de sehogysem nő a hasam. Annyira szeretném a bébit, de az ötödik hónap után hiába várom, hogy nőjön a hasam, teljesen laos marad... Később vagy elvetélek vagy megszülöm és egy pár centis, de amúgy ép babát tartok a karjaimban.
Ezelőtt egy másik visszatérő álmom volt: egy dombos útról lefeleé vezetek ami egy szakadékban végződik. Későn jövök rá, hogy nincs fék a kocsiban, és lezuhanok. zuhanás közben mindig felriadtam...
Nektek vannak hasonló vagy más visszatérő álmaitok?
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás