Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Lécccccci-léééééccccci, akinek DDIS-07-e van nézze meg, hogy mi van a távirányítóján. Azért érdekel, hogy ez a Wolfos tényleg az-e.
Ennek a távirányítóján "Addict" felirat van.
Előre is köszi....
Megtörtént a tesztelés :-)))
Egyenlőre úgy tűnik, hogy jól működik (remélem továbbra is így marad).
Négyes fokozaton ültem benne, belógattam egy autóba való külső-belső hőmérő érzékelőjét (nem tudom ez így mennyire pontos) felment a hőmérséklet 44 fokig. Szóval szupi volt.
Nnnnna, ma megvettem! Wolftól, Győrben. Most értem haza vele. (cudar nehéz volt a városban jóval odébb parkoló kocsiig elcipenni - bár nem is annyira nehéz, csak inkább nagy, és leért a földre, és meg kellett emelni- de nem ez a lényeg, hanem, hogy itthon van :-))
Visszabillentették bennem az eladókba vetett hitem elvesztését. (ld 411) A Wolf másik üzletébe mentem be. Bár kipróbálni nem lehetett, nem volt hozzá hely, stb., de nagyon kedvesen és készségesen szolgáltak ki. Kibontottuk, tartozékai megvannak - és van hozzá a lábmaszírozó is! - Elvileg a DDIS-07 típusu. Azért irom, hogy elvileg, mert sem a dobozán, sem a távirányítóján nem látni, egyedül a hozzá - fiókból előkeresett, tehát nem a dobozában lelt - leírásból.
Hát majd meglátjuk, mindjárt kipróbálom....
Ja és a lényeg!!!
Amikor fizetni akarok a kedves eladóhölgy azt mondja, hogy amiért ilyen türelmes voltam vele, amíg ő kibontotta, visszapakolta, visszaragasztotta a dobozt, és előkereste a használati utimutit, ezért ad nekem valamit.
És elém teszi a Wolf 2008-as termékkatalógusát és sejtelmesen mosolyog, majd az újság jobb alsó sarkára mutat.
"Vásárlói kupon: 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a kupon leadása egyszeri 20 % kedvezményre jogosít..."
Így hát a szaunám 27 200 !!!!! Ft-ba került!!!!
Most már csak izgulok, hogy jó legyen! :-)))
Köszönöm, hogy írtál. Hát, végignyálaztam, de pont azt az infot nem találom, ahol leírtad, melyik sorozatszámú a tied:) azt lehet még kapni?
Egy kérdés, szerintetek a hajszálérre hajlamos bőrre lehet használni, nem rontja az állapotot?
Köszönöm.
Szia !
Február 10.-e óta használom, minden 2. vagy 3. nap.
Eleinte voltak gondok, de mostanra beállt a módszer, 30 percet vagyok bent.Eddig 8 kg-ot fogytam, de biztos nem csak ezért.A bőr is feszesebb lesz, de nem is ez a legfontosabb, hanem a rendszeres méregtelenítés és a zsírréteg folyamatos macerálása az igazi előny.Nekem bevált eddig.
Nekem is lenne kérdésem az "öreg :-)))" szaunázóktól:
Hol használjátok? Szobában, vagy fürdőszobában?
Ha szobában, akkor kell valamit tenni alája, mondjuk ha szőnyegpadló van? Nem árt neki?
Én csak ezt találtam benne:
A TERMÉK CSERÉJÉT LEHET KÉRNI:
Ha a termék a garancia ideje alatt:
-a vásárlástól számított 3 munkanapon belül meghibásodik
-valamilyen oknál fogva nem javítható
-javítás után nem válik használhatóvá
-a javítási időtartam 30 napnál hosszabb.
A fenti készülékre a vásárlás napjától számított 12 hónap jótállást vállalunk a 151/2003. (IX.22) Kormányrendelet szerint.
Szia, sajnos nem rendeltem meg, mert tönkrement a porszívónk, szóval úgy tűnik halasztódik a dolog. :-( De nagyon kíváncsi vagyok mostmár tényleg, mert elég nagy árkülönbségek vannak.
Arra lennék még kíváncsi, hogy nyáron ti mennyire használjátok a szaunát(már akinek van olyan régen). Mert lehet, hogyha megvenném és bejön a jóidő csak állna a sarokban.
Persze hogy van türelmem, várom a beszámolódat és nagyon köszönöm.
Én kicsit tartok a postázástól, végülis 10 kg, azt hogy tudják teljes biztonsággal és sérülésmentesen elküldeni vajh?
Annyit megtudtam a Wolftól, hogy náluk nincs pénzvisszafizetési garancia, csak az egy év jótállás. Persze ez gondolom az én személyes vásárlásomra vonatkozik.
Azt nem tudom, hogy ha valaki megrendeli tőlük postai utánvéttel, akkor arra vonatkozik-e az internetes vásárlással kapcsolatos nyolc napos pénzvisszafizetés. (tudjátok, amit a Mézga Aladár egy euróért mond meg a Paulának a reklámban... :-)))
Én is irtam nekik, és ugyanezt a választ kaptam. :-)))
Én elvileg a héten készülök (mivel Győr környékén lakom) bemenni hozzájuk, megnézni, és ha tényleg az, és még működik is, akkor megvenni. Csupán az a probléma, hogy még nem tudom, melyik nap jutok el az üzletükbe. Ha van türelmed várd ki, jelentkezem, ígérem...
Gaba, írtam ennek a wolf-nak, ugyanaz, tehát ez a DDISO7-es, minden van benne, kivéve a lábmasszírozót.
Van, aki már megrendelte tőlük?
Kedves Mindenki!
Végigolvastam a teljes topic-ot, de teljesen összezavarodtam :) akkor most melyiket ajánljátok és személyesen melyiket lehet Bp-en átvenni? Tudtok esetleg akciókról is mostanában? A nem ventillátoros érdekel, ami bevált többeteknek, és ami tényleg felfűt. Köszönöm, köszönöm!!!!
Nagyon várjuk, hogy írd meg!
Nem tudom, hogy zolépapa te vittél magaddal hőmérrőt, s így kaptad a 60 fokot, vagy csak gondolod annyi a prospektus alapján a 6-os fokozaton?
Az túlzás, hogy mondták a 600 W-ot, hisz fogalma sem volt a csajszinak semmiről.
Ezt a csekély infót is az újságjukból mazsoláztam ki.
Jó lenne, ha tényleg a DDIS07-es lenne, mert amit neked írtak, annak jobbak a tulajdonságai, mint amit az újságban hirdettek.
Szia
Irigylem Zolepapát, mert az enyémben is csak 38-40 fok van :(
Nem vacakolok most már vele, úgy sem adnák vissza a pént, bár vki írta, hogy egy év pénzvisszafizetési gari van itt is?
Mert akkor lehet, hogy megkérdem újra. Nekem egy kicsit kevés ez a hőfok, vagy én vagyok túl száraz? :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?