Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Na sziasztok!
Én már túl is vagyok az ebéden. Egy kis rizses lecsót ettem.
Vacsi vagy ugyanez lesz, vagy lapcsánka/tócsni, nemtom hogy ismeritek, persze abból se sok, mert krumpli.
A dietetikus azt mondta 1 évben 1szer enni nem bűn! Én ennék is ha nem lenne az a kaja olyan büdös. Meg gyomor görcseim vannak a sajtburgertől.
Meki letudva! Max kávézni!
Sziasztok!
2 hete fogyizom, és lefogytam 78-ról 76.5-re. Nekem nincs mérlegem, úgyhogy átszoktam a centire.
Hétfőtől elkezdtem egy komolyabb diétát, várom az eredményeket:)
Küldtem egy linket ahol bármit le tudsz szedni!
Csak a fitness, wellness stb.!
Szerintem ez a diéta nagyon jó, kivéve az ebédet. Ennyi mozgás mellett (heti 3x40) ez nagyon sok. Szinten tartáshoz torna mellett egészséges nagyon is :)
Ha fele ennyit eszel ebédre, akkor szerintem elmegy egynek.
Én a köztes étkezésekben próbálok max 150 kalóriát enni (pl egy pohár leves, gyümölcs, joghurt) Hozzá lehet szokni egy idő után, Persze attól is függ, ki mennyire aktív nap közben. A sütin akadt még a szemem meg. Bár párom anyukájának az edzője is ilyesmi diétát adott neki, és simán fogy mellette, úgy hogy norbi sütiket eszik:) Én inkább a gyors kaja miatt szenvedek, elég függő vagyok/voltam.
KÖszi! Az nekem le is van töltve a netről!
Utána nézek!
Norbinak van egy zsebkönyve,a -10kg/hó.Abban van egy étrend.Változatos,ebédre2fogás van.Én a mai napig főzök belőle,Igazából fogalmam sincs miért nem azt csinálom(Tavaly fogytam tőle6kilót,de az utolsó hetet nagyon hanyagoltam.).
Maga a könyv asszem 1ezres ha van.Viszont sok Norbi vacakot kell enni.A kenyér kb 5napra ha elég és több mint 500ft.De én ezt inkább kiváltom slim kenyérrel.(bár azt írja semmit nem szabad kiváltani)
A 10órait,uzsit kihagytam.Uzsi helyett az ebédem maradékát ettem.Lehet ráállok én is erre megint:D.
Szerintem is! Meg a 2000 kcal sok! Én mindenhol 1200kcal hallottam! Szóval furi!
1 db (10dkg) alma 67 kcal!
További ajánlott fórumok:
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- -10kg fogyás a cél- csatlakozz!!
- 125 kg-ról indulok, ha te is hasonló vagy csatlakozz hozzám!!!
- Holnaptól teljes erőbedobással: alakreform! :) Akar valaki csatlakozni?
- Miért indul magától újra a telefonom, ha csatlakozok a saját Wifimhez?
- 5 kg fogyás, csatlakozol?