Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 10. napja fogyózom! Csatlakozhatom a 2 kg minuszommal?
Fruktózzal és édesítőszerrel...
Arra én is gondoltam anno de gépet kaptam meg ami már kezd darabokra esni...:( Szóval nem egy strapabíró cucc :( bár tény hogy nem az a tipus amit az edzőtermekben látsz:) Ne nevessetek ki de rám nagy hatással volt a wsteleshopos hasizompad főleg hogy kényelmesen megtámasztja a hátat am az abking is jó főnökömnek volt és unalmas munka nélküli napjainkon bent kondiztunk a cégnél:) vagy xboxoztunk:D és tényleg jók
Neked! De én megkaptam a választ! Bocsi de a gépelésem nem a legjobb! :)
Fruktóz sincs a lekvárban? Mert olyanra vadászom egy jóideje...Ki gyártja és hol lehet beszerezni??? :)
Igen,van vegyesgyümi is.Én már felfedeztem a cukormentes lekvárt is:).
Nem tudom, hogy Ti felfedeztétek-e már, de találtam hozzáadott cukrot nem tartalmazó meggy, illetve szilva befőttet, és csemege ubit is :) Rege a gyártója. Végre elkezdett több cég is gondolni a diétázókra :) Már beszereztem egy meggy befőttet, de még nem kóstoltam meg, de tuti fincsi, majd beszámolok róla :)
Ez klassz ötlet, köszi :) Azt tudtam, hogy a magnézium jó rá, de eddig tabletta formájában vettem be. Majd kipróbálom! :)
Izomlázra:A gyógyitárban lehet kapni magnézium-szulfátot(keserűsó).Én fél kiló szoktam venni.Edzés után a fürdővízbe 3kismarékkal bele kell szórni,és megvárni amíg feloldódik.Utána rögtön érzem a hatását.Van,hogy teljesen elmulasztja az izomlázat,de van,hogy csak enyhíti.
Nekem bevált.
Nem értem a kérdést! Nekem vagy Neked? Nekem nem ad különösképp energiát, hanem nincs utána akkora mértékű izomlázam, és remélhetőleg fokozza a zsírégetést. Én ezért szedem edzés előtt 45 perccel.
Köszi, én sem tervezek a tescósnál nagyobb beruházást, a célnak megfelel... Ja, és még 1 steppadot is beszerzek holnap, mert így nem tudom Réka újabb tornáit csinálni.
Jajj, ez így nem érthető :)
(testmagasság-100)-10%
Egyik forrás szerint az ideális testsúly= (testmagasság-100)x0,1
Nekem az a véleményem róluk,hogy lehet,hogy fehérneműben,meg bikiniben jobban néznek ki,de pl egy farmer sehogysem áll rajtuk!Nekünk legalább kitölti a seggünk azt a nadrágot:).Vagy ha felvesz egy kosztümöt úgy néz ki,mint egy csöves.(tudom,én is voltam 45kg.a strandon feszítettem,de ha valami csinos ruhát kellett felvenni...)
Hehe nem nekünk van az hanem a sok ostoba libának meg fényképésznek aki az anorexiás nőt tartja szépnek
Hát igen!Lehet csak testkép zavarunk van:D.
bmi-m pont ideális 3különböző kalkulátorrl számolva szóval lehet nem is kéne fogyiznom:D és elfogadni hogy szülés után jó az a 66 kiló :DDDDDDDDDDD DE ez azt ami soha nem fog menni megelégedjek magammal:D szóval ink fogyizom:D
Amúgy Ti számoltátok kalkulátorral az ideális testsúlyotokat?
Nekem az egyik szerint 53kg-nak kellene lennem(bár akkor a BMI szerint kórosan sovány lennék),a másik szerint 60kg-nak kellene lennem.
Egy harmadik pedig 58-61kg teszi az ideális súlyt.
A BMI kalkulátor szerint a súlyom még bőven a normálison belül van.
én a csípős szecsuánikat szeretem :)
Sziasztok!
Én ma elkezdtem az Update1-es programot.Remélem végig tudom csinálni.Utána ráállok a sima update-re.Bár a könyv szerint az U1-es program nem éppen nekem való,mert nincs rajtam annyi felesleg.Remélem legalább 5kg lemegy vele.Meg a sportot is meg kell nyomnom keményen.
Nekem gyorskajából a kínai hiányzik.Egy ki mézes-csilis-szezámmagos csirkemell...nyamm-nyamm:).
Lehet hülyének fogtok nézni de 8 különböző diéta után még mindig az atkins-re esküszöm persze a magam módján :D meg ez inkább azoknak jó akik eleve húst esznek hússal:) A kenyér meg a tészta , krumpli és a rizs nem i s hiányzik a megfelelően párolt zöldség meg tökéletes köret:) komolyan mondom még a tükörtojás is tök jó sült kolbásszal ha nem eszel mellé kenyeret:D nekem a max kenyér amit eszem az az abonett és már az is csökkent heti 1-2 db-ra:D és nem is hiányzik a szénhidrát
Nekem van bokasúlyom amit akár a csuklómra is tehetek szóval épp melyik részemet edzem de én ált csak a lábamra szoktam mert futás, ugrókötél és stepperezés közben ott van jó helyen a szalagot is tudom ajánlani azom is van/volt csak egy bizonyos idő után kinyúlik:S Főleg hogy nekem a gyerek imád vele tornázni meg nyújtani ami még nagyon jó és a csípőre megy az a twister korong :D én asszem valami 1500FT-ért vettem még egy olyan olcsó és gazdaságos helyen:D T...co:D de ha nem akarsz venni elég ha twistelsz vagy jó kis csípőrázós latin táncot nyomsz:DDDD
én lapcsánkának meg ahogy nagyim hívja görhöny:DDDD ez az amit én az elkövetkező hónapokban nem fogok enni:D
És nekem az L-carnitin mennyire használ? Azon kívűl, hogy energiát ad!
Na ez a diéta is tetszik!
Majd kipróbálom 5 nap múlva! Köszi!
Aztán az eredményről szeretnék hallani!
Reggel csak gyümölcs, tízóraira egy kis pohár joghurt egy szelet rozskenyérrel, ebédre lehet komolyabb dolgot is enni, akár pacal is lehet, csak a felét edd meg annak amit szoktál, vacsira szintén csak gyümölcs.
Nem olyan szorongatós diéta, mert egyszer egy nap eszik az ember normálisat is, de sokkal emberbarátibb mint amilyenek általában a diéták szoktak lenni.
Így szinte mindent lehet enni:)
Köszi a linket! L-karnitint eddig is használtam, és a már nem is esik nehezemre minden nap tornázni, lehet, hogy a hatékonyságot kellene növelnem (gumiszalag, lábsúly, csuklósúly...).
Bárkitől elfogadok ötleteket :)
Állítólag az L-carnitin folyadék ad ennyi energitá, hogy jobban bírj edzeni és így többet tudsz fogyni! Ja és küldöm a linket!
További ajánlott fórumok: